از دامنه به برد برسیم
-
سلام بچه ها
میشه این سوالو تشریحی حل کنید
مرسی

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم -
سلام بچه ها
مرسی

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم@0Farzam0

-
سلام بچه ها
مرسی

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم@0Farzam0

-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0
چون شکل نمودار سهمی رو به پایین هستش میتونستیم بدون رسم بگیم که عرض راس سهمی تا f(-4) برده
ولی کلا خودمم رسم میکنم ب مغز دردش نمیارزه -
@Soniaaa برگام الان دوباره به جوابم نگاه کردم ببینم کجاش اشتباه کردم به این نتیجه رسیدم که -1 رو قبل -2 گرفت :))))))))))))))))))
بخدا دارم رد میدم ای خداا@naVd
اینکه ی نفر مثل خودم پیدا کردم خوشحالم میکنه😂🤧💔 -
@0Farzam0 فرزام یه نکته هم بگم بهت حالا دوازدهم میایی میخونی چون تابع سهمی هست صعود نزولش معلوم نیست برا همین نمیتونستی ابتدا انتهای دامنه بدی تابع بگی برد اینه چون سهمی هست قطعا نمیشه این کارو کرد درثانیی این بنظرم با حل تشریحی بری خیلی راحت تر باشه تا عدد بددییی باید تابع اف فلان که داده بسازی که چون تابع اف داده بهت کافیه جای ایک ها ایک + یک بزاری و دامنه تابع بگیریی روش دیگه ای هم هست تو بیایی تابه اف دامنشو بگیریی این دامنه میشه برد تابع درونیی یه نامعادله ساده میشه که حل کنی دامنه ترکیب تابت بدست میادش گیج کنننده نزدیک نشوید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
@0Farzam0 فرزام یه نکته هم بگم بهت حالا دوازدهم میایی میخونی چون تابع سهمی هست صعود نزولش معلوم نیست برا همین نمیتونستی ابتدا انتهای دامنه بدی تابع بگی برد اینه چون سهمی هست قطعا نمیشه این کارو کرد درثانیی این بنظرم با حل تشریحی بری خیلی راحت تر باشه تا عدد بددییی باید تابع اف فلان که داده بسازی که چون تابع اف داده بهت کافیه جای ایک ها ایک + یک بزاری و دامنه تابع بگیریی روش دیگه ای هم هست تو بیایی تابه اف دامنشو بگیریی این دامنه میشه برد تابع درونیی یه نامعادله ساده میشه که حل کنی دامنه ترکیب تابت بدست میادش گیج کنننده نزدیک نشوید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Rahman Aa
ببخشید ولی کی گفت عدد بدع؟ -
@0Farzam0
تابع اگه اکیدا یکنوا باشه میتونی ابتدا انتهای دامنه رو مقدارشو پیدا کنی بگی برده
الان سهمی اکیدا یکنوا نیس چون صعود و نزول داره -
@0Farzam0
تابع اگه اکیدا یکنوا باشه میتونی ابتدا انتهای دامنه رو مقدارشو پیدا کنی بگی برده
الان سهمی اکیدا یکنوا نیس چون صعود و نزول داره -
@0Farzam0
کدوم صفر -
@Soniaaa هیچی هیچ کی نگفت یه تاپیک دیگه زده بودش برا عدد گذاری رفتن میخواستم برا اون بدم اینجا دادمش (چون تعغیر کرده الا این اشتباه رخ دادش متاسفم ببخشید .
Rahman Aa
آهان😂
اونو اشتباه زده بود