زیست گزینه دو رو کند میزنم..
-
Kourosh Mousavi هیچی بابا نمد کدوم فامیلمون مثل اینکه میرفت کتابخونه ولی درس نمیخوند؟ خراب بازی میکرد؟ یه چیزی تو این مایه ها:face_with_tears_of_joy: کلا ب جو کتابخونه اعتماد ندارن. میگم کتابخونه مدرسه برمم نمیزارن. میگن درس نمیخونی. :| ولشون کن بابا من پیر شدم از دستشون:face_with_tears_of_joy:
Wujian در زیست گزینه دو رو کند میزنم.. گفته است:
Kourosh Mousavi هیچی بابا نمد کدوم فامیلمون مثل اینکه میرفت کتابخونه ولی درس نمیخوند؟ خراب بازی میکرد؟ یه چیزی تو این مایه ها:face_with_tears_of_joy: کلا ب جو کتابخونه اعتماد ندارن. میگم کتابخونه مدرسه برمم نمیزارن. میگن درس نمیخونی. :| ولشون کن بابا من پیر شدم از دستشون:face_with_tears_of_joy:
بل سعی کن اعتمادشون رو جلب کنی
-
[audio/nxFOAHZwFGT2tY0ZsqZ7-fZu.m4a]
Kourosh Mousavi
منم مادرم دیگه نمیذاره برم کتابخونه چون با همه دوست شدم 😂😂😂( تابستون یه دوست انسانی پیدا کرده بودم(مینا) باهاش عربی کار میکردم😂😂😂🤏) -
Wujian در زیست گزینه دو رو کند میزنم.. گفته است:
بل سعی کن اعتمادشون رو جلب کنی
Kourosh Mousavi حتی گفتم اقا من اصن نه گوشی میبرم نه چیزی دوستای منم کتابخونه مدرسه نمیان میرن یجا دیگه بعد اصن معاونامون دیگه حواسش هست این بچه سال پایینیا نیان تو کتابخونه جیم بزنن تو ساعت کلاس آما هچی به هچی
-
داری منبع تکراری میزنی و حفظی جواب ها رو منبعت رو عوض کن ( انتشارات جدید) نیازی نیست بری کتابخونه خانواده که همیشه خونه نیستن یا همیشه که بیدار نیستن صبح زود ( ۵ صبح آزمون بده)
@Sally منم دهم اینجوری بودم بهم گفته بودن نرو سراغ منبع جدید همون خیلی سبز رو چند بار بزن ( اما برام تکراری شده بود چرا؟ برا من جواب نبود چون من راهنمایی کل زیست رو تموم کرده بودم و یک یا دوبار زدن خیلی سبز برام کافی بود اما....)
چی میشد فقط زیست توی کنکور میمومد 😬😂😂😂 ( اونوقت دهم و یازدهم اصلا فیزیک و ریاضی رو توی قلم چی حتی نگاه نمیکردم 🙂😂😂 امسال یه عشق یک طرفه ای رو با ریاضی شروع کردم) -
Kourosh Mousavi حتی گفتم اقا من اصن نه گوشی میبرم نه چیزی دوستای منم کتابخونه مدرسه نمیان میرن یجا دیگه بعد اصن معاونامون دیگه حواسش هست این بچه سال پایینیا نیان تو کتابخونه جیم بزنن تو ساعت کلاس آما هچی به هچی
-
داری منبع تکراری میزنی و حفظی جواب ها رو منبعت رو عوض کن ( انتشارات جدید) نیازی نیست بری کتابخونه خانواده که همیشه خونه نیستن یا همیشه که بیدار نیستن صبح زود ( ۵ صبح آزمون بده)
@Sally ن من منبع تکراری نمیزنم. هم خیلی سبز دارم هم آیکیو جامع هم موج ازمون. کلا مشکلم اینه که واقعا چرا گزینه دو رو انقدر کند میزنم با اینکه مثلا موج ازمون خیییلی عجیب و سخت و جونداره و من واقعا اخرش وقت میکنم دوباره چک کنم (اصن کاری به درصدم ندارما مهم سرعتمه و تازه وقتی میگم دوباره چک میکنم به این معنی نیست که همه رو میزنم. ینی حداقل همه رو یدور میبینم و سوال نخونده ندارم)
هعی.. واقعا موندم این زیستو چه مشکلی دارم. شونصد دور کتابو خوندم و کلی تست زدم تهشم باز درصدا پایین -
@Sally ن من منبع تکراری نمیزنم. هم خیلی سبز دارم هم آیکیو جامع هم موج ازمون. کلا مشکلم اینه که واقعا چرا گزینه دو رو انقدر کند میزنم با اینکه مثلا موج ازمون خیییلی عجیب و سخت و جونداره و من واقعا اخرش وقت میکنم دوباره چک کنم (اصن کاری به درصدم ندارما مهم سرعتمه و تازه وقتی میگم دوباره چک میکنم به این معنی نیست که همه رو میزنم. ینی حداقل همه رو یدور میبینم و سوال نخونده ندارم)
هعی.. واقعا موندم این زیستو چه مشکلی دارم. شونصد دور کتابو خوندم و کلی تست زدم تهشم باز درصدا پایینWujian مفهوم رو نفهمیدی ( خدارسوکر دلیل عشق زیاد من به زیست اینه قبل از کنکور و تست زدن با زیست آشنا شدم الان دیوونه ژنتیک و بیو شیمی هستم برو سراغ مفهوم گاهی وقت ها داری نکته رو حفظ میکنی برا خودت دلیل بیار چرا اینطوریه این نکته با دید ترکیبی داشته باش)
-
Wujian مفهوم رو نفهمیدی ( خدارسوکر دلیل عشق زیاد من به زیست اینه قبل از کنکور و تست زدن با زیست آشنا شدم الان دیوونه ژنتیک و بیو شیمی هستم برو سراغ مفهوم گاهی وقت ها داری نکته رو حفظ میکنی برا خودت دلیل بیار چرا اینطوریه این نکته با دید ترکیبی داشته باش)
-
هعی.. واقعا موندم این زیستو چه مشکلی دارم. شونصد دور کتابو خوندم و کلی تست زدم تهشم باز درصدا پایین -
@Sally
Kourosh Mousavi -
@Sally من ک اصن خیلی عجیبم زیستو دوس دارم ولی زیست منو دوس نداره:face_with_tears_of_joy: (مث عشق یه طرفه تو و ریاضی) بجاش فیزیک و ریاضیمو بالا میزنم:face_with_tears_of_joy:
یکیم نیست بگه لعنتی تو تجربیی خیر سرت -
@Sally مشکلاتش:
- پول
- پول
- پول
.
.
.
.
.
n. پول
n+1: ایده ای ندارم.. همون پول:face_with_tears_of_joy:
-
@Sally هوم... (وی همین الان یه متن شونصد خطی که تایپ کرده بود رو پاک کرده است)
متوجهم چی میگی. تمام سعیمو میکنم.چقدر اکثر کنکوریا از خیلی زود تو جو کنکور بودن و بقولی یه برنامه ریزیا و ایده هایی راجبش داشتن... بعد من تازه عید پارسال فلسفه کنکورو فهمیدم و گفتم: اها.. خب.. حالا وقت هست. من تازه یه بچه یازدهمیم منو چه به کنکور:face_with_tears_of_joy:
-
@Sally هوم... (وی همین الان یه متن شونصد خطی که تایپ کرده بود رو پاک کرده است)
متوجهم چی میگی. تمام سعیمو میکنم.چقدر اکثر کنکوریا از خیلی زود تو جو کنکور بودن و بقولی یه برنامه ریزیا و ایده هایی راجبش داشتن... بعد من تازه عید پارسال فلسفه کنکورو فهمیدم و گفتم: اها.. خب.. حالا وقت هست. من تازه یه بچه یازدهمیم منو چه به کنکور:face_with_tears_of_joy:
Wujian
نه من خوشم از زیست میومد کتاب علومم رو پاره کرده بودم دیگه وگرنه راهنمایی تا ۲ میموندم تئاتر عروسکی ( صدا پیشه بودم البته اولش قرار بود سروناز خانم باشم بعد هارمونی گروهمون نمیخورد دیگه نمایشنامه عوض شد نقش دیو رو به عهده گرفتم 😬 یادش بخیر چقدر لذت بخش بود روز مسابقه لباس و دستکش مشکی پوشیده بودیم (چون باید عروسک ها معلوم باشن نه ما ) همه دورمون جمع شدن که وای چه باحال شدین و اینا چقدر باحال بود ولی خب باختیم 😂😂😂😂 نمایشنامه رو پیدا کنم عکسش رو میذارم 🥺 ) -
Wujian
نه من خوشم از زیست میومد کتاب علومم رو پاره کرده بودم دیگه وگرنه راهنمایی تا ۲ میموندم تئاتر عروسکی ( صدا پیشه بودم البته اولش قرار بود سروناز خانم باشم بعد هارمونی گروهمون نمیخورد دیگه نمایشنامه عوض شد نقش دیو رو به عهده گرفتم 😬 یادش بخیر چقدر لذت بخش بود روز مسابقه لباس و دستکش مشکی پوشیده بودیم (چون باید عروسک ها معلوم باشن نه ما ) همه دورمون جمع شدن که وای چه باحال شدین و اینا چقدر باحال بود ولی خب باختیم 😂😂😂😂 نمایشنامه رو پیدا کنم عکسش رو میذارم 🥺 )@Sally من اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم:face_with_tears_of_joy: فقط میدونم کنکور باید امسال تموم شه:face_with_tears_of_joy:
هعیی.. من یادمه تابستون راهنماییم وقتی سریال میدیدم خانواده دعوام میکردن.. چرا؟ هنوزم که هنوزه نمیدونم:face_with_tears_of_joy: جز نقاشی و یکی دوتا کلاس متفرقه واقعا کار خاص غیر درسیی تو زندگیم نکردم و جالب اینجاس که ادم خرخونیم نبودم اما همون شاگرد زرنگه بودم که کسی چشم دیدنشو نداشت چون همه فک میکردن خرخون و مثبت و اسکله:face_with_tears_of_joy:
کلا جز دفتر نقاشیم کسی از روح پلیدم خبر نداره:face_with_tears_of_joy: -
@Sally من اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم:face_with_tears_of_joy: فقط میدونم کنکور باید امسال تموم شه:face_with_tears_of_joy:
هعیی.. من یادمه تابستون راهنماییم وقتی سریال میدیدم خانواده دعوام میکردن.. چرا؟ هنوزم که هنوزه نمیدونم:face_with_tears_of_joy: جز نقاشی و یکی دوتا کلاس متفرقه واقعا کار خاص غیر درسیی تو زندگیم نکردم و جالب اینجاس که ادم خرخونیم نبودم اما همون شاگرد زرنگه بودم که کسی چشم دیدنشو نداشت چون همه فک میکردن خرخون و مثبت و اسکله:face_with_tears_of_joy:
کلا جز دفتر نقاشیم کسی از روح پلیدم خبر نداره:face_with_tears_of_joy: -
@Sally من اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم:face_with_tears_of_joy: فقط میدونم کنکور باید امسال تموم شه:face_with_tears_of_joy:
کلا جز دفتر نقاشیم کسی از روح پلیدم خبر نداره:face_with_tears_of_joy:Wujian
من توی دفترچه خاطراتم آدم پاکی بودم ( هر صفحه نوشتم اگه عزرائیل امروز نکشم به خدا از فردا نماز میخونم 😂😂😂 با چسب اولین دندونم رو که انداختم رو چسبوندم بهش)
اما یه دفتر خاطرات کنکوری دارم اصلا چیزای جالبی توش پیدا نمیشه ( اهداف شوم برای بعد کنکور ) اینکه چگونه یک نفر را بکشیم اما پزشکی قانونی تشخیص ندهد؟ ( با هورمون ها و بون های بدن خودش مثلاً یک گرم از ماده ای که گوش تولید میکنه باعث مرگ میشه ) 😂😂😂👌