سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها از الان چ رتبه ای میشه اورد
-
بچه ها از الان چ رتبه ای میشه اورد
نظرتون چیه -
Wujian من واقعا نمیدونم چیکار کنم
حس میکنم دگ دیرع -
e440ae9b056b63 با این اوصاف پیش بینی میکنم سال بعدم همینو میگی
دیگه دیره چه سمیه. تو الان نخونی صد درصد سال بعدم نمیخونی. اینجوری میشی سال بعد که خب تابستون: الان زوده. پاییز: الان حال ندارم. زمستون: الان نا امیدم. بهار: الان دیره. بریم سال بعد -
e440ae9b056b63 اگه فک کنی دیره ،قطعا دیره
شروع نکن و منتظر عذاب وجدانت باش و راحت شکستو قبول کن
یا فقط نگرشتو عوض کن و اینارو تجربه نکن... -
Wujian باید امسال قبول شم
-
@PYA خودم نمیگم دیره من یقین دارم میشه
ولی خو از هر کی میپرسی ناامید میکنن -
e440ae9b056b63 بشین با چتر نجات پیش برو. خیلی کامله. میرسونی.
-
e440ae9b056b63 انتظار داری بهت امید بدن ؟
در حالی که موفق بشی براشون سودی نداره؟ -
Wujian عع کجاسستتت
-
e440ae9b056b63 میفهمم منم همینم. من عمومیامو مث ادم نخوندم و ترم دوم دوازدهممو تو بعضی درسا حتی یه بارم نخوندمشون. اما انقدر پر روعم که مطمئنم میرسم. درسته خیلیا الان میان میگن ما نمیرسیم و فلان ولی تو کنکور مگه چن درصد افراد قبول میشن؟
-
@PYA ن ندارع درسته
-
Wujian پس شرایطت عین منه
عمومی برا چی؟ -
e440ae9b056b63 راه ابریشم پرو داری یا نداری؟ اگه داری بیا اینجا: https://alaatv.com/panel/chatre-nejat
اگه نداری بیا اینجا: https://danaapp.ir/ (همون صفحه اول تبلیغ چترو کرده برو توش.) -
e440ae9b056b63 برای نهایی
-
Wujian گلم اینا چجوریع؟ فیلمه؟ هزینش چی
-
Wujian اره منم هیچی ب هیچی
-
e440ae9b056b63 سلام اقا یا خانوم محترم
نا امیدی کار شیطونه
امیدتون به اون بالا سری بشه هر موقع خواستید نا امید بشید بگید توکلت علی الحی الذی لا یموت بعد محکم ادامه بدید
تلاش و توکل باعث موفقیت میشه موفق باشید و برقرار
یا علی -
Fadaei_Hossein128 خانمم
مرسی واقعا
من همش ناامیدم -
e440ae9b056b63 تو سایت دانا رایگانه کلا. اول فیلمای مشاوره ایو ببین تا بفهمی چی به چیه