قرائت قرآن
-
صفحه ۱۵ قرآن کریم
413626_676.mp3 -
صفحه ۱۷ قرآن کریم
414134_651.mp3
-
صفحه ۱۸ قرآن کریم
414232_858.mp3 -
صفحه ۱۹ قرآن کریم
Kalil Al-Hosari S (19).mp3 -
صفحه ۲٠ قرآن کریم
020-baghare-ar-parhizgar.mp3 -
صفحه ۲۱ قرآن کریم
021-baghare-ar-parhizgar.mp3 -
صفحه ۲۲ قرآن کریم
022-baghare-ar-parhizkar.mp3 -
این پست پاک شده!
-
سلام و عرض ادب
اومدیم بازم این تاپیک خاک خورده رو زنده کنیم
و اگر مقدور بود هر روز چند دقیقه از وقتتون رو بگیریم
از دوستان هرکس داوطلبه تا دوباره ختم و روخوانی قرآن داشته باشیم اعلام آمادگی کنه
قرار نیس زیاد باشه صفحات تا وقتتون رو زیاد نگیریم
۳ صفحه هر روز که میشه تو سه تایم تقسیم کرد و یه صفحه خوند یه بار اول صبح یه بار بعد ناهار یه بار قبل خواب
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام آلایی های عزیز
تو این تاپیک تصمیم دارم هرکس که علاقه مند هست قرآن رو ختم کنیم به اینصورت که هر روز ۳ صفحه قرآن بخونیم حالا هر کسی که خواست میتونه اون ۳ صفحه رو تو یه تایم بخونه و یا مثلا یه صفحه اول صبح یه صفحه بعد از ظهر و یه صفحه تو شب
اگر آقایونی هستن که علاقه مندن تلاوت کنن اون ۳ صفحه رو تو همون روز که قراره صفحات مربوط رو میخوام بزارم تلاوت کنه و شب یا بعد از ظهر بارگزاری کنه قرار نیست حتما صوتی باشه همینکه بتونین روان و سلیس بخونین کافیه
دوستانی که قرآن خوندن براشون سخته میتونن از اپلیکیشن هایی مثل ایران صدا کمک بگیرندانش آموزانی که علاقه مندن این چالش رو شرکت کنن اعلام حضور کنن ولی واقعا به قولی مرد عمل باشن
من نخواستم هر روز یه جز باشه چون ممکنه دانش آموزی کاری یا کلاسی داشته باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود اگر انشالله آماده بودین میتونیم انشالله تا ۶ماه یه دور قرآن رو بخونیم
من سعی میکنم انشالله صبح عکس اون سه صفحه رو بارگزاری کنم و یا اون صفحاتی که قراره قرائت بشه اعلام کنم@Emmet200 این شیطون بی مادر مگه میذاره یه لحظه حواسمون به خدا و کلامش باشه اخه
-
@Emmet200 این شیطون بی مادر مگه میذاره یه لحظه حواسمون به خدا و کلامش باشه اخه
Alireza Mousavi
انشالله همراه باشی تا افکارش از ذهنت بیاد بیرون -
سلام و عرض ادب
اومدیم بازم این تاپیک خاک خورده رو زنده کنیم
و اگر مقدور بود هر روز چند دقیقه از وقتتون رو بگیریم
از دوستان هرکس داوطلبه تا دوباره ختم و روخوانی قرآن داشته باشیم اعلام آمادگی کنه
قرار نیس زیاد باشه صفحات تا وقتتون رو زیاد نگیریم
۳ صفحه هر روز که میشه تو سه تایم تقسیم کرد و یه صفحه خوند یه بار اول صبح یه بار بعد ناهار یه بار قبل خواب
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
به نام خدا
سلام وقت بخیر.
با توجه به فضیلت ها و فواید قرآن و قرائتش در صدد براومدیم تا هر روز چند صفحه از آیات قرآن رو با اجازه استارتر تاپیک اینجا قرار بدیم اما از اونجایی که اطلاع ندارم چند جزء رو می تونیم بزاریم؛ پس تا هر جا که تونستیم قرار میدیم و تعداد جزء تعیین نمی کنیم
[روزی ۲ الی ۳ صفحه قرار میگیره]
و در آخر تشکر می کنم از Ainoor که همراهی می کنه بنده رو در این امر.@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا -
سلام روز بخیر.
-
سلام.
صبح بخیر.
-
سلام صبح بخیر.