این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
خیلی سبز
-
@javadm328 منم تو رو ندوس باخ منع من با فرمول میگم چرا غلط میشه
-
این پست پاک شده!
-
Dr.Lila
مجال ور اخی
علتش اینه فرمول رو اشتابه نوشتی
تو فرمول هم باید بنویسی
چهار هشتم + چهار هشتم - سه هشتم
چون اشتراکشون سه تا هستش نه پنج تا خواهر من!!!!اشتراک میدانی منظورش چیه؟؟؟منظورش اینه هم عدد اول و هم عدد فرد باشه یعنی اعداد 3 و 5 و7 .اینا میشه اشتراک که باید کم بشه !!!حالا پنج هشتم رو از کجا اوردی من نمیدونم! -
@javadm328 اهااا بدا ماجال دان وردیم اها گرفتم کجا اشتب نوشتم فقط از اونای ک اشتراک دارن یکیشو حساب میکنین دبگ مثلا اینجا شش عدد مشترک بود البته دو ب دو ک ما از شش تا باید نصفشو ک ۳تاس بنویسیم گرفتم گرفتم ب قول خودتون یافتم یافتم
-
@javadm328 اهااا بدا ماجال دان وردیم اها گرفتم کجا اشتب نوشتم فقط از اونای ک اشتراک دارن یکیشو حساب میکنین دبگ مثلا اینجا شش عدد مشترک بود البته دو ب دو ک ما از شش تا باید نصفشو ک ۳تاس بنویسیم گرفتم گرفتم ب قول خودتون یافتم یافتم
چرا پیام هام رو لایک نمیکنید؟؟!
خیلی سخت تعریف کردید
ببینید مشترک یعنی اشتراک داره
مثلا عدد 3 هم تو این گروه بود هم تو اون گروه.اونو میگیم مشترک بوده.دیگه بیای حساب کنی و تقسیم بر دو کنی واقعا سخته.چیز های راحت رو سخت نکنید بلکه چیز های سخت رو راحت بکنید -
@javadm328 ب لایک چیزی نمیدناااا گفته باشم بیا اینم لایکت منظورم این بود ک از اونای ک مشترک یکی حساب میکنیم دیگ
-
-
@javadm328 بله بله صحیح دقت نکرده بودم نگا کنید چقد تشکر کردم پایین
-
-
@javadm328 راسی ی سوال داشتم منظور از گاج کامل همون گاج نقره ای؟؟
-
-
@javadm328 پس این گاج زیست گفتید از چ نوعی؟؟اخ ب من گفتید زیست کامل
-
-
@javadm328 آره راست میگید کامل نبود جامع بود حالا این جامع همون نقره ای؟؟ و اینکه سوالای اسون کم کردن یا کلا تیپ سوالات عوض کردن
-
-
@javadm328 یادم میره خوو حالا جامع همون نقره آی کشتی منو بگووو دیگگ