سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@mahdi_re تا صب نخوابیدم
بعد نماز خوابیدم الان از خواب پا شدم به شدت وحشتناک بود همش از خواب پا میشدم فکر میکردم اون موجود وحشتناک تو اتاقمه
ولی خدا خیرت بده هم بل بل جان و حذف کردم هم از گوشیم بدم اومده دیگه دستم ور میدارم یاد اون میوفتم -
shhs_appa زیاد سخت نگیر، شروع کن قلقت دستت میاد. مثلا یه بازه ۱ ماهه در نظر بگیر و هرچی درمورد خودت فهمیدی بنویس مثلا اینجوری ...
من بعد آزمون اصلا حوصله درس ندارم پس در طول هفته استراحت نمیکنم (طولانی مثل فیلم و گردش و ...) و میزارمش برای جمعه بعد آزمون
من باید حتما عصر بخوابم پس صبح زودتر بیدار میشم که عصرم بتونم بخوابم
من توی مسائل ضعیفم پس ...
من فیزیکو فقط صبح میفهمم پس ...ببین اینارو که مشاور نمیدونه، درسته؟
مشاور فقط روحیه میده و برنامه میفرسته پس خودتو بشناس پولتم الکی خرج نکن -
سلام کسی اینجا کتاب شیمی جامع مهروماه رو داشته به نظرتون خوبه برای سطح متوسط؟؟کلا نظرتون در رابطه باهاش چیه؟درسنامش چطوره؟؟
-
چیچک نه نشرالگو یازدهم بهتره
-
@Mammal اگه با گوشی میبینی آنلاین و با کیفیت پایین ببین خود به خود زده میشی
-
مارشمالو
وای من چندتا دوست ژاپنی هم گیر آورده بودم توی hello talk مجبورشون میکردم ویس بفرستم چون شبیه انیمه حرف میزدن
بنظرم اپل به هدفت فکر کن بعد سعی کن وارد دنیا واقعی بشی فیلم رو خود به خود ترک میکنی مثلاً با خوانواده بعد از امتحان دو سه روز برو مسافرت ، با دوستات گاهی وقت ها درس بخون، اگر آزمون های قلم چی رو خوب دادی بعدازظهرس رو با دوستات برو بیرون -
منم یه مشکلی دارم
چطوری با ریاضی ازدواج کنم ؟
(حس میکنم عشقم یکطرفه است ) -
Zahra.HD مشکل اینجاست من دوستش دارم ولی درصدهام زیاد بالا نمیان ؟
عشق یکطرفه -
Sally خب این خیلییی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
راجع به خیلی هاش همینجا حرف زدیم
مثلا شاید روش آزمون دادنت غلطه
مثلا شاید یادگیریت کامل نیس
مثلا شاید تست های سطح متوسط نمیزنی
یا تستای حرفهای کافی نمیزنی
یا اصلا شاید تستایی که میزنی رو یاد نمیگیری
یا...
تو چت پیام بده تا علتش رو پیدا کنیم
اینجا کلی در این باره حرف زدیم -
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Sally خب این خیلییی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
راجع به خیلی هاش همینجا حرف زدیم
مثلا شاید روش آزمون دادنت غلطه
مثلا شاید یادگیریت کامل نیس
مثلا شاید تست های سطح متوسط نمیزنی
یا تستای حرفهای کافی نمیزنی
یا اصلا شاید تستایی که میزنی رو یاد نمیگیری
یا...
تو چت پیام بده تا علتش رو پیدا کنیم
اینجا کلی در این باره حرف زدیممنم مشکلی که با ریاضی دارم اینه که در توی تست های آموزشی همش مجبورم پاسخنامه رو نگاه کنم
بعد اینکه تست های آموزشی بعد یک مدت یادم میره راه حلش رو
و یک ذره هم کند تست آموزشی میزنم.و یک سوال اینکه نظرتون در مورد
آزمون های ریاضی چیه؟
چه منبعی خوبه؟ -
احمد رضا 0 خب میدونم اشکالی کجاست
تو ریاضی رو حفظ میکنی یاد نمیگیری!
من خودم هیچ وقت پاسخ تشریحی تست هارو نگاه نکردم
.
این که یادت میره تستایی که زدی
این که هی میری سراغ پاسخنامه بخاطر اینه که تو یاد نمیگیری پسر خوب
.
اگه دسترسی داری به یه معلم خوب حضوری برو سراغش و اشکالاتت رو فقط از اون بپرس نه از کتاب و درسنامه و پاسخ تشریحی
و درس جدید روهم از معلم یاد بگیر نه درسنامه
چون متاسفانه درسنامه های جدید تازگیا کلا حفظی شدن و فقط دنبال فرمول هستن برای راحت تر کردن مطالب.
ولی اصلا نتیجه نمیده درس خوندن با درسنامه ها
.
اگرم معلم خوب نداری از ویدئو های آلا استفاده کن استاد ثابتی ریاضی رو خیلی خوب بهت یاد میده.
و اشکال هات رو اینجا از بچه ها بپرس
آخرین گزینهت واسه رفع اشکال پاسخ تشریحی باشه -
سلام وقتتون بخیر
ببخشین یه سؤال، شما اگه جای من بودین چیکار میکردین.
من کل فیزیک یازدهم رو خوندم الا فصل 3 یعنی دو هفته پیش این فصلو داشتم تموم میکردم با تست ها و فیلم هاش فک کنم یه سه چهار تا فیلم مونده بود. الان خواستم این فصل رو هم دیگه کاراشو بکنم (به قول استاد ثابتی ) تموم بشه ولی اومدم ادامه شو بخونم دیدم يادم رفته یعنی الان دوباره از اول این همه فیلمو ببینم و تستو حل کنم؟ نمیدونم چیکار کنم واقعا سردرگمم. کمک -
fatemeh. jk طبیعیه، من خیلی اوقات اینجوری میشم. آزمون حل کن، مثلا هفتهای دو تا آزمون از فیزیک یازدهم بزن (یک ساعت وقت میبره) منبع هم موج آزمون/فصل ازمون و آزمون های آخر فصل کتاب کارات و اینکه نری درسنامه بخونی دوباره ها. تست و تست و تست
من یه کار دیگه هم میکنم توی برنامه اصلیام یه پارت کوچیک میزارم و تست های اون فصلی که روش تسلط خوبی ندارم رو میزنم مثلا این هفته روزی ۱۳ تا تست از فصل ۳ شیمی دهم حل میکنم (تعدادش کمه، تنبلی نمیکنم)
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
احمد رضا 0 خب میدونم اشکالی کجاست
تو ریاضی رو حفظ میکنی یاد نمیگیری!
من خودم هیچ وقت پاسخ تشریحی تست هارو نگاه نکردم
.
این که یادت میره تستایی که زدی
این که هی میری سراغ پاسخنامه بخاطر اینه که تو یاد نمیگیری پسر خوب
.
اگه دسترسی داری به یه معلم خوب حضوری برو سراغش و اشکالاتت رو فقط از اون بپرس نه از کتاب و درسنامه و پاسخ تشریحی
و درس جدید روهم از معلم یاد بگیر نه درسنامه
چون متاسفانه درسنامه های جدید تازگیا کلا حفظی شدن و فقط دنبال فرمول هستن برای راحت تر کردن مطالب.
ولی اصلا نتیجه نمیده درس خوندن با درسنامه ها
.
اگرم معلم خوب نداری از ویدئو های آلا استفاده کن استاد ثابتی ریاضی رو خیلی خوب بهت یاد میده.
و اشکال هات رو اینجا از بچه ها بپرس
آخرین گزینهت واسه رفع اشکال پاسخ تشریحی باشهمن راه ابریشم آقای ثابتی دارم رشتم تجربی
و اینکه وقت نمیکنم تحلیل تست ها و تست های خود ابریشم رو بزنم
بخاطر همین از آیکیو ریاضی استفاده میکنمزمانی ام که تست از ابریشم میزدم باز هم مشکل داشتم همش مجبور بودم تحلیل آقای ثابتی رو ببینم
-
سلام اول از همه ممنونم ازتون بابت راهنمایی هاتون
یه سوال داشتم
به نظر شما در این دوران همه تمرکزم رو بزارم روی تست های تسلط راه ابریشم و چتر نجات ؟ هم برای جمعبندی هم مطالبی که خیلی مسلط نیستم
یه مدتی فکر میکردم باید مثلا از موج ازمون و فصل ازمون استفاده کنم ولی فکر کردم به راه ابریشم کامل مسلط بشم بهتره تا بریم سراغ یه منبع دیگه
نظر شما چیه؟ -
ریحانه سادات0 آره واقعا تست های راه ابریشم خیلی خوبن، پرنکته و مفید، من در طول سال ازشون استفاده نکردم پشیمون شدم برای همین تصمیم گرفتم الان دیگه منبع جدید نگیرم و از همون تست ها استفاده کنم.