عید تو آلاء کولاکه
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشینامسال هم آلاء برای عید برنامه داره
خفن ترین جمع بندی آلاء
رو قراره داشته باشیمببین 100% مباحث کنکور یعنی %(#ff0000)[دهم، یازدهم و دوازدهم] رو توی سه گام برات از صفر جمع کردیم
1️⃣ گام اول : درسنامه + تست های آموزشی یا مثال های تشریحی -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 50 الی 60 کنکور)
2️⃣ گام دوم: تستهای تسلط -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 60 الی 80 کنکور)
3️⃣ گام سوم: تستهای پیشرفته سخت -- پوشش مباحث چالش برانگیز و پیچیده (دستیابی به درصد 80 الی 100 کنکور)
تمامی تستهای چتر نجات کاملا تالیفی میباشند
اینم بگم که ما در تلاشیم که برای این جمع بندی اسپانسر پیدا کنیم تا محتوای عالی و رایگان در اختیارتون قرار بدیم
@M-an سلام دوستان
کسی اینجا تونست به جزوه ی زیست دسترسی پیدا کنه؟
توی سایت دانا که نیست -
سلام وقتتون بخیر!
ابتدا میخوام با تمام وجودم از تیم فوق العاده تلاشگر و عدالت محور آلا تشکر کنم !
من در مورد برنامه ریزی اش که تو سایت قرار گرفته مشکل دارم و منظور برنامه رو خوب متوجه نشدم !
اینایی که نوشته روز اول فیلم شماره مثلاً 1 گام یک و دو : خب فیلما که شماره ندارن !
مثلاً اگه بگه فیلم شماره 23 ، خودمون باید 23 تا بشماریم بریم جلو ؟
بعد هر مطلبی 3 تا گام داره ! این که تو برنامه فقط گامهای یک و دو رو براش برنامه ریزی کرده ، خب پس گام سه رو کی نگاه کنیم ؟
و اینکه این برنامه 50 روزه و 80 روزه چطوریه ؟ یعنی مثلاً همه این سه بازه 15/50/80 روزه باید پشت سر هم شرکت کنیم؟ یه نه هر کس با توجه به سطحش انتخاب کنه دوره چند روزه رو ببینه ؟
بعد اینکه سایت دانای ایرانسل داره اینا رو رایگان میذاره اما آلا داره با 40 درصد تخفیف میفروشه آیا اینا با هم تناقض دارن ؟ یعنی اونی که آلا ارائه میکنه فرقی داره با اینی که توی دانا بارگذاری شده ؟
ممنون میشم اگه کسی کامل بهم توضیح بده !!setare konkori برنامه عیدانه طبق راهنمای دروسه که براتون منتشر شده
-
setare konkori برنامه عیدانه طبق راهنمای دروسه که براتون منتشر شده
behnam_esmaeeli سلام وقتتون بخیر
توی برنامه چتر نجات گفته شده ک حسابان فیلم یک و دو گام یک و دو
من خواستم عین برنامه پیش برم و توی یه پارت جمعش کنم ولی آقا بخدا نمیشه چهارتا فیلم رو تو یه پارت جمع کرد و دو پارت شد اگه اینجور باشه برنامه دو برابر طول میکشه
راهکار چیه ؟
البته ک توی راه ابریشم هر فیلمی توی پنجاه دقیقه بود و یعنی الان باید دوتا فیلم توی ۱۲۰دقیقه باشه نه چهارتااا -
گام دوم فیلم 2 صدا درسته برای همون بخشه ولی تصویر خیر
-
بچه ها خوده من ندیدم گفتم شاید شما هم نیدید
ته هر درسی (فکر کنم) مشاوره رو گذاشتنولی باز باگ داره و هر بخش دابله
-
بچه ها خوده من ندیدم گفتم شاید شما هم نیدید
ته هر درسی (فکر کنم) مشاوره رو گذاشتنولی باز باگ داره و هر بخش دابله
Kourosh Mousavi
ای بابا چیزی درباره چگونه از برنامه مطالعاتی چتر استفاده کنیم نگفتن...
بچه ها کسی می دونه چه کنه به منم بگه
@دانش-آموزان-آلاء -
لینک داشبورد چتر نجات اگر کسی داره بفرسته
-
behnam_esmaeeli
پس فرقی نداره !
ممنونم از شما -
سلام وقتتون بخیر!
ابتدا میخوام با تمام وجودم از تیم فوق العاده تلاشگر و عدالت محور آلا تشکر کنم !
من در مورد برنامه ریزی اش که تو سایت قرار گرفته مشکل دارم و منظور برنامه رو خوب متوجه نشدم !
اینایی که نوشته روز اول فیلم شماره مثلاً 1 گام یک و دو : خب فیلما که شماره ندارن !
مثلاً اگه بگه فیلم شماره 23 ، خودمون باید 23 تا بشماریم بریم جلو ؟
بعد هر مطلبی 3 تا گام داره ! این که تو برنامه فقط گامهای یک و دو رو براش برنامه ریزی کرده ، خب پس گام سه رو کی نگاه کنیم ؟
و اینکه این برنامه 50 روزه و 80 روزه چطوریه ؟ یعنی مثلاً همه این سه بازه 15/50/80 روزه باید پشت سر هم شرکت کنیم؟ یه نه هر کس با توجه به سطحش انتخاب کنه دوره چند روزه رو ببینه ؟
بعد اینکه سایت دانای ایرانسل داره اینا رو رایگان میذاره اما آلا داره با 40 درصد تخفیف میفروشه آیا اینا با هم تناقض دارن ؟ یعنی اونی که آلا ارائه میکنه فرقی داره با اینی که توی دانا بارگذاری شده ؟
ممنون میشم اگه کسی کامل بهم توضیح بده !! -
behnam_esmaeeli
خب من نوشتم که مشکلم اینه که برنامه رو متوجه نشدم که چرا گام سوم تو برنامه ها نیست یا مثلاً فیلما شماره گذاری شدن تو برنامه ای که ارسال کردید ؟ -
لینک داشبورد چتر نجات اگر کسی داره بفرسته
-
-
احمد رضا 0
الان اینجوری شده -
سلام.اگه کسی جزوه زیست چتر رو داره لطفا واسم بفرسته،هم درسنامه هم تست
-
تمام تئوری هایی که درباره برنامه چتر نجات 2 دارم این ویس هاست
اگه اطلاعات بهتری داشتید بگید @دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه و سالی که شروع شده برای همتون سال خیلی خوبی باشه خواستم اطلاع بدم من با اپراتورهای ایرانسل تماس گرفتم و از انها درخواست کردم که قابلیت دانلود رو فعال بکنند و گفتن قابلیت دانلود رو فعال خواهند کرد
-
اگه اطلاعات بهتری داشتید بگید @دانش-آموزان-آلاءKourosh Mousavi
آیا تئوری درباره گام سوم ندارید ؟
که چرا توی هیچ برنامه ای گام سوم نداره ؟ -
اگه اطلاعات بهتری داشتید بگید @دانش-آموزان-آلاءKourosh Mousavi
من خیلی برای جمع بندی نگران بودم و سر ماجرای چتر نجات 2 خیلی به آلا امیدوار شدم !
اما الان واقعاً هیچی از برنامه اش سر در نمیارم و واقعاً موندم چه کار کنم ؟ -
Kourosh Mousavi
آیا تئوری درباره گام سوم ندارید ؟
که چرا توی هیچ برنامه ای گام سوم نداره ؟setare konkori
چون فکر کنم گام سوم میوفته اردیبهشت اینا -
Kourosh Mousavi
من خیلی برای جمع بندی نگران بودم و سر ماجرای چتر نجات 2 خیلی به آلا امیدوار شدم !
اما الان واقعاً هیچی از برنامه اش سر در نمیارم و واقعاً موندم چه کار کنم ؟setare konkori
من 5 دقیقه بعد می خوام برنامه چتر نجات رو برسی کنم و برنامشون رو شخصی سازی کنم
اگه دوست داشتی می تونیم با هم انجام بدیم توی google meet
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی دوست داشت بگه