هر کی یه گزاره

-
@naVd
آها .درسته باید وارد خون بشه حتی اگه یاخته ی هدف هم کنارش باشه باید وارد جریان خون بشه و یه دور تو بدن بزنه فاصله زیادی رو طی کنه تا برسه به این یاخته، مهم فاصله ای هست که طی میکنه نه فاصله ای که با هم دارن (اینو آقای موقاری هم گفتن فک کنم)
این داستان همه هورموناست -
@Deleted-Account0 عا نمیدونم مواقریو ولی یکی از دبیرای دیگه میگفت هورمون هایی مثل انسولین و تی 3 تی 4 چون رو همه یاخته ها اثر میذارن بعد از ترشح شدن، قبل هرکاری رو سلول های خودشون اثر میذارن بدون این که وارد خون بشن...
@naVd ولی فک کنم این موضوع خارج از کتاب باشه
توی کتاب چیزی نگفته ولی -
@Deleted-Account0 عا نمیدونم مواقریو ولی یکی از دبیرای دیگه میگفت هورمون هایی مثل انسولین و تی 3 تی 4 چون رو همه یاخته ها اثر میذارن بعد از ترشح شدن، قبل هرکاری رو سلول های خودشون اثر میذارن بدون این که وارد خون بشن...
@naVd
آها اینو نمیدونم که چطور رو یاخته ای که ازش ترشح شدن اثر میزارن ،ترشح میشن بعد اثر میزارن یا همینطور که ساخته شدن اثر میزارن ؟!نمیدونم خارج کتابه.. -
@naVd
آها اینو نمیدونم که چطور رو یاخته ای که ازش ترشح شدن اثر میزارن ،ترشح میشن بعد اثر میزارن یا همینطور که ساخته شدن اثر میزارن ؟!نمیدونم خارج کتابه.. -
@naVd بعید میدونم از کتاب استنباط بشه مثلا همین گاسترین مثال میزنم ... از خود معده ترشح میشه ولی تا از طریق سیاهرگ باب به قلب نره و از اونجا دوباره به معده نیاد روی کناری و اصلی اثر نمیزاره ...
-
@naVd
والا تو ذهن من اینجوری بوده که ترشح میشن و بعد میان رو خودشون اثر میزارن
،حالا صبح اگه مطمئن شدم میگم -
یه سوال داشتم : خودم تستشو ندیدم تا الان ولی اگه بگیم گوارش ملخ خارج از دهان شروع میشه درسته؟ با توجه به متن کتاب
-
@naVd
نه حبابکا محل تبادلن (حبابکایی که در کیسه حبابکی و حبابکی که روی این نایژک هست )
نایژک مبادله ای اینکارو نمیکنه -
یه سوال داشتم : خودم تستشو ندیدم تا الان ولی اگه بگیم گوارش ملخ خارج از دهان شروع میشه درسته؟ با توجه به متن کتاب
@fatemeh-jk بله درسته
به وسیله ارواره -
-
@fatemeh-jk
آره درسته گوارش مکانیکی که از آرواره های دهانی شروع میشه
و گوارش شیمایی هم با آمیلازی که از غد های بزاقی به دهان میریزه نشاسته رو میکنه به مالتوز ولی کامل تجزیه نمیکنه
بنابراین کاملا درسته -
@fatemeh-jk بله درسته
به وسیله ارواره@Matrix مرسی

-
@fatemeh-jk بله درسته
به وسیله ارواره -
-
@Matrix مرسی

@fatemeh-jk خواهش می کنم خانم