کلاس شیمی کدوم موسسه؟؟ و کدوم دبیر؟؟ (تجربه تون رو بگید لطفا)
-
@mahdi_re
خب باید صبر کنین اول ماز کلاساشو به صورت تجمیعی بفروشه بعد که تک درسو باز کرد تکی ثبت نام کنید
الان من چون الماس دارم خود به خود ثبت نام میشه@0Farzam0 اهان ممنون
-
@mahdi_re
سلام بستگی داره با چه سبکی حال کنی
استاد بازرگانی هستن که معرف حضورن
من که با استاد هادیان فرد کار میکنم@0Farzam0 ببخشید یه سوال . یعنی ا تک درس دارن چون من هرچی میکردم تک درس ایشون نیست. نمیدونید کی تک درس میزارن برا ثبت نام
-
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه:grinning_face_with_smiling_eyes: الان خیلی وقته توی شیمی درصد های ازمونم پایینه میخوام برم کلاس انلاین میخواستم بدونم کدوم موسسه بهتره و کدوم دبیر من خودم مثلا تعریف اقای بابایی که توی تاملند تدریس میکنند شنیدم ولی میخوام تجربتون رو بگید بهتر بتونم تصمیم بگیرم .ممنون
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء@mahdi_re همایش مسائل اقای صنیعی در آلا در کنارش از فیلمهای اساتید دیگه مثل سلیمانی یا توسلی استفاده کنید
-
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه:grinning_face_with_smiling_eyes: الان خیلی وقته توی شیمی درصد های ازمونم پایینه میخوام برم کلاس انلاین میخواستم بدونم کدوم موسسه بهتره و کدوم دبیر من خودم مثلا تعریف اقای بابایی که توی تاملند تدریس میکنند شنیدم ولی میخوام تجربتون رو بگید بهتر بتونم تصمیم بگیرم .ممنون
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء@mahdi_re استاد بابایی هم خیلی خوبه تدریسشون ولی یه مقداری مسائل رو به روش قدیمی میگن ولی انتقال مفهومشون عالیه
-
@0Farzam0 ببخشید یه سوال . یعنی ا تک درس دارن چون من هرچی میکردم تک درس ایشون نیست. نمیدونید کی تک درس میزارن برا ثبت نام
-
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء@mahdi_re پویان نظر عالیه
-
@0Farzam0 @Valicheki @Mammal SEYED313 Alireza Mousavi ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نظر دادید:folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :rose: :rose:
-
@H-hy
باید صبر کنید فروش الماسشون کامل بشه بعدش میذارن فکر میکنم یکی دو جلسه بعد شروعشون که از اواخر فروردینه@0Farzam0 ممنون