هر کی یه گزاره

-
ی سوال
صفاق فقط تو شکمه
لایه بیرونی تو کل لوله گوارشه
پس یعنی بیرونی از صفاق بزرگتره
چرا کتاب میگه لایه بیرونی بخشی از صفاق است نمیگه صفاق بخشی از لایه بیرونی است -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@PYA
خب کتاب اینو نمیگه که
منم مخالفم باخوندن تعاریف خارج از کتاب
مغزمو با اطلاعات غیر مورد نیاز در نمیکنماینارو ی زمانی خوندم سیو شدن (زمان المپیاد)
بعدش اومدم واسه کنکور بخونم
اطالاعات صحیح رو دلت میزنم از ذهنم تا اطالاعات غلطو بزارم جاشونبرا همینه که از یه دانش آموز ساده ک با کنکور،کنکوری رفتار نمیکنه عقب ترم
@PYA در هر کی یه گزاره
گفته است:
برا همینه که از یه دانش آموز ساده ک با کنکور،کنکوری رفتار نمیکنه عقب ترم
نیسی
-
ی سوال
صفاق فقط تو شکمه
لایه بیرونی تو کل لوله گوارشه
پس یعنی بیرونی از صفاق بزرگتره
چرا کتاب میگه لایه بیرونی بخشی از صفاق است نمیگه صفاق بخشی از لایه بیرونی است -
@Soniaaa صفاق تو کل شکمه یعنی اجزا رو به هم وصل میکنه به غیر کلیه
صفاق مسلئله کلی تریه
و همچنین لایه بیرونی مختص لوله گوارشه
ولی صفاق وسیع تر هستش و همه رو به همه وصل کرده
پس لایه بیرونی جز (اجزا)صفاقه@PYA
تشکر -
این پست پاک شده!
-
چون قشنگ شد -
ترشح بزاق مگه انعکاسه؟ -
@PYA
ممنون -
در ساختار هر نوکلئوزوم، تعداد رشته های سازنده یک مولکلول DNA نصف پروتئین های موجود در آن ساختار است.
-
در ساختار هر نوکلئوزوم، تعداد رشته های سازنده یک مولکلول DNA نصف پروتئین های موجود در آن ساختار است.
@0Farzam0
غلط
تعداد رشته های سازنده ۲ تا هستش
در حالی که تعداد هیستون ها ۸ تا -
سوال
مگاکاریوسیت ها و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم ) -
سوال
مگاکاریوسیت ها و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
سوال
مگاکاریوسیت ها هسته رو و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم ) -
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )@Soniaaa
تا جایی که من میدونم هسته مگاکاریوسیت تقسیم نمیشه فقط بخش میان یاخته ایش تیکه تیکه میشه
اصن برا همینه که به پلاکت فعالیت زیستی و ... نمیچسبه -
@Soniaaa
تا جایی که من میدونم هسته مگاکاریوسیت تقسیم نمیشه فقط بخش میان یاخته ایش تیکه تیکه میشه
اصن برا همینه که به پلاکت فعالیت زیستی و ... نمیچسبه@AmirReza-Bhb
منظورم از تقسیم همون تیکه تیکه شدن بود -
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )بله،
هسته مگاکاریوسیت در نهایت تبدیل به پلاکت خون میشود.روندش اینطوریه ؛ در فرآیند تکاملی سلولهای خون، سلولهای بنیادی خون از نخستین مرحله شروع به تقسیم و رشد میکنند. سپس به سلولهای پیش ساز خون تبدیل شده و در نهایت به سلولهای مگاکاریوسیت تبدیل میشوند.
-
گفته است:
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )بله،
هسته مگاکاریوسیت در نهایت تبدیل به پلاکت خون میشود.روندش اینطوریه ؛ در فرآیند تکاملی سلولهای خون، سلولهای بنیادی خون از نخستین مرحله شروع به تقسیم و رشد میکنند. سپس به سلولهای پیش ساز خون تبدیل شده و در نهایت به سلولهای مگاکاریوسیت تبدیل میشوند.
@PYA
مچکر -
@Soniaaa
همون دیگه
هستش تقسیم نمیشه
یعنی به پلاکت نمیرسه -
گفته است:
سوال
@PYA
هسته ؟؟؟؟
چرا ؟