Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. بنداره ها
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

بنداره ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
53 دیدگاه‌ها 8 کاربران 981 بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • پرستو باباییپ پرستو بابایی

@MV-ettta
    منم همینطور مثل شما حرف از خودم نزدم ،بالاخره این یه قضیه هستش که توی کتاب مبهمه و نظریه های مختلفی در این رابطه هست ما هم کلی بحث کردیم راجع به این موضوع ولی خب نتیجه گیری قابل استنادی نداشتیم ..

Z آفلاین
    Z آفلاین
    Zzzz
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zzzz انجام شده

پرستو بابایی
    نمی دونم این مقاومت در برابر یادگیری از کجا می یاد شاید هم سعی داری فقط حرف آخر رو بزنی ولی همون طور که گفتم هدف من صرفا انتقال یه مطلب کاملا علمی که هیچ شبه ای در موردش وجود نداره و نظریه های متعددی هم راجبش نیست بوده! اینکه این بنداره وجود داره کاملا علمی و واقعیه و تشخیص نقش اون هم از روی مطالب کتاب کاملا امکان پذیره. اما اگه از شما پرسیدن ابتدای مری بنداره هست یا نه شما بگو نیست. والسلام

هر کس که نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند.

پرستو باباییپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Z Zzzz

پرستو بابایی
      نمی دونم این مقاومت در برابر یادگیری از کجا می یاد شاید هم سعی داری فقط حرف آخر رو بزنی ولی همون طور که گفتم هدف من صرفا انتقال یه مطلب کاملا علمی که هیچ شبه ای در موردش وجود نداره و نظریه های متعددی هم راجبش نیست بوده! اینکه این بنداره وجود داره کاملا علمی و واقعیه و تشخیص نقش اون هم از روی مطالب کتاب کاملا امکان پذیره. اما اگه از شما پرسیدن ابتدای مری بنداره هست یا نه شما بگو نیست. والسلام

پرستو باباییپ آفلاین
      پرستو باباییپ آفلاین
      پرستو بابایی
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@MV-ettta
      به هر حال ...ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
      در پناه حق

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • _ _Reza_

پرستو بابایی داستان بنداره هم مثل همون متنی از گیاهیه که میگه دیواره نخستین در پارانشیم نازک و چوبی نشده هست پس میشه استنباط کرد امکان چوبی شدن دیواره نخستین هست
        اینجا هم طراح بخواد اذیت کنه و حتما میکنه 😄 اینه که میگه کتاب گفته بنداره انتهای مری پس یه ابتدای مری هم بوده وگرنه میگفتیم بنداره مری !!
        همونطور که محل گوارش نوکلئیک اسید هارو بیشتر بدانیم گفته روده باریک و قلمچی ازش تست میاره و میگه کتاب گفته پانکراس آنزیم های متنوعی داره پس میشه نتیجه گرفت آنزیم تجزیه کننده نوکلیئک اسیدم داره ...

بنظر من بنداره ابتدای مری هم باید در نظر بگیریم 🙂

Narges_N آفلاین
        Narges_N آفلاین
        Narges_

_Reza_ سلام صبح بخیر🌻
        یه سوال برای من به وجود اومده اونم اینه که گفتین دیواره ی نخستین میتونه چوبی بشه!
        اما اگه یه تستی رو زده باشم‌ که گفته باشه توی‌این دیواره چوب نمیتونه رسوب کنه چی؟ یعنی بگه دیواره ی نخستین چوبی نمیشه!

من فقط شک کردم🙂

تنظیم نشده.

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Narges_N Narges_

_Reza_ سلام صبح بخیر🌻
          یه سوال برای من به وجود اومده اونم اینه که گفتین دیواره ی نخستین میتونه چوبی بشه!
          اما اگه یه تستی رو زده باشم‌ که گفته باشه توی‌این دیواره چوب نمیتونه رسوب کنه چی؟ یعنی بگه دیواره ی نخستین چوبی نمیشه!

من فقط شک کردم🙂

_ آفلاین
          _ آفلاین
          _Reza_

@M-Tina سلام صبح شماهم بخیر
          تستی ندیدم که بگه دیواره نخستین می‌تونه چوبی بشه ولی خب از اون متن قابل استنباط هست . این استنباط رو من از آقای موقاری یاد گرفته بودم .
          راه ابریشم اومد درستش رویاد :
          _گفت الان اینو در نظر بگیرین یاخته ای که چوبی شده قطعا دیواره پسین رو داشته چرا که چوب ( لیگنین ) فقط در دیواره پسین رسوب میکنه . مثلا آوند های چوبی ( عنصر و تراکئید ) همینطورن
          _ یاخته ای که چوب پنبه ای شده لزوما پسین نداشته... ولی میتونههم داشته باشه چرا که چوب پنبه هم در دیواره نخستین هم پسین رسوب میکنه
          خلاصه راحتت کنم 😄
          چوب گفت پسینه
          چوب پنبه گفت میتونه نخستین میتونه پسین

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • _ _Reza_

@M-Tina سلام صبح شماهم بخیر
            تستی ندیدم که بگه دیواره نخستین می‌تونه چوبی بشه ولی خب از اون متن قابل استنباط هست . این استنباط رو من از آقای موقاری یاد گرفته بودم .
            راه ابریشم اومد درستش رویاد :
            _گفت الان اینو در نظر بگیرین یاخته ای که چوبی شده قطعا دیواره پسین رو داشته چرا که چوب ( لیگنین ) فقط در دیواره پسین رسوب میکنه . مثلا آوند های چوبی ( عنصر و تراکئید ) همینطورن
            _ یاخته ای که چوب پنبه ای شده لزوما پسین نداشته... ولی میتونههم داشته باشه چرا که چوب پنبه هم در دیواره نخستین هم پسین رسوب میکنه
            خلاصه راحتت کنم 😄
            چوب گفت پسینه
            چوب پنبه گفت میتونه نخستین میتونه پسین

Narges_N آفلاین
            Narges_N آفلاین
            Narges_

_Reza_
            منم تو نکته ای که داشتم گفته بود چوب نمیتونه توی نخستین رسوب کنه....
            پس اون چوب پنبه اس که میتونه!
            مرسی🌺

تنظیم نشده.

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Narges_N Narges_

_Reza_
              منم تو نکته ای که داشتم گفته بود چوب نمیتونه توی نخستین رسوب کنه....
              پس اون چوب پنبه اس که میتونه!
              مرسی🌺

_ آفلاین
              _ آفلاین
              _Reza_

@M-Tina دقیقا
              خواهش 🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • _ آفلاین
                _ آفلاین
                _arvin_
                تجربی
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _arvin_ انجام شده

.....

گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست 🙂💔

پرستو باباییپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • _ _arvin_

.....

پرستو باباییپ آفلاین
                  پرستو باباییپ آفلاین
                  پرستو بابایی
                  فارغ التحصیلان آلاء
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • R آفلاین
                    R آفلاین
                    Rahman Aa

دوستان دقت کنید طبق کتاب نظام جدید الان درباره بنداره ابتدایی مریییی حرفیی زده نشده چه بسا در منبع علمیی حرفیی زده بشه دربارشش منبع ما کتابه خدا هم بیاد پاین بگه من درست کردم بنداره ابتدای مریی طراح بگه نه باید بگی نه
                    دوم /اینکه تا الان در تست ها گیر ندادن به بنداره ابتدایی مریی تا الان
                    سوم/ اینکه در بعضی تستای قلمچیی دیده شده حتی گفته ضخیم ترین قشسمت دیواره مریی انتهایی ان هست که بنداره دارد (از این میشه در نظر گرفت که طراح اون بنداره ابتدای مری در نظر نمیگیره )
                    چهارم / میدونم قبول دارم اگر از دیدد علمیی بخواید نظر بدید بجز اون عکس امام و بسم الله کتاب درسیی همه جای کتاب غلطه علمی دارد پس توجه به منبع علمی بدرد کنکور نمیخوره کتاب درسی مهمه و این که هر کسی دلش نمیخواد از حرفش برگرده حتی به غلط ولیی خب منبع کتابه و حرف حرف طراح کاریم به خدا و منبع علمی نداره طراح تجربیا

بترسید از آنچه نمیترسید( همین و بس) 🏴‍☠️🔱👑

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • _ آفلاین
                      _ آفلاین
                      _arvin_
                      تجربی

Screenshot_20230424-154850_Drive.jpg
                      چاپ جدید
                      .
                      .
                      .
                      IMG_20230424_153844_496.jpg
                      چاپ قدیم
                      .
                      ‌‌.
                      ‌.
                      _کنکور بیشتر بر اساس؟
                      +چاپ جدید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • پرستو باباییپ آفلاین
                        پرستو باباییپ آفلاین
                        پرستو بابایی
                        فارغ التحصیلان آلاء

صلوات وات وات وات ⁦🚶🏼‍♀️⁩😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • R Rahman Aa

دوستان دقت کنید طبق کتاب نظام جدید الان درباره بنداره ابتدایی مریییی حرفیی زده نشده چه بسا در منبع علمیی حرفیی زده بشه دربارشش منبع ما کتابه خدا هم بیاد پاین بگه من درست کردم بنداره ابتدای مریی طراح بگه نه باید بگی نه
                          دوم /اینکه تا الان در تست ها گیر ندادن به بنداره ابتدایی مریی تا الان
                          سوم/ اینکه در بعضی تستای قلمچیی دیده شده حتی گفته ضخیم ترین قشسمت دیواره مریی انتهایی ان هست که بنداره دارد (از این میشه در نظر گرفت که طراح اون بنداره ابتدای مری در نظر نمیگیره )
                          چهارم / میدونم قبول دارم اگر از دیدد علمیی بخواید نظر بدید بجز اون عکس امام و بسم الله کتاب درسیی همه جای کتاب غلطه علمی دارد پس توجه به منبع علمی بدرد کنکور نمیخوره کتاب درسی مهمه و این که هر کسی دلش نمیخواد از حرفش برگرده حتی به غلط ولیی خب منبع کتابه و حرف حرف طراح کاریم به خدا و منبع علمی نداره طراح تجربیا

Z آفلاین
                          Z آفلاین
                          Zzzz

Rahman Aa سو تفاهم شده شما متوجه مطلب نشدی ! به سوالی که تاپیک باهاش شروع شده دقت نکردین. طرف پرسیده بنداره ابتدایی کاردیاست یا نه! بعضی ها هم اومدن گفتن ابتدای مری بنداره نداریم و من این ایراد رو اصلاح کردم اگه از من می پرسیدن از این بنداره سوال طرح میشه میگفتم احتمالش کمه و اگه می پرسیدن میشه ازش سوال داد میگفتم بله به دلایلی که آوردم. و اما در خصوص معیار طرح سوال سوالی که مطابق کتاب طرح شده باشه اما از نظر علمی غلط باشه معمولا حذف میشه. حالا خود دانی!

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • _ آفلاین
                            _ آفلاین
                            _arvin_
                            تجربی

چون بنداره ابتدای مری نداریم
                            کتاب نشون نداده حالا هی بگیم نظام قدیم بوده الان دیگه نیست باز برمیگردیم پله اول
                            بحثی هم نیست!
                            موفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Z Zzzz

Rahman Aa سو تفاهم شده شما متوجه مطلب نشدی ! به سوالی که تاپیک باهاش شروع شده دقت نکردین. طرف پرسیده بنداره ابتدایی کاردیاست یا نه! بعضی ها هم اومدن گفتن ابتدای مری بنداره نداریم و من این ایراد رو اصلاح کردم اگه از من می پرسیدن از این بنداره سوال طرح میشه میگفتم احتمالش کمه و اگه می پرسیدن میشه ازش سوال داد میگفتم بله به دلایلی که آوردم. و اما در خصوص معیار طرح سوال سوالی که مطابق کتاب طرح شده باشه اما از نظر علمی غلط باشه معمولا حذف میشه. حالا خود دانی!

R آفلاین
                              R آفلاین
                              Rahman Aa

@MV-ettta دوست عزیز من همونجور که دیدید پیام کلی طبق مطلب هایی که نوشته شوده بود (تو تاپیک )گذاشتم کاریم به شما یا حرف کسی ندارم پیام پیامی کلی و جامع بودش / و همین جور که حرفای بنده برداشت شد ما کاری به علم نداریم منبع کتاب درسی هست تو کنکور هست سوالاتی که نگاه طراح مونده تو نظام قدیم نمونش تو کنکور 1401 مشاهده شده مثل همون دیافراگم که تو پرندگان نست و دادنش ولیی یک سوال کنکور این جوریه نه کلشش من برا این که وقت دوستان نره و شبه ها از بین بره پیامم رو دادم خودم میدونم بحث کر دن درباره چیزیی که مشخصه فایده ای نداره بسته بسوال کنکور تصمیم خوایم گرفت طراح نظرش این بوده بگیره یا نه موفق باشید ✨✨

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • R Rahman Aa

@MV-ettta دوست عزیز من همونجور که دیدید پیام کلی طبق مطلب هایی که نوشته شوده بود (تو تاپیک )گذاشتم کاریم به شما یا حرف کسی ندارم پیام پیامی کلی و جامع بودش / و همین جور که حرفای بنده برداشت شد ما کاری به علم نداریم منبع کتاب درسی هست تو کنکور هست سوالاتی که نگاه طراح مونده تو نظام قدیم نمونش تو کنکور 1401 مشاهده شده مثل همون دیافراگم که تو پرندگان نست و دادنش ولیی یک سوال کنکور این جوریه نه کلشش من برا این که وقت دوستان نره و شبه ها از بین بره پیامم رو دادم خودم میدونم بحث کر دن درباره چیزیی که مشخصه فایده ای نداره بسته بسوال کنکور تصمیم خوایم گرفت طراح نظرش این بوده بگیره یا نه موفق باشید ✨✨

Z آفلاین
                                Z آفلاین
                                Zzzz

Rahman Aa من متوجه منظور شما نمی شم کاری به علم و... نداریم و فلان
                                JPEG_۲۰۲۳۰۴۲۴_۱۶۲۵۰۳_8224585534686907426.jpg
                                اینا همون منابعی هستند که کتاب مقدس دهم رو باهاش نوشتن‌. این کتاب درسی از آسمون نازل نشده حالا شما هی بگو کاری به علم ندارم. سوالی معتبره که هم علمی باشه و هم از کتاب طرح شده باشه. موفق و موید

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • Z Zzzz

Rahman Aa من متوجه منظور شما نمی شم کاری به علم و... نداریم و فلان
                                  JPEG_۲۰۲۳۰۴۲۴_۱۶۲۵۰۳_8224585534686907426.jpg
                                  اینا همون منابعی هستند که کتاب مقدس دهم رو باهاش نوشتن‌. این کتاب درسی از آسمون نازل نشده حالا شما هی بگو کاری به علم ندارم. سوالی معتبره که هم علمی باشه و هم از کتاب طرح شده باشه. موفق و موید

R آفلاین
                                  R آفلاین
                                  Rahman Aa
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده

@MV-ettta خب بنده هم همینو دارم عرض میکنم (همین که الان فرستادید میشه منبع کتاب درسی که هرچیش لازم بوده تو کتاب ذکر شده ) کج فهمی نشه یوقت دارم میگم که منبع علمی منظورم این کتابایی هست که تو دانشگاه میخونیمش و میبنیم ک عه عه عه این چرتو پرتایی که تو کتاب درسی هست اون موقع همش برای ساده فهمیی ما بوده / بحثی نیست که تو این مورد ✨✨

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Z آفلاین
                                    Z آفلاین
                                    Zzzz
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zzzz انجام شده

یه چیزم در خصوص خودم اضافه کنم چون می بینم برداشت غلطی ازش شده.
                                    معیار من کتاب درسیه اما برای اینکه شکل ها و متن های کتاب رو به درستی تحلیل کنم از منابع علمی استفاده می کنم تا بدونم چه چیزی رو میشه در خصوص فلان شکل گفت یا منظور فلان متن چیه پس یه موقع چنین برداشت نشه مطالبی که میگم خارج از کتابه.
                                    نکته ی بعدی هدف من صرفا یاد دادن و یاد گرفتنه. اگه بلدم یاد میدم و اگرم نه یاد میگیرم. یه موقع چنین برداشت نشه قصد تخریب کسی رو دارم!

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • Z Zzzz

یه چیزم در خصوص خودم اضافه کنم چون می بینم برداشت غلطی ازش شده.
                                      معیار من کتاب درسیه اما برای اینکه شکل ها و متن های کتاب رو به درستی تحلیل کنم از منابع علمی استفاده می کنم تا بدونم چه چیزی رو میشه در خصوص فلان شکل گفت یا منظور فلان متن چیه پس یه موقع چنین برداشت نشه مطالبی که میگم خارج از کتابه.
                                      نکته ی بعدی هدف من صرفا یاد دادن و یاد گرفتنه. اگه بلدم یاد میدم و اگرم نه یاد میگیرم. یه موقع چنین برداشت نشه قصد تخریب کسی رو دارم!

R آفلاین
                                      R آفلاین
                                      Rahman Aa

@MV-ettta +++

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها

• 1
                                      • 2
                                      • 3
                                      • درون آمدن