این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
خیلی سبز
-
@javadm328 آره راست میگید کامل نبود جامع بود حالا این جامع همون نقره ای؟؟ و اینکه سوالای اسون کم کردن یا کلا تیپ سوالات عوض کردن
-
-
@javadm328 یادم میره خوو حالا جامع همون نقره آی کشتی منو بگووو دیگگ
-
behniasasa من مبتکران و گاج کامل دارم ک بعد تموم کردن مبتکران کامل شرو میکنم شنیدم ک خوبه
-
behniasasa من مبتکران و گاج کامل دارم ک بعد تموم کردن مبتکران کامل شرو میکنم شنیدم ک خوبه
مبتکران زیاده رویه ! یه ویدیو به علاوه کامل خیلی بهتره !
کاش هر بحثی رو تو موضع مربوطهش انجام بپرسی!
موضوع این تاپیک الان ریاضیه ! سوال عربی میپرسی شاید ککسی ک عربیش خوبه ولی ریاضیش بد نمیاد و نمیخونه و نمیتونه کمکی کنه ... -
@javadm328 http://s8.picofile.com/file/8314937642/IMG_۲۰۱۷۱۲۲۳_۱۰۲۲۰۶.jpg سوال ۲۱۴ جواب گزینه ۲ ولی نمیدونم چرا من اشتب حل میکنم
-
Dr.Lila
http://s9.picofile.com/file/8314938650/لذبلذ.jpg
شما شیش دهم رو که همون شصت صدم هست .اشتباهی شیش صدم در نظر گرفتید !!!
خطم رو نیگاه -
@javadm328 دکتر باید بدخط باش گرفتم مرسی
-
-
-
@javadm328 لطفا روش اول سوال۲۲۳و علت غلط بودن گزینه ۴سوال ۲۲۴ بگید
-
@javadm328 لطفا روش اول سوال۲۲۳و علت غلط بودن گزینه ۴سوال ۲۲۴ بگید
سوال 223 راه اول نداره که !!!منم همون راه رو میرم که تو پاسخنامه تشریحی گفته
سوال 224 علت اینکه 4 غلطه اینه که اگه فرمول احتمال مستقل رو بررسی کنیم براش.جوابش غلط میشه
باید تو فرمول احتمال مستقل
احتمال رخ دادن اشتراک الف و ب
برابر با
احتمال رخ دادن الف ضربدر احتمال رخ دادن ب باشه !در غیر اینصورت مستقل نیستند -
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء میشه این جمله رو تحلیل کنید من ت ای کیو خوندم خیلی چیزا نوشته بود حس کردم اشتباه گفته مواد کربن داری ک در سلول ساخته میشود مواد آلی می باشد
-
خود کتابم همین جمله رو گفته ولی موادی مثل کربنات ها در سلول ساخته میشن ولی ماده ی الی نیستن
-
sheydadb37 در خیلی سبز گفته است:
خود کتابم همین جمله رو گفته ولی موادی مثل کربنات ها در سلول ساخته میشن ولی ماده ی الی نیستن