هر کی یه گزاره

-
_Reza_ همواره در لایه های لوله گوارش اول مخاط رو داریم حتی دهان ،، مستقیم با ماهیچه در تماس نخواهد بود
-
گزاره
هر نوع نایژک در دستگاه تنفس که جزئی از بخش مبادله ای محسوب نمی شود ، نوعی نایزک انتهایی محسوب میشود -
گزاره
هر نوع نایژک در دستگاه تنفس که جزئی از بخش مبادله ای محسوب نمی شود ، نوعی نایزک انتهایی محسوب میشود -
گزاره
به طور معمول در دستگاه تنفس انسان سالم و بالغ حجم جاری هوایی است که فقط در پی انقباض ماهیچه میان بند به درون مجاری تنفسی وارد میشود -
SiliS بزار راهنمای کنم کتاب میگه به انشعابات پایانییییی نایژک در بخش هادی نایژک مبادله ای میگن دیگ خودت از این جمله حرفایی بکش بیرون کف کن
-
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
SiliS بزار راهنمای کنم کتاب میگه به انشعابات پایانییییی نایژک در بخش هادی نایژک انتهیی ای میگن دیگ خودت از این جمله حرفایی بکش بیرون کف کن
گفته است:
گفته است:
SiliS بزار راهنمای کنم کتاب میگه به انشعابات پایانییییی نایژک در بخش هادی نایژک انتهیی ای میگن دیگ خودت از این جمله حرفایی بکش بیرون کف کن
آوووو ، گرفتم کدوم متنه
میدونم بی دقتی تو فهم این پاراگراف یه روزی کار دستم میده -
گفته است:
گفته است:
آوووو ، گرفتم کدوم متنه
میدونم بی دقتی تو فهم این پاراگراف یه روزی کار دستم میده -
SiliS خب تو جدید اومدیی فک کنم نمیشناسمت ولیی کلاس زیست کده رحمان هستا میتونی ثبتنام کنیی وقتشم تا همین امشبه وازه زیستو به 1000144 پیامک کن
تمام مشکلاتتون حل میشه بدون خوندن متن کتاب همه زیستو جواب میدید
Rahman Aa
راست میگه ولی سیلیس جدید نیس بگرد میفهمی کیه