شمام ببینید لذت ببرید
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
5 تقسیم بر 4 میشه فک کنم
-
5 تقسیم بر 4 میشه فک کنم
-
Rahman Aa
😐😂 -
5 تقسیم بر 4 میشه فک کنم
-
Rahman Aa
الان تمرکز ندارم چرک نویسم هم دسمال کاغذی هست .. راه حلش رو بفرسم؟😂 -
Rahman Aa
الان تمرکز ندارم چرک نویسم هم دسمال کاغذی هست .. راه حلش رو بفرسم؟😂 -
Rahman Aa
آره لذت بردیم✨ -
Rahman Aa
رحمان این سوال به نظرت مشکل نداره؟! -
Rahman Aa
رحمان این سوال به نظرت مشکل نداره؟! -
Rahman Aa
آره دامنش ، فک کنم به خاطر همین فرسادی منم به خاطر همین گیج شدم -
Rahman Aa
رحمان این سوال به نظرت مشکل نداره؟!@Deleted-Account0 من اولش خودمم کف کردم گفتم خدا این دامنش یه عدد بیشتر نیست که جزو دامنش نباش چرا دوتا عدد گذاشته گفتم بزار ساده کنم تابه رو چون برد هم داد بود ساده کردم دیدم درجه دو میشه بعدش رسمش که کردم گفتم از منهای یک چارم بردش شروع میشه 2 رو هم نمیخواد بعد یاد ااقطلوعی اففتاد م ههعی میگفت سهمی تقارن داره گفتم من که دو رو نمیخوام پس از اون ور منهای دو هم باید تو دامنه نباشه چون اونم 2 رو میده بعدش گیج شدم اینا رفتم پاسخنامه رو دیدم حقیقتش اونم نفهمیدم چی میگه بعدش دیگ ادامه دادم دیدم جواب و گزینه در اومد
-
Rahman Aa
آره دامنش ، فک کنم به خاطر همین فرسادی منم به خاطر همین گیج شدم -
@Deleted-Account0 من اولش خودمم کف کردم گفتم خدا این دامنش یه عدد بیشتر نیست که جزو دامنش نباش چرا دوتا عدد گذاشته گفتم بزار ساده کنم تابه رو چون برد هم داد بود ساده کردم دیدم درجه دو میشه بعدش رسمش که کردم گفتم از منهای یک چارم بردش شروع میشه 2 رو هم نمیخواد بعد یاد ااقطلوعی اففتاد م ههعی میگفت سهمی تقارن داره گفتم من که دو رو نمیخوام پس از اون ور منهای دو هم باید تو دامنه نباشه چون اونم 2 رو میده بعدش گیج شدم اینا رفتم پاسخنامه رو دیدم حقیقتش اونم نفهمیدم چی میگه بعدش دیگ ادامه دادم دیدم جواب و گزینه در اومد