هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@fatemeh-jk خواهش ✨
نه اونجا نمیشه . آنزیم هایی که در روده بزرگ دیده میشن از قسمت های قبل مثلا پانکراس و معده به لوله گوارش ترشح شدن که اومدن رسیدن اینجا
ولی باکتری های سیرابی سلولاز رو به صورت درون سلولی برای خودشون تجزیه میکنن . سلولاز که ترشح نمیکنن درنتیجه همون سیرابی دیده میشه فقط. بجاش ویتامین b12 میدن به گاو یا گوسفند . سلولز رو برای خودشون تجزیه میکنن._Reza_
خیلی ممنونم 👌🏻🌸🙏🏻 -
گزاره
در نوعی یادگیری ، محرک بی اثر به تنهایی میتواند قادر به ترشح بیشتر نوعی آنزیم هیدرولیز کننده شود ._Reza_
درسته؟ -
@Sevilay نه باید میگفت محرک شرطی
مثلا در آزمایش پاولوف زنگوله در ابتدا محرک بی اثره ولی در ادامه به محرک شرطی تبدیل میشه این جمله قشنگه :
محرک بی اثر به تنهایی منجر به پاسخ نمیشود ولی محرک شرطی به تنهایی منجر به پاسخ میشود ( منظورم از پاسخ ترشح بزاقه ) -
@Sevilay نه باید میگفت محرک شرطی
مثلا در آزمایش پاولوف زنگوله در ابتدا محرک بی اثره ولی در ادامه به محرک شرطی تبدیل میشه این جمله قشنگه :
محرک بی اثر به تنهایی منجر به پاسخ نمیشود ولی محرک شرطی به تنهایی منجر به پاسخ میشود ( منظورم از پاسخ ترشح بزاقه )_Reza_
آهان ازون نظر
حس میکنم زیادی گیر داده شده و مشکلی نباشه نمیدونم
اونجارو جدیدا مرور نکردم
ممنون بازم✨ -
_Reza_
آهان ازون نظر
حس میکنم زیادی گیر داده شده و مشکلی نباشه نمیدونم
اونجارو جدیدا مرور نکردم
ممنون بازم✨@Sevilay قبول دارم زیادی ریز بود ولی این گزاره قشنگه :
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند -
@Sevilay قبول دارم زیادی ریز بود ولی این گزاره قشنگه :
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند -
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند_Reza_
حسم میگه غلطه؟ -
گزاره
گزاره
@naVd
عا به نکته ظریفی اشاره کردی👌🏻 -
Rahman Aa
چرا حسی جواب میدید یه دور ورق بزنید 😂 من حوصلم سر میره یدور میخونمش خیلی باحاله 🥲
همونطور که گفتید غلطه چون طبق متن ص ۱۱۶ بررسی ویژگی های جفت خودش مرحله ای از انتخاب جفته .._Reza_
چون کنکورم حسی جواب دادیم که اینجاییم😂
یهو دیدی حسمون خراب شد ب فنا میریم😂 -
Rahman Aa
چرا حسی جواب میدید یه دور ورق بزنید 😂 من حوصلم سر میره یدور میخونمش خیلی باحاله 🥲
همونطور که گفتید غلطه چون طبق متن ص ۱۱۶ بررسی ویژگی های جفت خودش مرحله ای از انتخاب جفته .. -
@Sevilay حالا حسی خوبه یکی از دوستان مورچه رفته بود رو برگش از هرجا رد میشد همون گزینه رو میزد 😐😂 این غریزیه ؟ 🤣
_Reza_
😂😂
اون یچی زده بوده