خیلی سبز
-
@javadm328 دیگه گلم هر چه قدرم محیط خوب بوده باشه و خشکی ها افزایش پسدا کرده باشن...100 درصد زاده های لقاح خارجی خیلی بیش تره...همون طور که خودتم گفتی ما ماهی و حشره روباکتری اصن در کل تاریخ میگیم زیاد بودن...این جزو بدیهیاته..بعدشم حتی اون زمان که خشکی زیاد شد و شرایط تولید مثل مناسب باز عم نسبت ابها به خشکی خیلی بیش تر بوده....اینام همش تا 65 ملیون سال قبله منظورم...میگم یک سری موجودات همیشه بیش ترین بودن دیگه...نمیتونی به سالش ربط بدی که...به نظرم باید میگفت بزرگ ترین گروه جانور مهره دار ساکن خشکی...اون موقع درست بود
اصلا چرا به اینا گیر میدی؟؟
نمیدونم والا .ولی حرفت درسته.اینم یه تناقض به تناقض های کتاب درسی اضافه شد@javadm328 دست خودم نیس خو...خیلی جزییات توچشمم میاد ناخود اگاه
-
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @javadm328 http://s8.picofile.com/file/8314904542/IMG_۲۰۱۷۱۲۲۲_۲۰۵۵۱۰.jpg _ت سوال ۲۰۷روش متمم میشه بگید
-
@dr-lila در خیلی سبز گفته است:
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @javadm328 http://s8.picofile.com/file/8314903076/IMG_۲۰۱۷۱۲۲۲_۲۰۲۳۱۰.jpg
از همون استفده کرده
احتمال فرد شدن چقدره؟؟؟ چهار هشتم: اعداد 1-3-5-7
احتمال اول شدن چقدر؟؟اینم چهار هشتم: اعداد 2-3-5-7
تو عدد های بالایی اون مشترک ها رو یکیشون رو حذف کنیم و فقط کی بمونه این اعدا میمونه: 1-2-3-5-7
خب احتمال هم میشه پنج هشتم -
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @javadm328 http://s8.picofile.com/file/8314903076/IMG_۲۰۱۷۱۲۲۲_۲۰۲۳۱۰.jpg
از همون استفده کرده
احتمال فرد شدن چقدره؟؟؟ چهار هشتم: اعداد 1-3-5-7
احتمال اول شدن چقدر؟؟اینم چهار هشتم: اعداد 2-3-5-7
تو عدد های بالایی اون مشترک ها رو یکیشون رو حذف کنیم و فقط کی بمونه این اعدا میمونه: 1-2-3-5-7
خب احتمال هم میشه پنج هشتم -
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @javadm328 http://s8.picofile.com/file/8314904542/IMG_۲۰۱۷۱۲۲۲_۲۰۵۵۱۰.jpg _ت سوال ۲۰۷روش متمم میشه بگید
ببخشیدا ولی دیوانه نیستی که متمم بری.عدد یک تا 17 رو بنویسید و بعدش مسئله هر چی خواسته رو بشمارید دیگه !!!چه کاریه
ولی متممش میشه این
مضرب سه باشد یعنی 3-6-9-12-15
و همچنین عدد اول یا زوج نباشد : یعنی فرد باشه ولی اول نباشه که اگه بررسی کنید فقط عدد یک این ویژگی رو داره
پس کلا شد 6 تا عدد.حالا چون این متمم بود از 17 کم کنیم میشه 11 تا پس جواب میشه 11 تقسیم بر 17
گزینه 3 -
ببخشیدا ولی دیوانه نیستی که متمم بری.عدد یک تا 17 رو بنویسید و بعدش مسئله هر چی خواسته رو بشمارید دیگه !!!چه کاریه
ولی متممش میشه این
مضرب سه باشد یعنی 3-6-9-12-15
و همچنین عدد اول یا زوج نباشد : یعنی فرد باشه ولی اول نباشه که اگه بررسی کنید فقط عدد یک این ویژگی رو داره
پس کلا شد 6 تا عدد.حالا چون این متمم بود از 17 کم کنیم میشه 11 تا پس جواب میشه 11 تقسیم بر 17
گزینه 3 -
@javadm328 ببین من از اون فرمول استفاده میکنم میشه ۴÷۸+۴÷۸_۵÷۸ک میشه ۳
واقعا چه کاریه اخه؟؟؟یک دونه دایره است و 8 تا قطاع داره دیگه
چرا خودت رو با فرمول درگیر میکنی؟؟؟؟
شهودی کار کن.
تو اون دایره به صورت شفاهی و شهودی کار کنی بهتر و خیلی خیلی سریعتر جواب میگیری.فرمول بده .فرمول خوب نیست .من فرمول رو ندوس -
@javadm328 بلدم جواب اول میخوام متممشم یاد بگیرم برادر
کارتون خیلی خوبه که برای هر مسئله راه های مختلف رو یاد بگیرید
-
@javadm328 ببین من از اون فرمول استفاده میکنم میشه ۴÷۸+۴÷۸_۵÷۸ک میشه ۳
واقعا چه کاریه اخه؟؟؟یک دونه دایره است و 8 تا قطاع داره دیگه
چرا خودت رو با فرمول درگیر میکنی؟؟؟؟
شهودی کار کن.
تو اون دایره به صورت شفاهی و شهودی کار کنی بهتر و خیلی خیلی سریعتر جواب میگیری.فرمول بده .فرمول خوب نیست .من فرمول رو ندوس -
این پست پاک شده!
-
@dr-lila
مجال ور اخی
علتش اینه فرمول رو اشتابه نوشتی
تو فرمول هم باید بنویسی
چهار هشتم + چهار هشتم - سه هشتم
چون اشتراکشون سه تا هستش نه پنج تا خواهر من!!!!اشتراک میدانی منظورش چیه؟؟؟منظورش اینه هم عدد اول و هم عدد فرد باشه یعنی اعداد 3 و 5 و7 .اینا میشه اشتراک که باید کم بشه !!!حالا پنج هشتم رو از کجا اوردی من نمیدونم! -
@dr-lila
مجال ور اخی
علتش اینه فرمول رو اشتابه نوشتی
تو فرمول هم باید بنویسی
چهار هشتم + چهار هشتم - سه هشتم
چون اشتراکشون سه تا هستش نه پنج تا خواهر من!!!!اشتراک میدانی منظورش چیه؟؟؟منظورش اینه هم عدد اول و هم عدد فرد باشه یعنی اعداد 3 و 5 و7 .اینا میشه اشتراک که باید کم بشه !!!حالا پنج هشتم رو از کجا اوردی من نمیدونم! -
@javadm328 اهااا بدا ماجال دان وردیم اها گرفتم کجا اشتب نوشتم فقط از اونای ک اشتراک دارن یکیشو حساب میکنین دبگ مثلا اینجا شش عدد مشترک بود البته دو ب دو ک ما از شش تا باید نصفشو ک ۳تاس بنویسیم گرفتم گرفتم ب قول خودتون یافتم یافتم
@javadm328 اهااا بدا ماجال دان وردیم اها گرفتم کجا اشتب نوشتم فقط از اونای ک اشتراک دارن یکیشو حساب میکنین دبگ مثلا اینجا شش عدد مشترک بود البته دو ب دو ک ما از شش تا باید نصفشو ک ۳تاس بنویسیم گرفتم گرفتم ب قول خودتون یافتم یافتم
چرا پیام هام رو لایک نمیکنید؟؟!
خیلی سخت تعریف کردید
ببینید مشترک یعنی اشتراک داره
مثلا عدد 3 هم تو این گروه بود هم تو اون گروه.اونو میگیم مشترک بوده.دیگه بیای حساب کنی و تقسیم بر دو کنی واقعا سخته.چیز های راحت رو سخت نکنید بلکه چیز های سخت رو راحت بکنید -
چرا پیام هام رو لایک نمیکنید؟؟!
خیلی سخت تعریف کردید
ببینید مشترک یعنی اشتراک داره
مثلا عدد 3 هم تو این گروه بود هم تو اون گروه.اونو میگیم مشترک بوده.دیگه بیای حساب کنی و تقسیم بر دو کنی واقعا سخته.چیز های راحت رو سخت نکنید بلکه چیز های سخت رو راحت بکنید -
@javadm328 ب لایک چیزی نمیدناااا گفته باشم
بیا اینم لایکت منظورم این بود ک از اونای ک مشترک یکی حساب میکنیم دیگ
لایک مثل تشکر میمونه
و میدونیم که برای تشکر کردن هم چیزی نمیدن : ) -
لایک مثل تشکر میمونه
و میدونیم که برای تشکر کردن هم چیزی نمیدن : ) -
@javadm328 بله بله صحیح دقت نکرده بودم نگا کنید چقد تشکر کردم پایین
وظیفه تون بوده .
یه معلم دشاتیم 19 میگرفتی تنبیه میکرد ولی 20 میگرفتی میگفت وظیفه ات رو انجام دادی
خیلی عالی بود هنووزم مدیون کمک هاشم -
لایک مثل تشکر میمونه
و میدونیم که برای تشکر کردن هم چیزی نمیدن : )