هر کی یه گزاره

-
@naVd
اول که وارده فضای بین سلولی یا مایع بین یاخته ای میشه ! -
@fatemeh-jk در هر کی یه گزاره

گفته است:سلول سالم مجاورش
سلام. خودتون هم دارید میگید مجاور پس پیک شیمیایی کوتاه برد هست ،خیلیا خیال میکنن چون در بعضی موارد از یاخته های خونی مثلا به خون میریزه هورمون هست که نه مهم فاصلش هست
کلن اینترفرون 1 و 2 کوتاه بردن
برادرتون هستم خواهر من

@Deleted-Account0
آهاا گرفتم

ممنونم برادر

-
@naVd
آها .درسته باید وارد خون بشه حتی اگه یاخته ی هدف هم کنارش باشه باید وارد جریان خون بشه و یه دور تو بدن بزنه فاصله زیادی رو طی کنه تا برسه به این یاخته، مهم فاصله ای هست که طی میکنه نه فاصله ای که با هم دارن (اینو آقای موقاری هم گفتن فک کنم)
این داستان همه هورموناست -
سلام شب همگی خوش
ملاک تشخیص محل ترشح و یاخته ی ترش کننده ست. و لفظ یاخته های خونی برای ترشح کنندگان هورمون دور از ذهنه. چون گویچه های قرمز این توانایی رو ندارند.
اگه داره به فضای سیناپسی ترشح میشه و ... و اگه وارد محیط درونی میشه و ... -
@naVd
آها .درسته باید وارد خون بشه حتی اگه یاخته ی هدف هم کنارش باشه باید وارد جریان خون بشه و یه دور تو بدن بزنه فاصله زیادی رو طی کنه تا برسه به این یاخته، مهم فاصله ای هست که طی میکنه نه فاصله ای که با هم دارن (اینو آقای موقاری هم گفتن فک کنم)
این داستان همه هورموناست -
@Deleted-Account0 عا نمیدونم مواقریو ولی یکی از دبیرای دیگه میگفت هورمون هایی مثل انسولین و تی 3 تی 4 چون رو همه یاخته ها اثر میذارن بعد از ترشح شدن، قبل هرکاری رو سلول های خودشون اثر میذارن بدون این که وارد خون بشن...
@naVd ولی فک کنم این موضوع خارج از کتاب باشه
توی کتاب چیزی نگفته ولی -
@Deleted-Account0 عا نمیدونم مواقریو ولی یکی از دبیرای دیگه میگفت هورمون هایی مثل انسولین و تی 3 تی 4 چون رو همه یاخته ها اثر میذارن بعد از ترشح شدن، قبل هرکاری رو سلول های خودشون اثر میذارن بدون این که وارد خون بشن...
@naVd
آها اینو نمیدونم که چطور رو یاخته ای که ازش ترشح شدن اثر میزارن ،ترشح میشن بعد اثر میزارن یا همینطور که ساخته شدن اثر میزارن ؟!نمیدونم خارج کتابه.. -
@naVd
آها اینو نمیدونم که چطور رو یاخته ای که ازش ترشح شدن اثر میزارن ،ترشح میشن بعد اثر میزارن یا همینطور که ساخته شدن اثر میزارن ؟!نمیدونم خارج کتابه.. -
@naVd بعید میدونم از کتاب استنباط بشه مثلا همین گاسترین مثال میزنم ... از خود معده ترشح میشه ولی تا از طریق سیاهرگ باب به قلب نره و از اونجا دوباره به معده نیاد روی کناری و اصلی اثر نمیزاره ...
-
@naVd
والا تو ذهن من اینجوری بوده که ترشح میشن و بعد میان رو خودشون اثر میزارن
،حالا صبح اگه مطمئن شدم میگم -
یه سوال داشتم : خودم تستشو ندیدم تا الان ولی اگه بگیم گوارش ملخ خارج از دهان شروع میشه درسته؟ با توجه به متن کتاب
-
@naVd
نه حبابکا محل تبادلن (حبابکایی که در کیسه حبابکی و حبابکی که روی این نایژک هست )
نایژک مبادله ای اینکارو نمیکنه