زیست گزینه دو رو کند میزنم..
-
سلام بچه ها. من نمیدونم چرا همیشه سر ازمونای گزینه دو (چه حضوری چه انلاین) زیستشو به شدت کند میزنم.
با اینکه مثلا من خونه از خودم ازمون میگیرم و شرایط ازمونو برقرار میکنم (حتتتی مقنعه هم میزارم) و بعد میام بالفرض ی ازمون از موج ازمون میزنم و زمانشو مثل زمان سوالای زیست تو کنکور های سال قبل میگیرم (یعنی مثلا هر 50 سوال 40 دقیقه وقت). با این اوصاف میام خیلی زود تموم میکنمش و حتی یدور چک هم میکنم. اما تو گزینه دو نه تنها کند میزنم بلکه حتی نمیرسم به خیلی سوالا و هموناییم که میزنم همش غلط غلوط. اخه چرا واقعا؟ حتی زیست گزینه دو انچنان ابرفضاییم نیست!بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-110 بچه-های-ریاضی-110 دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء
-
[audio/nxFOAHZwFGT2tY0ZsqZ7-fZu.m4a]
-
Kourosh Mousavi هوم. کتابخونه نمیتونم برم راستش نمیزارن. و درمورد سطح گزینه دو والا من قبولش دارم. از دهم تا حالا گزینه دو میدم و حتی خیلی از دوستام وقتی اومدن گزینه دو میگفتن واقعا بهتره و قبلش الکی سالشونو با ازمونای دیگه تلف کردن. اما اره تعریف مازو هم شنیدم هرچند تا حالا نزدمشون. من فعلا برای زیست موج ازمون میزنم. تو خونه شرایطشو ایجاد میکنم. ولی باز نمیدونم چرا سر ازمون اینجوری میشم.
و جالبه که فقط سر زیست اینجوریم بقیه اوکین. -
Kourosh Mousavi هوم. کتابخونه نمیتونم برم راستش نمیزارن. و درمورد سطح گزینه دو والا من قبولش دارم. از دهم تا حالا گزینه دو میدم و حتی خیلی از دوستام وقتی اومدن گزینه دو میگفتن واقعا بهتره و قبلش الکی سالشونو با ازمونای دیگه تلف کردن. اما اره تعریف مازو هم شنیدم هرچند تا حالا نزدمشون. من فعلا برای زیست موج ازمون میزنم. تو خونه شرایطشو ایجاد میکنم. ولی باز نمیدونم چرا سر ازمون اینجوری میشم.
و جالبه که فقط سر زیست اینجوریم بقیه اوکین.Wujian
همچنان پیشنهادم یک روز کتابخونه رفتنه با آمونی جدید از سازمانی جدید
یک شب که هزار شب نمیشه -
Wujian
همچنان پیشنهادم یک روز کتابخونه رفتنه با آمونی جدید از سازمانی جدید
یک شب که هزار شب نمیشهKourosh Mousavi بیا خانواده رو راضی کن به روی سر من که از خدامه:face_with_tears_of_joy:
-
Kourosh Mousavi بیا خانواده رو راضی کن به روی سر من که از خدامه:face_with_tears_of_joy:
Wujian
مگه کتابخونه چی داره که خانواده نمی زاره؟😂 -
Wujian
مگه کتابخونه چی داره که خانواده نمی زاره؟😂Kourosh Mousavi هیچی بابا نمد کدوم فامیلمون مثل اینکه میرفت کتابخونه ولی درس نمیخوند؟ خراب بازی میکرد؟ یه چیزی تو این مایه ها:face_with_tears_of_joy: کلا ب جو کتابخونه اعتماد ندارن. میگم کتابخونه مدرسه برمم نمیزارن. میگن درس نمیخونی. :| ولشون کن بابا من پیر شدم از دستشون:face_with_tears_of_joy:
-
Kourosh Mousavi هیچی بابا نمد کدوم فامیلمون مثل اینکه میرفت کتابخونه ولی درس نمیخوند؟ خراب بازی میکرد؟ یه چیزی تو این مایه ها:face_with_tears_of_joy: کلا ب جو کتابخونه اعتماد ندارن. میگم کتابخونه مدرسه برمم نمیزارن. میگن درس نمیخونی. :| ولشون کن بابا من پیر شدم از دستشون:face_with_tears_of_joy:
Wujian در زیست گزینه دو رو کند میزنم.. گفته است:
Kourosh Mousavi هیچی بابا نمد کدوم فامیلمون مثل اینکه میرفت کتابخونه ولی درس نمیخوند؟ خراب بازی میکرد؟ یه چیزی تو این مایه ها:face_with_tears_of_joy: کلا ب جو کتابخونه اعتماد ندارن. میگم کتابخونه مدرسه برمم نمیزارن. میگن درس نمیخونی. :| ولشون کن بابا من پیر شدم از دستشون:face_with_tears_of_joy:
بل سعی کن اعتمادشون رو جلب کنی
-
Kourosh Mousavi
منم مادرم دیگه نمیذاره برم کتابخونه چون با همه دوست شدم 😂😂😂( تابستون یه دوست انسانی پیدا کرده بودم(مینا) باهاش عربی کار میکردم😂😂😂🤏) -
Wujian در زیست گزینه دو رو کند میزنم.. گفته است:
بل سعی کن اعتمادشون رو جلب کنی
Kourosh Mousavi حتی گفتم اقا من اصن نه گوشی میبرم نه چیزی دوستای منم کتابخونه مدرسه نمیان میرن یجا دیگه بعد اصن معاونامون دیگه حواسش هست این بچه سال پایینیا نیان تو کتابخونه جیم بزنن تو ساعت کلاس آما هچی به هچی
-
داری منبع تکراری میزنی و حفظی جواب ها رو منبعت رو عوض کن ( انتشارات جدید) نیازی نیست بری کتابخونه خانواده که همیشه خونه نیستن یا همیشه که بیدار نیستن صبح زود ( ۵ صبح آزمون بده)
@Sally منم دهم اینجوری بودم بهم گفته بودن نرو سراغ منبع جدید همون خیلی سبز رو چند بار بزن ( اما برام تکراری شده بود چرا؟ برا من جواب نبود چون من راهنمایی کل زیست رو تموم کرده بودم و یک یا دوبار زدن خیلی سبز برام کافی بود اما....)
چی میشد فقط زیست توی کنکور میمومد 😬😂😂😂 ( اونوقت دهم و یازدهم اصلا فیزیک و ریاضی رو توی قلم چی حتی نگاه نمیکردم 🙂😂😂 امسال یه عشق یک طرفه ای رو با ریاضی شروع کردم) -
Kourosh Mousavi حتی گفتم اقا من اصن نه گوشی میبرم نه چیزی دوستای منم کتابخونه مدرسه نمیان میرن یجا دیگه بعد اصن معاونامون دیگه حواسش هست این بچه سال پایینیا نیان تو کتابخونه جیم بزنن تو ساعت کلاس آما هچی به هچی
-
داری منبع تکراری میزنی و حفظی جواب ها رو منبعت رو عوض کن ( انتشارات جدید) نیازی نیست بری کتابخونه خانواده که همیشه خونه نیستن یا همیشه که بیدار نیستن صبح زود ( ۵ صبح آزمون بده)
@Sally ن من منبع تکراری نمیزنم. هم خیلی سبز دارم هم آیکیو جامع هم موج ازمون. کلا مشکلم اینه که واقعا چرا گزینه دو رو انقدر کند میزنم با اینکه مثلا موج ازمون خیییلی عجیب و سخت و جونداره و من واقعا اخرش وقت میکنم دوباره چک کنم (اصن کاری به درصدم ندارما مهم سرعتمه و تازه وقتی میگم دوباره چک میکنم به این معنی نیست که همه رو میزنم. ینی حداقل همه رو یدور میبینم و سوال نخونده ندارم)
هعی.. واقعا موندم این زیستو چه مشکلی دارم. شونصد دور کتابو خوندم و کلی تست زدم تهشم باز درصدا پایین -
@Sally ن من منبع تکراری نمیزنم. هم خیلی سبز دارم هم آیکیو جامع هم موج ازمون. کلا مشکلم اینه که واقعا چرا گزینه دو رو انقدر کند میزنم با اینکه مثلا موج ازمون خیییلی عجیب و سخت و جونداره و من واقعا اخرش وقت میکنم دوباره چک کنم (اصن کاری به درصدم ندارما مهم سرعتمه و تازه وقتی میگم دوباره چک میکنم به این معنی نیست که همه رو میزنم. ینی حداقل همه رو یدور میبینم و سوال نخونده ندارم)
هعی.. واقعا موندم این زیستو چه مشکلی دارم. شونصد دور کتابو خوندم و کلی تست زدم تهشم باز درصدا پایینWujian مفهوم رو نفهمیدی ( خدارسوکر دلیل عشق زیاد من به زیست اینه قبل از کنکور و تست زدن با زیست آشنا شدم الان دیوونه ژنتیک و بیو شیمی هستم برو سراغ مفهوم گاهی وقت ها داری نکته رو حفظ میکنی برا خودت دلیل بیار چرا اینطوریه این نکته با دید ترکیبی داشته باش)
-
Wujian مفهوم رو نفهمیدی ( خدارسوکر دلیل عشق زیاد من به زیست اینه قبل از کنکور و تست زدن با زیست آشنا شدم الان دیوونه ژنتیک و بیو شیمی هستم برو سراغ مفهوم گاهی وقت ها داری نکته رو حفظ میکنی برا خودت دلیل بیار چرا اینطوریه این نکته با دید ترکیبی داشته باش)
-
هعی.. واقعا موندم این زیستو چه مشکلی دارم. شونصد دور کتابو خوندم و کلی تست زدم تهشم باز درصدا پایین -
@Sally
Kourosh Mousavi