بنداره ها
-
@MV-ettta
منم همینطور مثل شما حرف از خودم نزدم ،بالاخره این یه قضیه هستش که توی کتاب مبهمه و نظریه های مختلفی در این رابطه هست ما هم کلی بحث کردیم راجع به این موضوع ولی خب نتیجه گیری قابل استنادی نداشتیم ..پرستو بابایی
نمی دونم این مقاومت در برابر یادگیری از کجا می یاد شاید هم سعی داری فقط حرف آخر رو بزنی ولی همون طور که گفتم هدف من صرفا انتقال یه مطلب کاملا علمی که هیچ شبه ای در موردش وجود نداره و نظریه های متعددی هم راجبش نیست بوده! اینکه این بنداره وجود داره کاملا علمی و واقعیه و تشخیص نقش اون هم از روی مطالب کتاب کاملا امکان پذیره. اما اگه از شما پرسیدن ابتدای مری بنداره هست یا نه شما بگو نیست. والسلام -
پرستو بابایی
نمی دونم این مقاومت در برابر یادگیری از کجا می یاد شاید هم سعی داری فقط حرف آخر رو بزنی ولی همون طور که گفتم هدف من صرفا انتقال یه مطلب کاملا علمی که هیچ شبه ای در موردش وجود نداره و نظریه های متعددی هم راجبش نیست بوده! اینکه این بنداره وجود داره کاملا علمی و واقعیه و تشخیص نقش اون هم از روی مطالب کتاب کاملا امکان پذیره. اما اگه از شما پرسیدن ابتدای مری بنداره هست یا نه شما بگو نیست. والسلام@MV-ettta
به هر حال ...ممنونم بابت وقتی که گذاشتید
در پناه حق -
پرستو بابایی داستان بنداره هم مثل همون متنی از گیاهیه که میگه دیواره نخستین در پارانشیم نازک و چوبی نشده هست پس میشه استنباط کرد امکان چوبی شدن دیواره نخستین هست
اینجا هم طراح بخواد اذیت کنه و حتما میکنه 😄 اینه که میگه کتاب گفته بنداره انتهای مری پس یه ابتدای مری هم بوده وگرنه میگفتیم بنداره مری !!
همونطور که محل گوارش نوکلئیک اسید هارو بیشتر بدانیم گفته روده باریک و قلمچی ازش تست میاره و میگه کتاب گفته پانکراس آنزیم های متنوعی داره پس میشه نتیجه گرفت آنزیم تجزیه کننده نوکلیئک اسیدم داره ...بنظر من بنداره ابتدای مری هم باید در نظر بگیریم 🙂
_Reza_ سلام صبح بخیر🌻
یه سوال برای من به وجود اومده اونم اینه که گفتین دیواره ی نخستین میتونه چوبی بشه!
اما اگه یه تستی رو زده باشم که گفته باشه تویاین دیواره چوب نمیتونه رسوب کنه چی؟ یعنی بگه دیواره ی نخستین چوبی نمیشه!من فقط شک کردم🙂
-
_Reza_ سلام صبح بخیر🌻
یه سوال برای من به وجود اومده اونم اینه که گفتین دیواره ی نخستین میتونه چوبی بشه!
اما اگه یه تستی رو زده باشم که گفته باشه تویاین دیواره چوب نمیتونه رسوب کنه چی؟ یعنی بگه دیواره ی نخستین چوبی نمیشه!من فقط شک کردم🙂
@M-Tina سلام صبح شماهم بخیر
تستی ندیدم که بگه دیواره نخستین میتونه چوبی بشه ولی خب از اون متن قابل استنباط هست . این استنباط رو من از آقای موقاری یاد گرفته بودم .
راه ابریشم اومد درستش رویاد :
_گفت الان اینو در نظر بگیرین یاخته ای که چوبی شده قطعا دیواره پسین رو داشته چرا که چوب ( لیگنین ) فقط در دیواره پسین رسوب میکنه . مثلا آوند های چوبی ( عنصر و تراکئید ) همینطورن
_ یاخته ای که چوب پنبه ای شده لزوما پسین نداشته... ولی میتونههم داشته باشه چرا که چوب پنبه هم در دیواره نخستین هم پسین رسوب میکنه
خلاصه راحتت کنم 😄
چوب گفت پسینه
چوب پنبه گفت میتونه نخستین میتونه پسین -
@M-Tina سلام صبح شماهم بخیر
تستی ندیدم که بگه دیواره نخستین میتونه چوبی بشه ولی خب از اون متن قابل استنباط هست . این استنباط رو من از آقای موقاری یاد گرفته بودم .
راه ابریشم اومد درستش رویاد :
_گفت الان اینو در نظر بگیرین یاخته ای که چوبی شده قطعا دیواره پسین رو داشته چرا که چوب ( لیگنین ) فقط در دیواره پسین رسوب میکنه . مثلا آوند های چوبی ( عنصر و تراکئید ) همینطورن
_ یاخته ای که چوب پنبه ای شده لزوما پسین نداشته... ولی میتونههم داشته باشه چرا که چوب پنبه هم در دیواره نخستین هم پسین رسوب میکنه
خلاصه راحتت کنم 😄
چوب گفت پسینه
چوب پنبه گفت میتونه نخستین میتونه پسین -
_Reza_
منم تو نکته ای که داشتم گفته بود چوب نمیتونه توی نخستین رسوب کنه....
پس اون چوب پنبه اس که میتونه!
مرسی🌺 -
این پست پاک شده!
-
دوستان دقت کنید طبق کتاب نظام جدید الان درباره بنداره ابتدایی مریییی حرفیی زده نشده چه بسا در منبع علمیی حرفیی زده بشه دربارشش منبع ما کتابه خدا هم بیاد پاین بگه من درست کردم بنداره ابتدای مریی طراح بگه نه باید بگی نه
دوم /اینکه تا الان در تست ها گیر ندادن به بنداره ابتدایی مریی تا الان
سوم/ اینکه در بعضی تستای قلمچیی دیده شده حتی گفته ضخیم ترین قشسمت دیواره مریی انتهایی ان هست که بنداره دارد (از این میشه در نظر گرفت که طراح اون بنداره ابتدای مری در نظر نمیگیره )
چهارم / میدونم قبول دارم اگر از دیدد علمیی بخواید نظر بدید بجز اون عکس امام و بسم الله کتاب درسیی همه جای کتاب غلطه علمی دارد پس توجه به منبع علمی بدرد کنکور نمیخوره کتاب درسی مهمه و این که هر کسی دلش نمیخواد از حرفش برگرده حتی به غلط ولیی خب منبع کتابه و حرف حرف طراح کاریم به خدا و منبع علمی نداره طراح تجربیا -
صلوات وات وات وات 🚶🏼♀️😂
-
دوستان دقت کنید طبق کتاب نظام جدید الان درباره بنداره ابتدایی مریییی حرفیی زده نشده چه بسا در منبع علمیی حرفیی زده بشه دربارشش منبع ما کتابه خدا هم بیاد پاین بگه من درست کردم بنداره ابتدای مریی طراح بگه نه باید بگی نه
دوم /اینکه تا الان در تست ها گیر ندادن به بنداره ابتدایی مریی تا الان
سوم/ اینکه در بعضی تستای قلمچیی دیده شده حتی گفته ضخیم ترین قشسمت دیواره مریی انتهایی ان هست که بنداره دارد (از این میشه در نظر گرفت که طراح اون بنداره ابتدای مری در نظر نمیگیره )
چهارم / میدونم قبول دارم اگر از دیدد علمیی بخواید نظر بدید بجز اون عکس امام و بسم الله کتاب درسیی همه جای کتاب غلطه علمی دارد پس توجه به منبع علمی بدرد کنکور نمیخوره کتاب درسی مهمه و این که هر کسی دلش نمیخواد از حرفش برگرده حتی به غلط ولیی خب منبع کتابه و حرف حرف طراح کاریم به خدا و منبع علمی نداره طراح تجربیاRahman Aa سو تفاهم شده شما متوجه مطلب نشدی ! به سوالی که تاپیک باهاش شروع شده دقت نکردین. طرف پرسیده بنداره ابتدایی کاردیاست یا نه! بعضی ها هم اومدن گفتن ابتدای مری بنداره نداریم و من این ایراد رو اصلاح کردم اگه از من می پرسیدن از این بنداره سوال طرح میشه میگفتم احتمالش کمه و اگه می پرسیدن میشه ازش سوال داد میگفتم بله به دلایلی که آوردم. و اما در خصوص معیار طرح سوال سوالی که مطابق کتاب طرح شده باشه اما از نظر علمی غلط باشه معمولا حذف میشه. حالا خود دانی!
-
Rahman Aa سو تفاهم شده شما متوجه مطلب نشدی ! به سوالی که تاپیک باهاش شروع شده دقت نکردین. طرف پرسیده بنداره ابتدایی کاردیاست یا نه! بعضی ها هم اومدن گفتن ابتدای مری بنداره نداریم و من این ایراد رو اصلاح کردم اگه از من می پرسیدن از این بنداره سوال طرح میشه میگفتم احتمالش کمه و اگه می پرسیدن میشه ازش سوال داد میگفتم بله به دلایلی که آوردم. و اما در خصوص معیار طرح سوال سوالی که مطابق کتاب طرح شده باشه اما از نظر علمی غلط باشه معمولا حذف میشه. حالا خود دانی!
@MV-ettta دوست عزیز من همونجور که دیدید پیام کلی طبق مطلب هایی که نوشته شوده بود (تو تاپیک )گذاشتم کاریم به شما یا حرف کسی ندارم پیام پیامی کلی و جامع بودش / و همین جور که حرفای بنده برداشت شد ما کاری به علم نداریم منبع کتاب درسی هست تو کنکور هست سوالاتی که نگاه طراح مونده تو نظام قدیم نمونش تو کنکور 1401 مشاهده شده مثل همون دیافراگم که تو پرندگان نست و دادنش ولیی یک سوال کنکور این جوریه نه کلشش من برا این که وقت دوستان نره و شبه ها از بین بره پیامم رو دادم خودم میدونم بحث کر دن درباره چیزیی که مشخصه فایده ای نداره بسته بسوال کنکور تصمیم خوایم گرفت طراح نظرش این بوده بگیره یا نه موفق باشید ✨✨
-
@MV-ettta دوست عزیز من همونجور که دیدید پیام کلی طبق مطلب هایی که نوشته شوده بود (تو تاپیک )گذاشتم کاریم به شما یا حرف کسی ندارم پیام پیامی کلی و جامع بودش / و همین جور که حرفای بنده برداشت شد ما کاری به علم نداریم منبع کتاب درسی هست تو کنکور هست سوالاتی که نگاه طراح مونده تو نظام قدیم نمونش تو کنکور 1401 مشاهده شده مثل همون دیافراگم که تو پرندگان نست و دادنش ولیی یک سوال کنکور این جوریه نه کلشش من برا این که وقت دوستان نره و شبه ها از بین بره پیامم رو دادم خودم میدونم بحث کر دن درباره چیزیی که مشخصه فایده ای نداره بسته بسوال کنکور تصمیم خوایم گرفت طراح نظرش این بوده بگیره یا نه موفق باشید ✨✨
Rahman Aa من متوجه منظور شما نمی شم کاری به علم و... نداریم و فلان

اینا همون منابعی هستند که کتاب مقدس دهم رو باهاش نوشتن. این کتاب درسی از آسمون نازل نشده حالا شما هی بگو کاری به علم ندارم. سوالی معتبره که هم علمی باشه و هم از کتاب طرح شده باشه. موفق و موید -
Rahman Aa من متوجه منظور شما نمی شم کاری به علم و... نداریم و فلان

اینا همون منابعی هستند که کتاب مقدس دهم رو باهاش نوشتن. این کتاب درسی از آسمون نازل نشده حالا شما هی بگو کاری به علم ندارم. سوالی معتبره که هم علمی باشه و هم از کتاب طرح شده باشه. موفق و موید@MV-ettta خب بنده هم همینو دارم عرض میکنم (همین که الان فرستادید میشه منبع کتاب درسی که هرچیش لازم بوده تو کتاب ذکر شده ) کج فهمی نشه یوقت دارم میگم که منبع علمی منظورم این کتابایی هست که تو دانشگاه میخونیمش و میبنیم ک عه عه عه این چرتو پرتایی که تو کتاب درسی هست اون موقع همش برای ساده فهمیی ما بوده / بحثی نیست که تو این مورد ✨✨
-
یه چیزم در خصوص خودم اضافه کنم چون می بینم برداشت غلطی ازش شده.
معیار من کتاب درسیه اما برای اینکه شکل ها و متن های کتاب رو به درستی تحلیل کنم از منابع علمی استفاده می کنم تا بدونم چه چیزی رو میشه در خصوص فلان شکل گفت یا منظور فلان متن چیه پس یه موقع چنین برداشت نشه مطالبی که میگم خارج از کتابه.
نکته ی بعدی هدف من صرفا یاد دادن و یاد گرفتنه. اگه بلدم یاد میدم و اگرم نه یاد میگیرم. یه موقع چنین برداشت نشه قصد تخریب کسی رو دارم! -
یه چیزم در خصوص خودم اضافه کنم چون می بینم برداشت غلطی ازش شده.
معیار من کتاب درسیه اما برای اینکه شکل ها و متن های کتاب رو به درستی تحلیل کنم از منابع علمی استفاده می کنم تا بدونم چه چیزی رو میشه در خصوص فلان شکل گفت یا منظور فلان متن چیه پس یه موقع چنین برداشت نشه مطالبی که میگم خارج از کتابه.
نکته ی بعدی هدف من صرفا یاد دادن و یاد گرفتنه. اگه بلدم یاد میدم و اگرم نه یاد میگیرم. یه موقع چنین برداشت نشه قصد تخریب کسی رو دارم!