هر کی یه گزاره

-
@PYA
ممنون -
در ساختار هر نوکلئوزوم، تعداد رشته های سازنده یک مولکلول DNA نصف پروتئین های موجود در آن ساختار است.
-
در ساختار هر نوکلئوزوم، تعداد رشته های سازنده یک مولکلول DNA نصف پروتئین های موجود در آن ساختار است.
@0Farzam0
غلط
تعداد رشته های سازنده ۲ تا هستش
در حالی که تعداد هیستون ها ۸ تا -
سوال
مگاکاریوسیت ها و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم ) -
سوال
مگاکاریوسیت ها و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
سوال
مگاکاریوسیت ها هسته رو و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم ) -
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )@Soniaaa
تا جایی که من میدونم هسته مگاکاریوسیت تقسیم نمیشه فقط بخش میان یاخته ایش تیکه تیکه میشه
اصن برا همینه که به پلاکت فعالیت زیستی و ... نمیچسبه -
@Soniaaa
تا جایی که من میدونم هسته مگاکاریوسیت تقسیم نمیشه فقط بخش میان یاخته ایش تیکه تیکه میشه
اصن برا همینه که به پلاکت فعالیت زیستی و ... نمیچسبه@AmirReza-Bhb
منظورم از تقسیم همون تیکه تیکه شدن بود -
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )بله،
هسته مگاکاریوسیت در نهایت تبدیل به پلاکت خون میشود.روندش اینطوریه ؛ در فرآیند تکاملی سلولهای خون، سلولهای بنیادی خون از نخستین مرحله شروع به تقسیم و رشد میکنند. سپس به سلولهای پیش ساز خون تبدیل شده و در نهایت به سلولهای مگاکاریوسیت تبدیل میشوند.
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
سوال
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )بله،
هسته مگاکاریوسیت در نهایت تبدیل به پلاکت خون میشود.روندش اینطوریه ؛ در فرآیند تکاملی سلولهای خون، سلولهای بنیادی خون از نخستین مرحله شروع به تقسیم و رشد میکنند. سپس به سلولهای پیش ساز خون تبدیل شده و در نهایت به سلولهای مگاکاریوسیت تبدیل میشوند.
@PYA
مچکر -
@Soniaaa
همون دیگه
هستش تقسیم نمیشه
یعنی به پلاکت نمیرسه -
گفته است:
سوال
@PYA
هسته ؟؟؟؟
چرا ؟ -
گفته است:
سوال
@PYA
آخه اگه پلاکت هسته داشت که دیگه فعالیت زیستی هم میشد براش در نظر گرفت... -
@Soniaaa
همون دیگه
هستش تقسیم نمیشه
یعنی به پلاکت نمیرسه@AmirReza-Bhb
تورا ارجاع میدهم ب شکل فصل ۴دهم -
@Soniaaa
آقا من دو روز نیس ویدیو آقا موقاری رو دیدم
میگفت هسته تقسیم نمیشه
بزار یه سرچ بکنم... -
@Soniaaa
آقا من دو روز نیس ویدیو آقا موقاری رو دیدم
میگفت هسته تقسیم نمیشه
بزار یه سرچ بکنم...@AmirReza-Bhb
تقسیم نه تیکه تیکه -
@PYA
آخه اگه پلاکت هسته داشت که دیگه فعالیت زیستی هم میشد براش در نظر گرفت...@AmirReza-Bhb
پلاکت هسته ندارع
تیکه هسته ای داره هسته ندارهههههههه -
@Soniaaa
سرچ هم کردم
پلاکت فقط از تقسیم سیتوپلاسم مگارکاریوسیت حاصل میشه
هسته هم نداره -
@PYA
آخه اگه پلاکت هسته داشت که دیگه فعالیت زیستی هم میشد براش در نظر گرفت... -
@Soniaaa
همون تیکه هسته هم نداره والا