نخندید سرتون میاد :|
-
منظور توی سامانه
-
دل و زدم به دریا
زنگ زدم به مدرسه اون سریال قدیمی شناسنامه ام رو داد :| -
خب
الان باید یه تاپیک بزنم وقتی رفتم تو سامانه چطور کد رو بگیرم :| -
روی گزینه سوابق تحصیلی میزنم
ولی صرفا اطلاعاتم رو نشون میده
بچه ها میگفتن دو تا گزینه میاره...که اگه تایید کنی اطلاعات رو بهت کد میده...
برا من نمیاره :|
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Forgotten on ۱۶ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Forgotten ببین من دیشب هر کار کردم نشد خب، عین مال تو میاورد برای منم. بعد قرار شد امروز صبح برم سیمکارت بگیرم. ولی بیدار که شدم گفتم بزار با یه گوشی دیگه امتحان کنم، با گوشی مامانم که امتحان کردم شد از طریق همون گزینه بدون سیمکارت
ببین با گوشی ها و مرورگر های مختلف برو توی ساعتای مختلف، مرورگرت بروز باشه و یه سرم کافینت کار بلد برو میگن با لپتاب هم اگه بزنی خوبه.
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Forgotten on ۱۶ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Forgotten یه اسکرین بده خب
همون سوابق تحصیلی رو که زدی خب، یه سری اطلاعات میاره (همینم برای من با تاخیر آورد ) بعد بزن اره آقا درسته، بعد کدت میاد تموم -
Mahdieh te
ببین برای من اطلاعات رو میاره فقط
دیگه هیچی نمیاره
فقط یه مورد هم پایینش نوشته استعلام از ثبت احوال...همین
اصلا تایید و اینا نداره که بزنم کد بده... -
تازه اون اطلاعات هم ناقص میاره
مثلا جنسیت ننوشته :| -
خدایا منو بکش از دست اینا
-
کد رو گرفتم
تمام -
-
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Forgotten on ۱۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Forgotten خدارو صد هزار مرتبه شکر
-
Houman M دانش آموزان آلاءreplied to tbzmedstu on ۱۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
tbzmedstu موقع ویرایش کی میشه ؟
-
بچهها من ثبتنام کردم، چطوری میتونم ببینم اطلاعاتم درستن یا نه؟ چون یه بار ویرایش کردم (با اسکرین پلیز)
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to tbzmedstu on ۱۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
tbzmedstu بعد این ترمیمیها چی؟ اونا هم باید همون موقع ویرایش کنن؟ قطعا زمانش بعد از اعلام نتایج رتبههاست دیگه درسته؟ چون تا اون موقع کارنامه نهایی نمیاد
-
سلام. بچه ها یه سوال من کد سوابق رو گرفتم ولی الان متوجه شدم بچه های پارسال باید از راه والدین و سایر برن من همون دانش آموز رو زدم نمیدونستم ولی کد رو بهم داد فقط تو مشخصات جنسیت و شماره همراه رو خالی گذاشته بود وگرنه بقیه مشخصات درست بود حالا مشکلی پیش میاد؟ کنار مدسوابق هم یه گزینه بود برا کپی گرفتنش مگه مال همه این طوری نبود؟!
-
S.F.R.M دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Forgotten on ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط S.F.R.M انجام شده
Forgotten
جدی؟! خیلی ممنون یهو استرس گرفتم مال شما هم همین طور بود؟ جنسیت و شماره همراه رو نزده بود؟