نخندید سرتون میاد :|
-
سلام دوستان
نیازی نیست خط رو به نام خودتون داشته باشید. من خطی به نام خودم ندارم ولی کد سوابقم رو گرفتم.(البته برای اونایی که پشت کنکورین این راه جواب میده)
اول از همه قسمت نقش، بدون سیم کارت رو انتخاب کنید.
بعدش اون پایین ثبت نام رو بزنید.
وقتی واردد شدید اطلاعاتتون رو وارد کنید و حتما دقت کنید گزینهی دریافت پیامک رو انتخاب کرده باشید چون در غیر اون صورت نمیاره.
بعدش دیگه کد احراز هویت رو وارد میکنید و صفحهی رمز ورود میاد بالا.
فقط باید حواستون باشه برای انتخاب رمز، هر رمزی بزنید ایراد میگیره مگر اینکه نکات نهفته رو رعایت کنید. حواستون باشه رمزتون باید هم حروف انگلیسی بزرگ هم کوچیک رو داشته باشه و حتما هم از @ استفاده کنید عدد رو هم که باید داشته باشه... -
سلام دوستان
نیازی نیست خط رو به نام خودتون داشته باشید. من خطی به نام خودم ندارم ولی کد سوابقم رو گرفتم.(البته برای اونایی که پشت کنکورین این راه جواب میده)
وقتی واردد شدید اطلاعاتتون رو وارد کنید و حتما دقت کنید گزینهی دریافت پیامک رو انتخاب کرده باشید چون در غیر اون صورت نمیاره.
فقط باید حواستون باشه برای انتخاب رمز، هر رمزی بزنید ایراد میگیره مگر اینکه نکات نهفته رو رعایت کنید. حواستون باشه رمزتون باید هم حروف انگلیسی بزرگ هم کوچیک رو داشته باشه و حتما هم از @ استفاده کنید عدد رو هم که باید داشته باشه... -
@Danial-al در نخندید سرتون میاد :| گفته است:
احمد رضا 0 در نخندید سرتون میاد :| گفته است:
Forgotten میگم دوستان
کد نظام وظیفه ی پشت کنکوری ها چی باید زد؟اکثر 4 ره
اکثرا یعنی استثنا داره؟
احمد رضا 0 زده خودش بابا توجه کن اگ معافیت تحصیلی داری 4 دیگه سال اول پشت کنکوری ؟
-
سلام دوستان
فقط باید حواستون باشه برای انتخاب رمز، هر رمزی بزنید ایراد میگیره مگر اینکه نکات نهفته رو رعایت کنید. حواستون باشه رمزتون باید هم حروف انگلیسی بزرگ هم کوچیک رو داشته باشه و حتما هم از @ استفاده کنید عدد رو هم که باید داشته باشه...@Rezvan-E-A من با این روشم رفتم نشد، خطا میده
-
Forgotten برای منم دقیقا همینو میگه
با هر دو تا روشم رفتم اتفاقا
اَه -
Forgotten برای منم دقیقا همینو میگه
با هر دو تا روشم رفتم اتفاقا
اَهMahdieh te
من رفتم شماره موبایل و زدم به نام خودم
باز میگه مطابقت نداره
داش از اول بگو نمیخوای ثبت نام کنی دیگه این همه علافمون کردی -
روی گزینه سوابق تحصیلی میزنم
ولی صرفا اطلاعاتم رو نشون میده
بچه ها میگفتن دو تا گزینه میاره...که اگه تایید کنی اطلاعات رو بهت کد میده...
برا من نمیاره :|
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا -
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااForgotten ببین من دیشب هر کار کردم نشد خب، عین مال تو میاورد برای منم. بعد قرار شد امروز صبح برم سیمکارت بگیرم. ولی بیدار که شدم گفتم بزار با یه گوشی دیگه امتحان کنم، با گوشی مامانم که امتحان کردم شد از طریق همون گزینه بدون سیمکارت
ببین با گوشی ها و مرورگر های مختلف برو توی ساعتای مختلف، مرورگرت بروز باشه و یه سرم کافینت کار بلد برو میگن با لپتاب هم اگه بزنی خوبه.
-
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااForgotten یه اسکرین بده خب
همون سوابق تحصیلی رو که زدی خب، یه سری اطلاعات میاره (همینم برای من با تاخیر آورد) بعد بزن اره آقا درسته، بعد کدت میاد تموم
-
Forgotten یه اسکرین بده خب
همون سوابق تحصیلی رو که زدی خب، یه سری اطلاعات میاره (همینم برای من با تاخیر آورد) بعد بزن اره آقا درسته، بعد کدت میاد تموم
Mahdieh te
ببین برای من اطلاعات رو میاره فقط
دیگه هیچی نمیاره
فقط یه مورد هم پایینش نوشته استعلام از ثبت احوال...همین
اصلا تایید و اینا نداره که بزنم کد بده... -
F Forgotten has marked this topic as solved on
-
دانش اموزا که هنوز معدل دیپلم ندارن این مرحله باید چی وارد کنن؟
-
Forgotten خدارو صد هزار مرتبه شکر