👣ردپا👣
-

غرقِ زَخمیم ولی قامتمان خَم نشده! -

رنگین کمون پاداش کساییه که
تا لحظه آخر زیر بارون میمونن😇😉 -

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من :))))
هیچی تو ای دنیا بی جواب نمی مونه و این زندگی رو قشنگش می کنه ❤️ -

_Biliifti_ گفتم ممکنه آنلاین نباشی خودم برات ثبتش کنم 😂🙂
امضاء :
لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم... -

امضا:
نیست نشان زندگی، تا نرسد نشان تو...♡ -

هیچی تو ای دنیا بی جواب نمی مونه و این زندگی رو قشنگش می کنه ❤️این پست پاک شده! -

یا رب نظر تو بر نگردد یا رب 💛✨ -

امضا:
یا مَن یُعطی الکَثیرَ بِالقَلیل💔 -

امضا:
~ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ ~ -

امضا:
%(#00960d)[خدا]، خدایی کرد. . .
ولی ما بندگی نکردیم -

امضا:
خودت را به فنا نده -
درود🍷🍷

امیدوام حال خوبی رو داشته باشید
هر چند وقت یکبار بیا اینجا توی یه پست یه اسکرین شات از پروفایلت (کاور . عکس پروفایل . بیوگرافی و تعداد فالور وبقیه چیزای که تو پروفایلا هست)بگیر و زیر اون امضایی هم اگه داری اضافه کن و بفرست اینجا
اگه دوست داشتی در آخر پست در حد یک خط هرچی که خواستی بنویس و اضافه کن
و اینجوری ردپات رو توی انجمن ثبت کن تا بمونه یادگاری ...👣به قول آقای موقاری حالا که داری خوب گوش میدی چندتا جونم به این نکته هم بگم😂:
1.درحال حاضر تو پروفایل همه یه باکس تبلیغ هست، ممنون میشم اگه سعی کنین اونو تو عکس نشون ندین. + ادرس ایمیلتون هم کات کنید که اخراج نشید.
2.یه تعادلی هم داشته باشین تو ارسال پست! درواقع جوری نباشه که هروز بفرستید یا سالی یکبار بفرستید😂
3.اسپم هم که دیگه خودتون میدونید زشته بگم بهتون .. بزرگشدید دیگه 😂

4.دوستاتم دعوت کن
امیدوارم خاطره بشه واسه هممون👌
چاکر همه رفقای آلادعوت میکنم از همه آلایی ها
دانش-آموزان-آلاءپ.ن: راستی Sharllot هم تو نوشتن تاپیک کمک کرد ولی ایده اصلی مال خودم بود .. گفتم اسمشو بیارم خودشو نکشه بعدا 😑👌🤣🤣
این پست پاک شده! -
درود🍷🍷

امیدوام حال خوبی رو داشته باشید
هر چند وقت یکبار بیا اینجا توی یه پست یه اسکرین شات از پروفایلت (کاور . عکس پروفایل . بیوگرافی و تعداد فالور وبقیه چیزای که تو پروفایلا هست)بگیر و زیر اون امضایی هم اگه داری اضافه کن و بفرست اینجا
اگه دوست داشتی در آخر پست در حد یک خط هرچی که خواستی بنویس و اضافه کن
و اینجوری ردپات رو توی انجمن ثبت کن تا بمونه یادگاری ...👣به قول آقای موقاری حالا که داری خوب گوش میدی چندتا جونم به این نکته هم بگم😂:
1.درحال حاضر تو پروفایل همه یه باکس تبلیغ هست، ممنون میشم اگه سعی کنین اونو تو عکس نشون ندین. + ادرس ایمیلتون هم کات کنید که اخراج نشید.
2.یه تعادلی هم داشته باشین تو ارسال پست! درواقع جوری نباشه که هروز بفرستید یا سالی یکبار بفرستید😂
3.اسپم هم که دیگه خودتون میدونید زشته بگم بهتون .. بزرگشدید دیگه 😂

4.دوستاتم دعوت کن
امیدوارم خاطره بشه واسه هممون👌
چاکر همه رفقای آلادعوت میکنم از همه آلایی ها
دانش-آموزان-آلاءپ.ن: راستی Sharllot هم تو نوشتن تاپیک کمک کرد ولی ایده اصلی مال خودم بود .. گفتم اسمشو بیارم خودشو نکشه بعدا 😑👌🤣🤣
-

یا الله احلامنا بین یدیک فحققها
چو زیبا:)
عدداش قشنگ بود 😁