رفع اشکال قلب
-
_Reza_ در خصوص نکته ۴ شکل ها رو ملاحظه کنید و در خصوص نکته پنج با یه استدلال ساده می تونید به درست بودنشون پی ببرید. مگه نمی گیم که قدرت انقباضی بطن چپ بیشتره و فشاری که ایجاد می کنه بیشتره پس طبیعی ه که ماهیچه های انگشتی و تار های وتری بیشتری داشته باشه تا بتونه از باز شدن دریچه به سمت دهلیز جلوگیری کنه.
-
_Reza_ در خصوص نکته ۴ شکل ها رو ملاحظه کنید و در خصوص نکته پنج با یه استدلال ساده می تونید به درست بودنشون پی ببرید. مگه نمی گیم که قدرت انقباضی بطن چپ بیشتره و فشاری که ایجاد می کنه بیشتره پس طبیعی ه که ماهیچه های انگشتی و تار های وتری بیشتری داشته باشه تا بتونه از باز شدن دریچه به سمت دهلیز جلوگیری کنه.
@MV-ettta منظور من نکته ۶ بوده نه ۵ اشتباه تایپی بوده ... درمورد نکته ۴ هم بازم میگم از نکات قلمچیه و بنظر من درسته ...

شکلای بیرون از کتاب مبنای کنکور نیستن . و به خوبی در شکل کتاب مشخصه
نکته ششم هم دقیقا متن آیکیوعه که توی دفترم نوشتم ... -
@MV-ettta منظور من نکته ۶ بوده نه ۵ اشتباه تایپی بوده ... درمورد نکته ۴ هم بازم میگم از نکات قلمچیه و بنظر من درسته ...

شکلای بیرون از کتاب مبنای کنکور نیستن . و به خوبی در شکل کتاب مشخصه
نکته ششم هم دقیقا متن آیکیوعه که توی دفترم نوشتم ..._Reza_ متوجه شدم منظورت چیه منتهی این نمای عمودی نیست بلکه موربه باز نمی شه اینطور نتیجه گرفت. در ضمن شکلا رو فرستادم تا متوجه بشین منظورم چیه؟ قلم چی یکی از غیر استاندارد ترین آزمون ها رو داره و نکاتش اصلا قابل اعتماد نیست توصیه می کنم مطالبی رو که گفتم از یه دبیر بپرسی تا مطمئن بشی چیزی که میگم درسته.
-
۱. در برش قفسه سینه نمای راست غالبه یعنی بخش عمده قسمت راست قلب قابل مشاهده است پس گفتن اینکه دهلیز ها جلوتر از بطن ها هستند غلطه.
۲. سرخرگ ها دریچه ندارن. ساختار لانه کبوتر مختص به سیاهرگ هاست. درست که در ابتدای سرخرگ ششی و آئورتی دریچه مشاهده میشه اما خود سرخرگ دریچه نداره.
۳.دور دهلیز ها بافت پیوندی متفاوت تری نداریم اونی که در شکل ۳ مشاهده میشه گوشک های دهلیزی هستن که از جنس خود دهلیزه.
۴.سرخرگ کرونری راست تا سطح عقبی تری نسبت به چپ خون رسانی نمی کنه!نمی دونم چطور اینو استدلال کردین ولی درست نیست چون هر دو سطح عقبی رو خون رسانی می کنن و فقط میشه در خصوص اینکه کدوم سطح بیشتری رو خون رسانی میکنه صحبت کرد
۵.بطن چپ ماهیچه های مشبکی بیشتر رابط عرضی قوی تر و برجستگی های انگشتی بیشتر و طناب های وتری قوی تری داره. ماهیچه های مشبکی همون چین خوردگی های بطنه، رابط عرضی از جنس بافت پیوندی بین دو دیواره یک بطن و کنترل کننده انقباض بطنه و برجستگی های انگشتی با طناب های وتری به دریچه های دهلیزی بطنی متصل هستند.در نتیجه شکل کتاب واقعیت رو نشون نمیده و یه وقت فکر نکنید بطن راست طبق شکل تار ها و ماهیچه های انگشتی بیشتری داره!
۶.عبارت "مدخل سیاهرگ های دهلیز راست در مجاورت گره سینوسی دهلیزی است"عبارت درستی نیست این جمله فقط برای یه سیاهرگ درسته.
۷.رگ های تیره روی قلب موجود در شکل ۳ سیاهرگ های قلبی کوچک هستند با این توضیح که خون سرخرگ های کرونری به سیاهرگ های کوچک قلبی و سپس سیاهرگ های بزرگ قلبی یا مستقیما به سیاهرگ کرونری می ریزد.
سر فرصت مطالب دیگه ای هم اضافه می کنم.@MV-ettta دوست عزیز بهتر بود جملتو این جور مینوشتیی برای مورد دوم سرخ رگ ها درچه دارند بله در ابنداشونم هست ولی اون دریچه جزوووووووووووو سرخ رگ نیست مثل این میمونه که بافت اسفنجی مغز قرمز دارد و لی وغز قرمززز جزووو استخوان نیست یعنی جزو بافت استخوانی نیست بلکه خودش اندامممم لنفیه
-
@MV-ettta دوست عزیز بهتر بود جملتو این جور مینوشتیی برای مورد دوم سرخ رگ ها درچه دارند بله در ابنداشونم هست ولی اون دریچه جزوووووووووووو سرخ رگ نیست مثل این میمونه که بافت اسفنجی مغز قرمز دارد و لی وغز قرمززز جزووو استخوان نیست یعنی جزو بافت استخوانی نیست بلکه خودش اندامممم لنفیه
-
Rahman Aa سرخرگ ها دریچه ندارن! فعل «داشتن» مالکیت و تعلق رو می رسونه. وقتی می گیم سرخرگ دریچه داره در واقع داریم میگیم متعلق به سرخرگه که این جمله از اساس غلط. باید گفت درسته که در ابتدای سرخرگ دریچه «دیده میشه» اما سرخرگ ها دریچه ندارند
@MV-ettta والا این بحسب تجربه من تو تستا بودش چون دیدم که اینجور فرض میکنن مثالشم زدم براتون مثل همون مغز قرمز که بافت اسفنجی حاویی ویا داریی ویا واجد مغز قرمز هست ولی جز بافت استخونیی نیستش اینم مثل همونه ولی خب نظات متفاوتن و قابل احترام
-
۱.محل دو شاخه شدن دسته تار بطنی پایین تر از همه دریچه های نیست.
۲.نوک بطن چپ توسط کرونر چپ(سرخرگ اکلیلی نزولی جلویی قلب)و نوک بطن راست توسط کرونر راست تغذیه می شود. دهلیز راست توسط کرونر راست و دهلیز چپ توسط کرونر چپ(عقبی ترین انشعاب) و بطن چپ توسط کرونر چپ (دو انشعاب جلویی) و بطن راست توسط هر دو کرونر تغذیه می شود.
۳.دریچه ی سینی ششی نسبت به دریچه ی آئورتی پایین تر اما در سطح جلوتر قلب قرار گرفته. همچنین زاویه قرار گرفتن این دریچه ها متفاوت است.
۴. متن کتاب میگه در ساختار دریچه ها بافت ماهیچه ای وجود نداره بلکه همون بافت پوششیه که چین خوده و وجود بافت پیوندی به استحکامش کمک می کنه نه اینکه توسط بافت پیوندی احاطه شده!
۵. عبارت "سرخرگ و سیاهرگ های کرونری در جاهایی هم مسیر هستند" درست نیست. ما یدونه سیاهرگ کرونری داریم پس به جای سیاهرگ های کرونری باید نوشت سیاهرگ های قلبی کوچک!
۶.کرونر چپ هم قطور تره و هم نقش بیشتری در خون رسانی داره(یه وقت برداشت نشه سطح بیشتری رو خون رسانی میکنه چون نمی کنه بلکه چون داره بطن چپ که در گردش عمومی نقش داره رو تغذیه می کنه نقش مهم تری داره.)
۷.رشته شبکه هادی دهلیزی از گره پیشاهنگ جدا نمیشه بلکه منشعب میشه.
بیشتر مفاهیمی که در نکات به اشتباه بیان شدن به خاطر جمله بندی اشتباه یا تغییر نا خواسته یک یا چند کلمه بوده که به کل معنی رو عوض کرده. -
یه اصلاحیه هم بزنم در خصوص ماهیچه های انگشتی من به اشتباه نوشتم تعداد این ماهیچه ها در بطن چپ بیشتر در حالی که نیست بلکه قدرت انقباضی این ماهیچه ها در بطن چپ بیشتره و به تبع اون طناب های وتری (ارتجاعی) سمت چپ کمتر اما قوی تره.
*یه نکته خارج از کتاب هم بگم تعداد این ماهیچه ها در کل ۵ تاست سه تا بطن راست و دو تا بطن چپ که همینم کتاب محترم درست نمایش نداده:expressionless_face: * -
با سلام به همه
از حرفای بعضی از دوستان متوجه شدم رفع اشکال من و اون چیزهایی که در نظر خودم کمک کردن برای بهتر شدن دیگران بوده از نظر اونها توهین و به نوعی خودنمایی من تلقی شده... اگه ناراحت شدید صمیمانه از همتون عذر می خوام هدفی جز کمک کردن و کمک گرفتن نداشتم. خیلی سعی کردم کلماتی که انتخاب می کنم مودبانه باشه ولی ظاهرا فایده ای نداشته و انتقاد حتی اگه مودبانه هم باشه به نظر شنونده و خواننده آزار دهنده ست. خلاصه کلام تصور من از این محیط، محیطی برای تبادل درسی بوده منتهی چیزی که میبینم یه محیط شکننده است.
بازم اگه نا خواسته باعث رنجش شما شدم از همگی عذرخواهی می کنم. اگه خودتون مخاطب این پیام نیستید لطفا مخاطبانش رو درجریان بذارید. -
۱.محل دو شاخه شدن دسته تار بطنی پایین تر از همه دریچه های نیست.
۲.نوک بطن چپ توسط کرونر چپ(سرخرگ اکلیلی نزولی جلویی قلب)و نوک بطن راست توسط کرونر راست تغذیه می شود. دهلیز راست توسط کرونر راست و دهلیز چپ توسط کرونر چپ(عقبی ترین انشعاب) و بطن چپ توسط کرونر چپ (دو انشعاب جلویی) و بطن راست توسط هر دو کرونر تغذیه می شود.
۳.دریچه ی سینی ششی نسبت به دریچه ی آئورتی پایین تر اما در سطح جلوتر قلب قرار گرفته. همچنین زاویه قرار گرفتن این دریچه ها متفاوت است.
۴. متن کتاب میگه در ساختار دریچه ها بافت ماهیچه ای وجود نداره بلکه همون بافت پوششیه که چین خوده و وجود بافت پیوندی به استحکامش کمک می کنه نه اینکه توسط بافت پیوندی احاطه شده!
۵. عبارت "سرخرگ و سیاهرگ های کرونری در جاهایی هم مسیر هستند" درست نیست. ما یدونه سیاهرگ کرونری داریم پس به جای سیاهرگ های کرونری باید نوشت سیاهرگ های قلبی کوچک!
۶.کرونر چپ هم قطور تره و هم نقش بیشتری در خون رسانی داره(یه وقت برداشت نشه سطح بیشتری رو خون رسانی میکنه چون نمی کنه بلکه چون داره بطن چپ که در گردش عمومی نقش داره رو تغذیه می کنه نقش مهم تری داره.)
۷.رشته شبکه هادی دهلیزی از گره پیشاهنگ جدا نمیشه بلکه منشعب میشه.
بیشتر مفاهیمی که در نکات به اشتباه بیان شدن به خاطر جمله بندی اشتباه یا تغییر نا خواسته یک یا چند کلمه بوده که به کل معنی رو عوض کرده.