هر کی یه گزاره

-
@MV-ettta در هر کی یه گزاره

گفته است:هر پیک شیمیایی که به عنوان هورمون می شناسیم لزوما همیشه هورمون نیست !
سلام وقتتون بخیر متوجه منظورتون نشدم خانم /آقا ..
-
@Deleted-Account0 اپی نفرین و نوراپی نفرین در اصل انتقال دهنده عصبیه اما به عنوان هورمون هم عمل می کنه. یا مثلا دوپامین
@MV-ettta
نه دیگه !
اپی نفرین و نور اپی نفرین هورمون هستند ص 59 رو ببیند دقیقا گفته هورمونن
هورمون هایی هستند که از بخش مرکزی فوق کلیه که ساختار عصبی هست به خون میریزند
دقیقا مثل شکل 2 ص54 که یک نورون هورمون ترشح میکنه ! -
@MV-ettta
نه دیگه !
اپی نفرین و نور اپی نفرین هورمون هستند ص 59 رو ببیند دقیقا گفته هورمونن
هورمون هایی هستند که از بخش مرکزی فوق کلیه که ساختار عصبی هست به خون میریزند
دقیقا مثل شکل 2 ص54 که یک نورون هورمون ترشح میکنه ! -
گزاره
دم عصایی های نگهبان در رفتار دگرخواهی ، برخلاف پرندگان یاریگر ، شانس بقای ژن های خود را به طور غیرمستقیم بالاتر میبرد_Reza_
فک می کنم غلطه چون پرنده های یاریگر هم میتونن در مواردی به صورت غیر مستقیم شانس بقای ژن های مشترک خودشون را افزایش دهند چون احتمال بقای زاده ها رو با این کارشون میبرن بالا -
گزاره
دم عصایی های نگهبان در رفتار دگرخواهی ، برخلاف پرندگان یاریگر ، شانس بقای ژن های خود را به طور غیرمستقیم بالاتر میبرد -
_Reza_
فک می کنم غلطه چون پرنده های یاریگر هم میتونن در مواردی به صورت غیر مستقیم شانس بقای ژن های مشترک خودشون را افزایش دهند چون احتمال بقای زاده ها رو با این کارشون میبرن بالا -
_Reza_
گفتم که فک کنم:/
کلن گزاره های این فصل خیلی نمیشه روش با دلیل و منطق نظر بدی ،بیشتر حفظی هست -
_Reza_
_Reza_ دم عصایی با فدا کردن خودش باعث در امان ماندن فامیلاش میشه که باهاشون ژن مشترک داره و غیر مستقیم زنش انتقال پیدا میکنه
در مورد دگر خواهی پرنده توو کتاب نوشته به نفع خود پرنده جوانه چون باعث کسب تجربه و اینا میشه... زیاد ربطی به انتقال ژنش ندیدم برا همین گفتم درسته... -
_Reza_ دم عصایی با فدا کردن خودش باعث در امان ماندن فامیلاش میشه که باهاشون ژن مشترک داره و غیر مستقیم زنش انتقال پیدا میکنه
در مورد دگر خواهی پرنده توو کتاب نوشته به نفع خود پرنده جوانه چون باعث کسب تجربه و اینا میشه... زیاد ربطی به انتقال ژنش ندیدم برا همین گفتم درسته...@naVd
متقاعد نشدم
_Reza_ شما دلیلتون چیه -
_Reza_
در مورد دگر خواهی پرنده توو کتاب نوشته به نفع خود پرنده جوانه چون باعث کسب تجربه و اینا میشه... زیاد ربطی به انتقال ژنش ندیدم برا همین گفتم درسته... -
@naVd
متقاعد نشدم
_Reza_ شما دلیلتون چیه -
_Reza_
غریبه رو خوب اومدی
ولی میتونم الان بگم گاهی هم میتونه به خویشاوندانش کمک کنه ولی بیخیال اگه گزاره تست بوده درست بگیریم و فارغ:)
-
_Reza_
غریبه رو خوب اومدی
ولی میتونم الان بگم گاهی هم میتونه به خویشاوندانش کمک کنه ولی بیخیال اگه گزاره تست بوده درست بگیریم و فارغ:)
-
@naVd
متقاعد نشدم
_Reza_ شما دلیلتون چیه@Deleted-Account0 ببین درکت میکنم که چطور فکر میکنی میگی همین کسب تجربه هم برا تولید مثلش بدردش میخوره و میتونیم بگیم این کار دگر خواهیش غیر مستقیم توو آینده به انتقال ژنش کمک میکنه... درست میگی بنظرم. ولی کتاب ما انتقال ژن غیرمستقیم رو برا حالتی در نظر میگیره که رفتاردگرخواهی با فامیلاش باشه مثل زنبور کارگر و دم عصایی... من طبق همین در نظر گرفتم که درسته...
-
@Deleted-Account0 ببین درکت میکنم که چطور فکر میکنی میگی همین کسب تجربه هم برا تولید مثلش بدردش میخوره و میتونیم بگیم این کار دگر خواهیش غیر مستقیم توو آینده به انتقال ژنش کمک میکنه... درست میگی بنظرم. ولی کتاب ما انتقال ژن غیرمستقیم رو برا حالتی در نظر میگیره که رفتاردگرخواهی با فامیلاش باشه مثل زنبور کارگر و دم عصایی... من طبق همین در نظر گرفتم که درسته...
@naVd در هر کی یه گزاره

گفته است:درکت میکنم
منم درکت میکنم کلن اومدیم اینجا که همو درک کنیم دوست من

-
_Reza_
غریبه رو خوب اومدی

️