کمک به دوست عزیزمون
-
@javadm328 من خیلی دوست دارم برناممو ب اشتراک بذارم بچه ها استفاده کنند(ولی گوش زد میکنم که خیلی فشردس)اصلا تو قید و بند این نیستم ک پول دادم و فلان و...میتونید یا یه تغیرات ب یه برنامه خوب تبدیلش کنید..و ازاین فشردگیش کم کنید..اما عکس نمیاد هرکاری میکنم اگ کسی بخواد تایپش میکنم..
@dr-sogand-77 سوگند جان وقتی میری پاسخ خب از این شکلهای بالا از سمت راست به بالا یازدهمی یه شکل فلش رو به بالاست که جفتش هم یه ابر بزن روش گالری یا پوشه رو انتخاب کن عکس میاد یاهرچی دوست داشتی
بعد یه سوال من تو فیزیک خیلی مشکل دارم تو مکتبستان درس جداگانه یا تکی هم میدن؟ -
@dr-sogand-77 سوگند جان وقتی میری پاسخ خب از این شکلهای بالا از سمت راست به بالا یازدهمی یه شکل فلش رو به بالاست که جفتش هم یه ابر بزن روش گالری یا پوشه رو انتخاب کن عکس میاد یاهرچی دوست داشتی
بعد یه سوال من تو فیزیک خیلی مشکل دارم تو مکتبستان درس جداگانه یا تکی هم میدن؟@afshani دی وی دی و جزوه میدن
-
@javadm328 وقتی برنامه با زمان بندی درست داشته باشی و این اطمینان رو داشته باشی ک تا فلان روز کل مبحث هارو میبندی این خودش از استرس ادم خیلی کم میکنه...منکه اینجوری ام حالا بقیه رو نمیدونم امیدوارم همگی موفق بشید
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکرا -
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکراSAHAR_BANOO در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکرااون مقوع باید بگید
عشقم کیده نخوندم.به هیچکسم حتی خودم ربطی نداره -
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکراSAHAR_BANOO نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی اما می توانی از جایی که هستی اغاز کنی و پایان را عوض کنی...
-
سلام به همه
بچه ها صبا جون به من توی شخصیم پیام دادن گفتن این پیام رو اینجا بگذارم
گویا خودشون هرکاری کردن نشده
منتظر نظرای شما هستنسلام بچه ها خوبین ؟
بچه ها من قلم چی ثبت نام کردم . ترازام هم بد نیستن
از پشتیبانم پرسیدم برای برنامه ریزی چقدر میگیره گفت 200 تومن که برای من واقعا زیاده و نمیتونم متاسفانه این همه پول برای 1 ماه برنامه ریزی بدممیخواستم بگ اگر میشه . میتونید به من لطف کنید و بگید برای 22 دی چه جوری بخونم که ترازم 6000 به بالا بشه ؟
کمکم کنید واقعا به برنامه احتیاج دارم ولی توان مالیشو ندارم
هرکسی کاری از دستش بر میاد برای این دوستمون انجام بده
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
nafiseh123 دبیر زیسته؟
-
نه مشاور درسی هس
-
فکر نمیکنم دبیر زیست هم باشه
-
فکر نمیکنم دبیر زیست هم باشه
nafiseh123 کانالش شبیه افشاره!
-
کسی تهرانی هس؟وای خدایا چرا امسال اینقدر نحسه همش مرگ ومیره
-
تبریز هم همینطور
-
البته مرگ و میر زیاد نیس فقط رکوردار الودگی هوا هستیم!!!
-
البته مرگ و میر زیاد نیس فقط رکوردار الودگی هوا هستیم!!!
nafiseh123 تبریز زلزله اومده؟!؟!؟!؟!؟وای یاخدا
-
بچه ها برامون دعا کنید
-
@dr-sogand-77
سلام بله ما خونمون خیلی بد لرزید
عمودی هم بود -
این پست پاک شده!
نمیتونید لینکش رو بفرسید هممون بهره ببریم ؟؟؟
-
نمیتونید لینکش رو بفرسید هممون بهره ببریم ؟؟؟
پریسا علیخانی در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
نمیتونید لینکش رو بفرسید هممون بهره ببریم
خواستم اونایی که دانلود کردم رو قرار بدم نشدحجمش زیاد بود لینکشم نمیتوم الان میرم میرم تلاشی دوباره بکنم!!!!!!! -
nafiseh123 تبریز زلزله اومده؟!؟!؟!؟!؟وای یاخدا
@dr-sogand-77 نههههههههههههه!!!!1
من نمیدونستم تهران زلزله اومده