هر کی یه گزاره😁😁😁
-
گزاره :
در گلیکولیز ، از هیدرولیز هر مولکول گلوکز مقدار ATP بیشتری نسبت به تنفس بی هوازی ایجاد میشه . -
گزاره :
در گلیکولیز ، از هیدرولیز هر مولکول گلوکز مقدار ATP بیشتری نسبت به تنفس بی هوازی ایجاد میشه . -
پرستو بابایی در 📚 جُزوه نکات فصل 5 دهـــم 📚 گفته است:
در بیماری سلیاک که جذب آب کاهش می یابد برای جبران آن میزان بازجذب آب در کلیه افزایش می یابد
نظرتون چیه ؟ آیا صحیحه؟ من فک میکنم غلطه
پرستو بابایی شرمنده که بی اجازه نکته رو برداشتم
یه ابهامی برام پیش اومده بود 🌷 -
پرستو بابایی در 📚 جُزوه نکات فصل 5 دهـــم 📚 گفته است:
در بیماری سلیاک که جذب آب کاهش می یابد برای جبران آن میزان بازجذب آب در کلیه افزایش می یابد
نظرتون چیه ؟ آیا صحیحه؟ من فک میکنم غلطه
پرستو بابایی شرمنده که بی اجازه نکته رو برداشتم
یه ابهامی برام پیش اومده بود 🌷SiliS در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
نظر خودم اینه که چون در سلیاک سطح جذب مواد کاهش یافته و بسیاری مواد مغذی مورد نیاز بدن جذب نمی شود
آب هم نمیتونیم مواد مغذی فرض کنیم و برای جذب آب هم ریزپرز و پرز لازم نیست چون جذب از طریق اسمز است و سلول بیش از حدودی آب حذب نمیکند (یعنی نمیتواند بکند ، میترکد)درست میگویم؟
-
گزاره
در هر یاخته سالم و طبیعی :
دارای توانایی تقسیم امکان مشاهده فعالیت چندین نوع آنزیم در مرحله s چرخه یاخته ای وجود دارد .
تازه تقسیم شده ، به طور حتم فعالیت زیاد ژن های سازنده رناهای ریبوزومی وجود دارد
لطفا حسی پاسخ ندید 😂✨
دلیلم بگید حتما 🤝 -
گزاره
دارای توانایی تقسیم امکان مشاهده فعالیت چندین نوع آنزیم در مرحله s چرخه یاخته ای وجود دارد .
لطفا حسی پاسخ ندید 😂✨
دلیلم بگید حتما 🤝_Reza_
غلط چون باکتری توانایی تقسیم داره ولی چرخه سلولی نداره. -
_Reza_
غلط چون باکتری توانایی تقسیم داره ولی چرخه سلولی نداره. -
گزاره :
در گلیکولیز ، از هیدرولیز هر مولکول گلوکز مقدار ATP بیشتری نسبت به تنفس بی هوازی ایجاد میشه .گزاره ام بین گزاره ها گم شد :crying_face: :crying_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat:
در گلیکولیز ، از هیدرولیز هر مولکول گلوکز مقدار ATP بیشتری نسبت به تنفس بی هوازی ایجاد میشه .
این غلطه چون نباید بگه هیدرولیز ! باید بگه تجزیه !
-
گزاره
لطفا حسی پاسخ ندید 😂✨
دلیلم بگید حتما 🤝 -
گزاره
لطفا حسی پاسخ ندید 😂✨
دلیلم بگید حتما 🤝_Reza_ دومیه غلطه؟ چون مثلا مثل مورولا فقط باید تقسیم بشه وقت نمیکنه که پروتئین بسازه؟
-
_Reza_ دومیه غلطه؟ چون مثلا مثل مورولا فقط باید تقسیم بشه وقت نمیکنه که پروتئین بسازه؟
@fatemeh-jk نه چرا نسازه
برای اینکه در مرحله بعد خودش تقسیم بشه برای همانندسازی هلیکاز و دنابسپاراز باید بسازه برای همینام آر ان ای پلی مراز ساخته ... کلی پروتئین و آنزیم دیگه هم هست .
الان گرا باید دستت اومده باشه
حالا که این تقسیم شد پروتئین زیاد ساخت پس رنای ریبوزومیش زیاد فعالیت کرده پس زیاد از ژن سازندش رونویسی کردیم ...
یاخته باید بعدش دیگه تقسیم نشه که گزاره رد شه
مثلا پارانشیم های حاصل میوز پارانشیم خورش ۳ تاشون بلافاصله حذف شد ... -
گزاره
نوعی یاخته ۱۳۸ کروموزومی در بدن انسان سالم همانند نوعی جاندار همزیست با ۹۰ درصد گیاهان نهاندانه و بازدانه توانایی ساخت و ذخیره نوعی درشت مولکول را داراست
قیمه ها رو ریختم تو ماستا 😂
حالا عددش بعیده توی کنکور بیاد -
@fatemeh-jk نه چرا نسازه
برای اینکه در مرحله بعد خودش تقسیم بشه برای همانندسازی هلیکاز و دنابسپاراز باید بسازه برای همینام آر ان ای پلی مراز ساخته ... کلی پروتئین و آنزیم دیگه هم هست .
الان گرا باید دستت اومده باشه
حالا که این تقسیم شد پروتئین زیاد ساخت پس رنای ریبوزومیش زیاد فعالیت کرده پس زیاد از ژن سازندش رونویسی کردیم ...
یاخته باید بعدش دیگه تقسیم نشه که گزاره رد شه
مثلا پارانشیم های حاصل میوز پارانشیم خورش ۳ تاشون بلافاصله حذف شد ..._Reza_
اوه یس ممنون 👌🏻✨ -
_Reza_
اوه یس ممنون 👌🏻✨