Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • f.nalistF f.nalist

@Zahra-HD
    من یه اخلاق خیلی سم دارم
    وقتی یه چیزی رو میبینم یا تستی رو میزنم بار بعدی که ببینمش راهش میاد تو ذهنم و خود به خود حل میشه برای همین مارکدار برام معنی نداره 😕

Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HDZ آفلاین
    Zahra.HD
    فارغ التحصیلان آلاء ⭐
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@0Farzam0 خب پس خوش به حالت🥹

So
    What is the point
    of every thing?...

f.nalistF 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Zahra.HDZ Zahra.HD

f.nalistF آفلاین
      f.nalistF آفلاین
      f.nalist
      ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار

@Zahra-HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

خداکنه این به نفعم باشه....

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • Zahra.HDZ Zahra.HD

@m-mahdi-kavoosi من با این کار مخالفم پسر خوب🙂
        درسته که دم دستی ترین و به ظاهر خوشگل ترین روشه
        ولی من خودم خیلی از این قضیه آسیب دیدم
        .
        انگیزه چیزی نیس که یه یارویی بیاد بهت تزریق کنه
        تو خودت باید انگیزه داشه باشی
        .
        اگرم میخوای گزارش بدی برو تو تاپیک مربوطه تو همین انجمن اون خیلی بهتره و اسیب کمتری میزنه👌

Sara Khosh nezhadS آفلاین
        Sara Khosh nezhadS آفلاین
        Sara Khosh nezhad

@Zahra-HD سلام وقتتون بخیر ببخشید من یکم نگرانم
        برای این دو سه ماه باقی مونده
        یک سوال داشتم ازتون
        ماز یک سری ازمون به نام دوپینگ گذاشته که برنامش رو میزارم اینجا
        من نمیدونم شرکت کردن تو این ازمون برای منی که ساعت مطالعم پایین بوده و هنوز کتاب تستام تموم نشده میتونه مفید باشه یا نه
        چون ازمون ها خیلی فشردن و من مبحث تست نزده هم زیاد دارم و درصد کنکور دی ام هم خوب نبود
        اما بیشتر کسایی که شرکت کردن راضی بودن.
        3OiLAqzcPd9O7OVEvWIukfD1yuqIAN3F1O4vfsJT.pdf

لطف میکنید اگر راهنمایی کنید.

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Sara Khosh nezhadS Sara Khosh nezhad

یک سوال داشتم ازتون
          من نمیدونم شرکت کردن تو این ازمون برای منی که ساعت مطالعم پایین بوده و هنوز کتاب تستام تموم نشده میتونه مفید باشه یا نه
          چون ازمون ها خیلی فشردن و من مبحث تست نزده هم زیاد دارم و درصد کنکور دی ام هم خوب نبود

Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@Sara-Kosh-nezhad در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

یک سوال داشتم ازتون

سلام
          ببینین
          برنامه‌ی معمولش اینه که شمایی که امتحان نهایی دارین خب نمیتونین خرداد جمعبندی کنین پس جمعبندی یه سال دوازدهمی میوفته اردیبهشت.
          پس درسارو باید تا آخر فروردین جمع کنین و اردیبهشتتون بیوفته برا جمعبندی
          حالا این برنامه هم براساس حرفی که زدم داره جلو میره و برنامه‌س ارزشمندی هم هست ک برای جمع کردن خوبه
          .
          و شما هم هنوز تا اردیبهشت وقت دارین که درس های خودتونو پیش ببرین
          به نظر من شما تا آخر فروردین سعی کنین درساتونو تموم کنین بعد برین سراغ جمعبندی
          چون جمعبندی بخش خیلیییییی خیلیییییی مهم برای آماده شدن واسه کنکوره و شما به هرحال باید این کار رو انجام بدین و استاندارد ترین روشش همینه که گفتم‌.

So
          What is the point
          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
            H.O.S.S.E.I.NH آفلاین
            H.O.S.S.E.I.N

سلام . راه ابریشم رو خریداری کردم و بعد فیلم هاشون خیلی زیاده . من هم می‌خوام تو این تعطیلات یازدهم بیشتر از نصفش رو تموم کنم . حالا خواستم بپرسم ازتون چجوری ازش استفاده کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Pr.Gh.irP آفلاین
              Pr.Gh.irP آفلاین
              Pr.Gh.ir

سلام به همگی دوستان داخل کتاب های تست یه قسمت تست ها آموزشی داخل درسنامه هست من همیشه همه اینارو کامل حل می‌کنم اما تست ها اواخر فصل غیر چند تا فصل کلا نمی‌رسم حلشون کنم... میخواستم بدونم شما وقتی یازدهم بودید سر این موضوع چکار می‌کردید ؟ طبیعتا کل تست اون ها رو کار نمیکنم و نمی‌رسم
              و یه نکته داخل این ایام عید هم باید کتابچه تست قلمچی رو کامل حل کنم و بیشتر برای اون برنامه ریختم منظورم اینه تست ها خود کتاب تست هام رو الویت دو گذاشتم
              راهنمایی کنید لطفا باتشکر

3
              • Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HD
                فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Mahdieh te در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

@Zahra-HD خیلی عالی بود. اگه بدونین چقدر رووم تاثیر گذاشت...! یه دنیا ممنون 💙 من؟ ادامه میدم با تفکری بهتر و یکم اعتماد به نفس و همچنین کاهش استرس چون "میگذره چه با حال بد چه با حال خوب"

خوشحالم که تونستم بهت کمک کنم😄❤

So
                What is the point
                of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                  حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                  خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
                  https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
                  ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
                  ✅️اسپم ممنوعه🚫
                  ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
                  .
                  و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
                  و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

Mahdieh teM آفلاین
                  Mahdieh teM آفلاین
                  Mahdieh te
                  دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 😌
                  من یه اخلاقی دارم و نمی‌دونم طبیعیه یا نه
                  اینکه همه‌چی باید سر یه ساعت خاص باشه و توی یه ساعت خاص تموم شه. قبل ماه رمضون من باید باید ۷ شروع میکردم تا ۲ ظهر و ۵ ساعت درس میخوندم و بعد تا ۹ شب مجدد ۴ ساعت میخوندم. یا الان فاصله بین افطار تا سحر من ۵ ساعت و خورده‌ای میخونم حالا اگه بیام توی جمع خانواده استراحا بین پارتام زیاد بشه عذااااب وجدان میگیرم که تو آدم منظمی نیستی! خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی تا حالا با کسی مطرحش نکردم که بدونم همه همینن یا نه. میشه راهنمایی‌م کنید 💜

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Pr.Gh.irP Pr.Gh.ir

سلام به همگی دوستان داخل کتاب های تست یه قسمت تست ها آموزشی داخل درسنامه هست من همیشه همه اینارو کامل حل می‌کنم اما تست ها اواخر فصل غیر چند تا فصل کلا نمی‌رسم حلشون کنم... میخواستم بدونم شما وقتی یازدهم بودید سر این موضوع چکار می‌کردید ؟ طبیعتا کل تست اون ها رو کار نمیکنم و نمی‌رسم
                    و یه نکته داخل این ایام عید هم باید کتابچه تست قلمچی رو کامل حل کنم و بیشتر برای اون برنامه ریختم منظورم اینه تست ها خود کتاب تست هام رو الویت دو گذاشتم
                    راهنمایی کنید لطفا باتشکر

Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HD
                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@m-mahdi-kavoosi سلام
                    اون تستا که مدل جمعبندی هستن رو اگه آخر سال بزنی عالی میشه
                    یه طوری که همه ی مطالب برات مرور میشه

So
                    What is the point
                    of every thing?...

احمد رضا 0ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Zahra.HDZ Zahra.HD

@m-mahdi-kavoosi سلام
                      اون تستا که مدل جمعبندی هستن رو اگه آخر سال بزنی عالی میشه
                      یه طوری که همه ی مطالب برات مرور میشه

احمد رضا 0ا آفلاین
                      احمد رضا 0ا آفلاین
                      احمد رضا 0

@Zahra-HD سلام بنظرتون سخت مباحث فیزیک کدوم ها هست؟
                      آیا بعضی مباحث فیزیک تجربی ارزش حذف کردن داره؟

2
                      • shhs_appaS آفلاین
                        shhs_appaS آفلاین
                        shhs_appa
                        تجربی

سلام
                        من امسال پایه یازدهمم
                        مدرسه نمونه درس میخونم
                        خیلی خیلی ذهنم درگیر بحث مشاور هست
                        تاپیکی که براش بود رو هم خوندم...ولی هنوز هم فکر میکنم مشاور داشتن بهتره
                        خب مثلا مشاور هایی هم هستن که هر هفته برنامه جدید بهت میدن و اینا
                        همه شون که 400 تا دانش اموز با برنامه یکسان ندارن
                        و اینکه مدرسه ما امسال تازه ماندگار شده
                        و خب یکم برنامه هاش فرق کرده و کلاس کنکور و مشاورش اجباری شده یعنی نمیشه از خود مدرسه جداش کرد
                        و ذهنم در گیر اینم هست که اینو کجای دلم بزارم
                        در کل میخوام بزنم زیر گریه
                        چون ادم منظم و با برنامه ای هم تو زندگی شخصی ام نیستم که خودم بتونم برنامه بریزم
                        کمککک

Like a star in the morning

T f.nalistF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

حسین دلشاد سلام روز خوش
                          منظورتون اینه که چطوری برنامه بنویسیم؟(منظورم قانون های برنامه نوشتنه)
                          یا این که آزمون رو چطوری با برنامه‌مون سازگار کنیم و پیش ببریم؟

shhs_appaS آفلاین
                          shhs_appaS آفلاین
                          shhs_appa
                          تجربی

@Zahra-HD میشه بگی چجوری خودمون برنامه بنویسیم...؟

Like a star in the morning

2
                          • shhs_appaS shhs_appa

سلام
                            من امسال پایه یازدهمم
                            مدرسه نمونه درس میخونم
                            و خب یکم برنامه هاش فرق کرده و کلاس کنکور و مشاورش اجباری شده یعنی نمیشه از خود مدرسه جداش کرد
                            چون ادم منظم و با برنامه ای هم تو زندگی شخصی ام نیستم که خودم بتونم برنامه بریزم
                            کمککک

T آفلاین
                            T آفلاین
                            Tatlı.oğlan
                            ریاضی
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده

shhs_appa منم نمونه درس میخونم عین تو مدرسمون اجباری کرده .اگه مثل من از کلاس کنکور مدرسه رو دوست نداری نرو.حتی اگه اجباری باشه .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • EstelleE آفلاین
                              EstelleE آفلاین
                              Estelle

سلام
                              وقت بخیر
                              من یه عادت به شدت بد دارم که هر کاری میکنم نمیتونم ترکش کنم میشه کمکم کنید ؟
                              مشکلم اینه که خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد فیلم و البته سریال و البته سریال ترکی میبینم به خدا خودمم خسته شدم همش تکراری میشه از یه جایی ولی انگار مغزم دنبال کار راحتتر میگرده مجبورم میکنه به جای درس خوندن فیلم ببینم دیروز ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه فلیم دیدم این تازه خیلی هم کمه حتی شده روزی ۸ ساعت متوالی بشینم و فیلم ببینم
                              میشه به راهی نشونم بدین ؟؟
                              تو حالت عادی که درس نمیخونم اصلا به سرم نمیزنه فیلم ببینم ولی وقتی درس میخونم مغزم دنبال یه بهونس از زیر کارش در بره و نمیتونم بین این عادت بد و درس خوندن تعادلی برقرار کنم

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

T مارشمالوم هویجججه 4 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • shhs_appaS shhs_appa

سلام
                                من امسال پایه یازدهمم
                                مدرسه نمونه درس میخونم
                                کمککک

f.nalistF آفلاین
                                f.nalistF آفلاین
                                f.nalist
                                ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده

shhs_appa
                                سلام
                                من هم گفتم یه چیزی در این مورد اشاره کنم به عنوان یه فرد

شما تنها و تنها و تنها و تنها مشکلتون اینه که تو این موردم فکر میکنین اگه پول بدین به این و اون درسخون تر میشین فکری که خیلی از اطرافیان من میکردن

اگه خوب مشاورارو دنبال کرده باشین قطعا به مشاورای کلاسینو اینا رسیدیدن که به اصطلاح غول هستن ولی اونا فقط به 6 تومنی که باید بدین با 6 تومن انتخاب رشته فکر میکنن و اصلا به فکر موفقیت شما نیستن
                                مگر اینکه یه فرد مطمئن پیدا کنین که هدف اصلیش در اوردن پول و کلاهبرداری نباشه

یا باید مشاور اینجوری بگیرین
                                یا بهترین راه پیجای اینستاگرامی هستش
                                مثلا مدیکال و تاج کنکور و سردبیر دروس آزمون های رو پیدا کنین ببینید تو هر پست چه نکات مشاوره ای گفتن به کار ببندین و خودتون برنامه ریزی رو یاد بگیرین

یه چیزی هم توجه کنین جدای اینکه نگاه نکن کی میگه ببین چی میگه

الان مثلا به صحبتای صاحب تاپیک باید خوب توجه کنین چون خودش مسیرو خوب رفته قشنگ باگای کارو میدونه

باید قطعا این موضوع رو متوجه بشین که کسی که خودش یه مسیری رو رفته و قصدش کمک کردنه با کسی که موفق شده و قصدش پول درآوردن یا یه کلاهبردار که فقط چند تا دوره مشاوره دیده

shhs_appaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5
                                • احمد رضا 0ا احمد رضا 0

Zahra.HDZ آفلاین
                                  Zahra.HDZ آفلاین
                                  Zahra.HD
                                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

من هیچی رو حذف نکردم

So
                                  What is the point
                                  of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • shhs_appaS shhs_appa

Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HD
                                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

shhs_appa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

https://forum.alaatv.com/post/2920626

So
                                    What is the point
                                    of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Zahra.HDZ آفلاین
                                      Zahra.HDZ آفلاین
                                      Zahra.HD
                                      فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Kourosh Mousavi در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

@Zahra-HD
                                      Your browser does not support the audio element.
                                      داستان حموم رو که گفتم که بهت اینو برسونم هوشمندانه چالش هات رو به نقاط قوت تبدیل کن فقط کلاسیک به داستان نگاه نکن
                                      Mahdieh te

اون دیمی خوندن که گفتی رو هم من انجام دادم
                                      اینجا هم گفته بودمش😂👍👍👍
                                      https://forum.alaatv.com/post/3025085

So
                                      What is the point
                                      of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • EstelleE Estelle

سلام
                                        وقت بخیر
                                        مشکلم اینه که خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد فیلم و البته سریال و البته سریال ترکی میبینم به خدا خودمم خسته شدم همش تکراری میشه از یه جایی ولی انگار مغزم دنبال کار راحتتر میگرده مجبورم میکنه به جای درس خوندن فیلم ببینم دیروز ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه فلیم دیدم این تازه خیلی هم کمه حتی شده روزی ۸ ساعت متوالی بشینم و فیلم ببینم
                                        تو حالت عادی که درس نمیخونم اصلا به سرم نمیزنه فیلم ببینم ولی وقتی درس میخونم مغزم دنبال یه بهونس از زیر کارش در بره و نمیتونم بین این عادت بد و درس خوندن تعادلی برقرار کنم

T آفلاین
                                        T آفلاین
                                        Tatlı.oğlan
                                        ریاضی

@Mammal ببین یه فیلم میشناسم الان اسمشو پیدا می کنم میگم بهت .اینو ببینی از یه مدت حالت فیلم بهم میخوره .دست کم برای من اینجوری بود.پیدا کردم میگم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • EstelleE Estelle

سلام
                                          وقت بخیر

T آفلاین
                                          T آفلاین
                                          Tatlı.oğlan
                                          ریاضی
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده

@Mammal اینم اسمش The Human Centipede سرچ کن تو اینترنت همینو سه تا هستش همون اولی رو 10 دقیقه ببینی حالت بهم میخوره😁 😁 پیشا پیش مارو ببخش

EstelleE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 22
                                          • 23
                                          • 24
                                          • 25
                                          • 26
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه