بچه ها از الان چ رتبه ای میشه اورد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نظرتون چیه -
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط Wujian انجام شده
هر چقدر که تلاش کنی به همون اندازه رتبه میاری.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Wujian من واقعا نمیدونم چیکار کنم
حس میکنم دگ دیرع -
حس میکنم دگ دیرعنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Wujian انجام شدهe440ae9b056b63 با این اوصاف پیش بینی میکنم سال بعدم همینو میگی
دیگه دیره چه سمیه. تو الان نخونی صد درصد سال بعدم نمیخونی. اینجوری میشی سال بعد که خب تابستون: الان زوده. پاییز: الان حال ندارم. زمستون: الان نا امیدم. بهار: الان دیره. بریم سال بعد -
حس میکنم دگ دیرعنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط SiliS انجام شدهe440ae9b056b63 اگه فک کنی دیره ،قطعا دیره
شروع نکن و منتظر عذاب وجدانت باش و راحت شکستو قبول کن
یا فقط نگرشتو عوض کن و اینارو تجربه نکن... -
e440ae9b056b63 با این اوصاف پیش بینی میکنم سال بعدم همینو میگی
دیگه دیره چه سمیه. تو الان نخونی صد درصد سال بعدم نمیخونی. اینجوری میشی سال بعد که خب تابستون: الان زوده. پاییز: الان حال ندارم. زمستون: الان نا امیدم. بهار: الان دیره. بریم سال بعددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWujian باید امسال قبول شم
-
e440ae9b056b63 اگه فک کنی دیره ،قطعا دیره
شروع نکن و منتظر عذاب وجدانت باش و راحت شکستو قبول کن
یا فقط نگرشتو عوض کن و اینارو تجربه نکن...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA خودم نمیگم دیره من یقین دارم میشه
ولی خو از هر کی میپرسی ناامید میکنن -
Wujian باید امسال قبول شم
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 بشین با چتر نجات پیش برو. خیلی کامله. میرسونی.
-
@PYA خودم نمیگم دیره من یقین دارم میشه
ولی خو از هر کی میپرسی ناامید میکنننوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 انتظار داری بهت امید بدن ؟
در حالی که موفق بشی براشون سودی نداره؟ -
e440ae9b056b63 بشین با چتر نجات پیش برو. خیلی کامله. میرسونی.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWujian عع کجاسستتت
-
@PYA خودم نمیگم دیره من یقین دارم میشه
ولی خو از هر کی میپرسی ناامید میکنننوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 میفهمم منم همینم. من عمومیامو مث ادم نخوندم و ترم دوم دوازدهممو تو بعضی درسا حتی یه بارم نخوندمشون. اما انقدر پر روعم که مطمئنم میرسم. درسته خیلیا الان میان میگن ما نمیرسیم و فلان ولی تو کنکور مگه چن درصد افراد قبول میشن؟
-
e440ae9b056b63 انتظار داری بهت امید بدن ؟
در حالی که موفق بشی براشون سودی نداره؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA ن ندارع درسته
-
e440ae9b056b63 میفهمم منم همینم. من عمومیامو مث ادم نخوندم و ترم دوم دوازدهممو تو بعضی درسا حتی یه بارم نخوندمشون. اما انقدر پر روعم که مطمئنم میرسم. درسته خیلیا الان میان میگن ما نمیرسیم و فلان ولی تو کنکور مگه چن درصد افراد قبول میشن؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWujian پس شرایطت عین منه
عمومی برا چی؟ -
Wujian عع کجاسستتت
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 راه ابریشم پرو داری یا نداری؟ اگه داری بیا اینجا: https://alaatv.com/panel/chatre-nejat
اگه نداری بیا اینجا: https://danaapp.ir/ (همون صفحه اول تبلیغ چترو کرده برو توش.) -
Wujian پس شرایطت عین منه
عمومی برا چی؟نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 برای نهایی
-
e440ae9b056b63 راه ابریشم پرو داری یا نداری؟ اگه داری بیا اینجا: https://alaatv.com/panel/chatre-nejat
اگه نداری بیا اینجا: https://danaapp.ir/ (همون صفحه اول تبلیغ چترو کرده برو توش.)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWujian گلم اینا چجوریع؟ فیلمه؟ هزینش چی
-
e440ae9b056b63 برای نهایی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWujian اره منم هیچی ب هیچی
-
نظرتون چیهنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 سلام اقا یا خانوم محترم
نا امیدی کار شیطونه
امیدتون به اون بالا سری بشه هر موقع خواستید نا امید بشید بگید توکلت علی الحی الذی لا یموت بعد محکم ادامه بدید
تلاش و توکل باعث موفقیت میشهموفق باشید و برقرار
یا علی -
e440ae9b056b63 سلام اقا یا خانوم محترم
نا امیدی کار شیطونه
امیدتون به اون بالا سری بشه هر موقع خواستید نا امید بشید بگید توکلت علی الحی الذی لا یموت بعد محکم ادامه بدید
تلاش و توکل باعث موفقیت میشهموفق باشید و برقرار
یا علیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFadaei_Hossein128 خانمم
مرسی واقعا
من همش ناامیدم -
Wujian گلم اینا چجوریع؟ فیلمه؟ هزینش چی
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe440ae9b056b63 تو سایت دانا رایگانه کلا. اول فیلمای مشاوره ایو ببین تا بفهمی چی به چیه