هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ هعییییی بماند...
باید حتما باهات صحبت بشه.... -
واییییییییییییی یه کار بر جدید اومده اینجا خیلیییییییی شبیه یکی از دوستامههههه واییییییییییییییییییییییییییییی
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician خب ببین یه جور حرف میزنی انگار من آدمخوارم منم همون جوری جواب میدم متاسفانه
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician چت بازه دوست داشتی بیا
-
@ABR_DJ دیگه اخه خیلی میبینمت ناراحت میشم اصلا نمیتونم چیز اضافه ای بگم
-
@ABR_DJ نه بابا چت چرا ... تو به کمی جمع شلوغ نیاز داری.....
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician عه آخیییی فکر کنم از بعد اون میوت شدن من شدم کابوس شبهات
-
@ABR_DJ
فردا هم میام میریم گردش ......
اثرگذاشته دا این کنکور ...... -
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician جمع شلوغ چرا؟قضیه مچ گیریه؟در ملأ عام؟
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician بعد کنکور همون باید بریم پیش روانشناس از این افسردگی دربیاییم
-
@ABR_DJ اصلا حرف اون رو نزن
پاپوش درست کردی برام -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Musician بعد کنکور همون باید بریم پیش روانشناس از این افسردگی دربیاییم
اعععع پس از بیماری ات خبر داری......
خداروشکر که مراجعه کردی به پزشک.....
-
@ABR_DJ بچه ها میگفتن تازگی ها میای انجمن و هیچی نمیگی و این ایموجی رو میزاری: و فقط نگاه میکنی .......
نمیدونستم افسردگی گرفتی....
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician خوبه منم سوختم و ساختم با دو روز اخراج
نه میدونی فکر کنم چون سر بازی اول که من اینجا خیلی حرفا زدم، واسه بازی سوم اخراج شدم که اون چیزا پیش نیاد.
یکی گزارش زده بود پستای منو وگرنه اگه قرار به اخراج بود همون سر بازی اول اخراج بودم
البته فردای بازی اول به مدت ۲۴ ساعت اخراج شدم -
@ABR_DJ
خواستم بیام عیادتت راستش دیدم هر چی بگیرم پول ندارم ...
50 تومن بزن حسابم برات کمپوت بخرم -
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician من از پارسال همین مواقع تا الان این ایموجی رو میذارم وقتی حرفی ندارم واسه گفتن
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician ببین من همیشه خودم پول لازمم واسه اینترنت
-
نسکافه نخورید بعد از ساعت ۸ شب.
-
@ABR_DJ ای وای پس قبل اون روز بازم میوت شدی.......
نمیدونستم من ....
-
زمین شناسیو وا کنم تا خوابم ببره
640953/1000113