هر کی یه گزاره

-
@MV-ettta
سلام مجدد ممنون از وقتی که گذاشتین و تحلیل کردین نگاه های متفاوتی داشتین و برام جالب بود.
گزاره اول مربوط به یه تست بود طراح محترم غلط در نظر گرفته بود بدون هیچ توجیهی. و گزاره دوم هم طراح گرامی درست در نظر گرفته بود.و نظر من هم برعکس طراح.
در قسمت اول گزاره اول با توجه به اینکه پرندگان حبابک ندارن پس منظورش از سطوح تنفسی مرطوب کل مجاری تنفسی به غیر از حبابکه. و قسمت دوم که خیلی عجیبه میگه این سطوح خون رو به جایی وارد می کنن! در بین عوامل موثر در حرکت خون فکر نمی کنم دستگاه تنفسی رو هم قید بکنن!در واقع خون داره از بخش های مختلف این دستگاه عبور می کنه نه اینکه این دستگاه با خون کاری بکنه!(البته به غیر از تبادل اکسیژن و ...) حالا چون گفته نمی تونه این شعبده بازی رو انجام بده من این گزاره رو درست در نظر گرفتم. در خصوص گزاره دوم طبق شکل کتاب و حتی متن لزوما هر هوایی که بعد از یک بازدم عمیق یا دم عمیق جابه جا میشه به حداکثر نمی رسه پس اینکه قطعا فلان قدر وارد می شود یا خارج می شود درست نیست. لطفا اگه نظری در خصوص تحلیل من دارید بگید. -
گزاره :
امکان همانند سازی دنا در مرحله G0 وجود دارد
با تحلیل مفصل قبوله .. -
گزاره :
با تحلیل مفصل قبوله .. -
گزاره :
با تحلیل مفصل قبوله .. -
_Reza_
آورین ! -
_Reza_
آورین ! -
تبدیل ماهیچه تند به کند با افزایش میتو و دنای حلقوی در جی صفر
حالا فرض کن ماهیچه اسکلتی رو در نظر نگیریم ینی بگه به جز تبدیل ماهیچه تند به کند در اثر ورزش
؟! -
تبدیل ماهیچه تند به کند با افزایش میتو و دنای حلقوی در جی صفر
حالا فرض کن ماهیچه اسکلتی رو در نظر نگیریم ینی بگه به جز تبدیل ماهیچه تند به کند در اثر ورزش
؟! -
چنتا مثال بزن
چه چیزایی تو ذهنم اومد .. -
گزاره :
با تحلیل مفصل قبوله .. -
آره درسته ،ولی تا وقتی گزاره رو میگی همه ذهنشون میاد سمت تبدیل تند به کند ماهیچه اسکلتی یه معلم زیستی هم بود هی تاکیید داشت روی این که این گزاره رو با این درست بگیریم !
در حالی که یاخته هایی که تو G0 هستن همانند سازی دنای حلقوی میتوکندری دارن که هر وقت دلشون بخواد انجام میدن ! -
آره درسته ،ولی تا وقتی گزاره رو میگی همه ذهنشون میاد سمت تبدیل تند به کند ماهیچه اسکلتی یه معلم زیستی هم بود هی تاکیید داشت روی این که این گزاره رو با این درست بگیریم !
در حالی که یاخته هایی که تو G0 هستن همانند سازی دنای حلقوی میتوکندری دارن که هر وقت دلشون بخواد انجام میدن ! -
گزاره

آنزیمی با فعالیت نوکلئازی در پی افزایش فسفات آزاد طی فرایندی انرژی زا میتواند درحضور باز یوراسیل نوعی باز تیمین دار را به زنجیره اضافه کند
همه به جز رحمان
_Reza_ در هر کی یه گزاره

گفته است:گزاره

آنزیمی با فعالیت نوکلئازی در پی افزایش فسفات آزاد طی فرایندی انرژی زا میتواند درحضور باز یوراسیل نوعی باز تیمین دار را به زنجیره اضافه کند
همه به جز رحمان
غلطه. داره آنزیم دنابسپاراز رو میگه. که این کارایی رو که در ادامه گفت با فعالیت دنابسپارازیش انجام میده، نه نوکلئازیش.
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره

گفته است:گزاره

همه به جز رحمان
غلطه. داره آنزیم دنابسپاراز رو میگه. که این کارایی رو که در ادامه گفت با فعالیت دنابسپارازیش انجام میده، نه نوکلئازیش.

️
پاسخنامه نداره؟