عید تو آلاء کولاکه
-
دوستان راه ابریشم شما هم حذف شده؟
آرمین عنصرپور آره:face_without_mouth: :face_with_raised_eyebrow: :neutral_face: :neutral_face:
-
Salman Gh
[audio/4y8esdUPPuRLiYcy31MEmvFS.m4a]Kourosh Mousavi معلمت آلبرت اینشتین نبوده 😂
من این داستان اینطوری شنیدم بگذریم
درخصوص اینکه من جزوشون بودم باید بگم نه نبودم کجا بودم مدرک داری 😂😐؟
والا تو تلگرام یکی بهم گفت تو از همونایی که هرچی می شه می گن خداروشکر همینشم بعضی ها ندارن
درکل اگر منم جزوشون بودم کارم اشتباه بوده حق باشماست 😁
بقول رودکی :
به حال نیک کسان غم مخور بسا کسا که به حال تو آرزومندن -
Kourosh Mousavi
[audio/XLq8dGLoemUzOOTDuDahQ8Y4.m4a]Kourosh Mousavi به به چ صدایی😂
-
آرمین عنصرپور آره:face_without_mouth: :face_with_raised_eyebrow: :neutral_face: :neutral_face:
Mahdi Parandakht عجب
-
Kourosh Mousavi
[audio/XLq8dGLoemUzOOTDuDahQ8Y4.m4a]Kourosh Mousavi یک بخشیش مربوط می شه به مطالعه خودتون من تو تلگرام پرسیدم گفتم ده ساعت فیلم دیدن بد نیست بعد گفتن که نه اون پنج ساعت و بخشیش مطالعه خودتون
-
[audio/tI5RqZSzp4kQ22upNXSdKJYM.m4a]
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروKourosh Mousavi اگر اینطوری بگیری مرد مومن بگمانم تعداد فیلم های فیزیک از برنامه ای که دادن بیشتر 😁😁
-
Kourosh Mousavi یک بخشیش مربوط می شه به مطالعه خودتون من تو تلگرام پرسیدم گفتم ده ساعت فیلم دیدن بد نیست بعد گفتن که نه اون پنج ساعت و بخشیش مطالعه خودتون
-
-
Kourosh Mousavi
[audio/XLq8dGLoemUzOOTDuDahQ8Y4.m4a]Kourosh Mousavi اخه اکثرا فیلمای گام 2 زیر 20 دقیقن منم فک کردم هر 2 ساعت مال 4 تا فیلمه. انگار هر 1 ساعت مال یک مبحت و 2تا گامشه
-
Houman M
لینک زیر رو چک کنید اگر نبود تیکت بزنید
https://alaatv.com/panel/chatre-nejat@M-an نبود متاسفانه تیکت زدم گفتن 2 یا 3 روز دیگه...
-
-
احمد رضا 0 تو داشبوردش هست هنوز
-
Houman M در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
فیزیک آقای طلوعی توی داشبورد نیست
-
احمد رضا 0 از من هست دقیقا الان از اول مغناطیس برگشتم:face_with_tears_of_joy: :mage:
-
احمد رضا 0 جرعت رفرش صفحه رو ندارم ولی :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
-
احمد رضا 0 برای من هست
-
احمد رضا 0 برای من هست
آرمین عنصرپور در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
احمد رضا 0 برای من هست
توی داشبورد منظورته؟ فیزیک آقای طلوعی؟
یا اینکه کلا راه ابریشم از پنل حذف نشده ؟ -
آرمین عنصرپور در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
احمد رضا 0 برای من هست
توی داشبورد منظورته؟ فیزیک آقای طلوعی؟
یا اینکه کلا راه ابریشم از پنل حذف نشده ؟احمد رضا 0 اره هست همشون فیزیک اقای طلوعی هم هستن
-
Kourosh Mousavi
[audio/XLq8dGLoemUzOOTDuDahQ8Y4.m4a]Kourosh Mousavi آره منم اینو از اسماعیلی تو بله پرسیدم هنوز جواب نداده ولی در کل آره من الان امشب برنامه دیروز تموم شد
-

سلام وقتتون بخیر!
ابتدا میخوام با تمام وجودم از تیم فوق العاده تلاشگر و عدالت محور آلا تشکر کنم !
من در مورد برنامه ریزی اش که تو سایت قرار گرفته مشکل دارم و منظور برنامه رو خوب متوجه نشدم !
اینایی که نوشته روز اول فیلم شماره مثلاً 1 گام یک و دو : خب فیلما که شماره ندارن !
مثلاً اگه بگه فیلم شماره 23 ، خودمون باید 23 تا بشماریم بریم جلو ؟
بعد هر مطلبی 3 تا گام داره ! این که تو برنامه فقط گامهای یک و دو رو براش برنامه ریزی کرده ، خب پس گام سه رو کی نگاه کنیم ؟
و اینکه این برنامه 50 روزه و 80 روزه چطوریه ؟ یعنی مثلاً همه این سه بازه 15/50/80 روزه باید پشت سر هم شرکت کنیم؟ یه نه هر کس با توجه به سطحش انتخاب کنه دوره چند روزه رو ببینه ؟
بعد اینکه سایت دانای ایرانسل داره اینا رو رایگان میذاره اما آلا داره با 40 درصد تخفیف میفروشه آیا اینا با هم تناقض دارن ؟ یعنی اونی که آلا ارائه میکنه فرقی داره با اینی که توی دانا بارگذاری شده ؟
ممنون میشم اگه کسی کامل بهم توضیح بده !!setare konkori در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
بعد اینکه سایت دانای ایرانسل داره اینا رو رایگان میذاره اما آلا داره با 40 درصد تخفیف میفروشه آیا اینا با هم تناقض دارن ؟ یعنی اونی که آلا ارائه میکنه فرقی داره با اینی که توی دانا بارگذاری شده ؟
داستان اینه ایرانسل اسپانسر آلا شده برای همین توی سایتش داره رایگان می ده