Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
اینو بزنید اینم خوب بود
-
_Reza_ رضا تو سطح افقیی وقتی جسمی نخواد از روی یک جسمی بیفته (سوال مشابه طلوعی داشتش) میگفتیم بیشترین شتابی که اون ماشینه بره تا جسم نیفته اره حالا جسمم رویی ماشینه دا پس اون بیشترین شتابی که جسم میره همون بیشترین شتابیه که ماشین میره تا جسم نیفته این نکته کنکور 98 بود و طلوعیی
-
_Reza_ رضا نگاه جسم که ساکنه اینم داره با شتاب 4 میره پاین ولی جسم ساکنه هنوز بعدش گفته این نیروی فلانم سطح بهش وار میکنه خب از اینجا میتنی اف ان رو بدست بیاریی حالا میگه بگو ببینم حد اکشر شتابی من برم متوقف شم که جسم از جاش جم نخوره چیه خب میگیی که حد اکثر شتاب آسانسور بره تا جسم جم نخوره خب یعنی اینکه (ایده 98) وقتی حد اکثر شتاب برای اینکه جم نخوره چیزی بخوایم باید حد اکثر نیرو هم بجسم وارد شه که جسم جم نخوره از جاش حالا حد اکثر نیوری که به جسم وارد شه تا جم نخور ه از جاش چیه اف اس ماکسه
-
_Reza_ نه رضا ببین اسانسور با شتاب میره جسم نسبت به اسانسور ساکنه ولی با اسانسور حرکت میکنه وقتی شتاب اسانسور 4 هست خب جسمم همراه اسانسور با شتاب 4 میاد پاین خودش ساکنه ها همراه اسانسور میاد پاین پس ام جی از اف اس بیشتر بوده که شتاب افتاده پاین ببین درک کن جسم خودش ساکنه نسبت به اسانسور برا همین ام جی با اف اس یکسانه و برابر اما همراه اسانسور حرکت کرده شتاب اسانسور 4هست به پاین این یعنی جسمی که ساکنه ام جی پاینه اف اس بالا چون شتاب پاینه پس ام جی بیشتر بوده نسبت به اف اس که مااااا میگیم جسم ظاهراااااااا داره حرکت میکنه پس درنتیجه اف اس میشه 12 تا نه 20 تا اوون 20 نبت به خودشه که ساکنه نسبت به اسانسور میشه 12 تا