هر کی یه گزاره

-
خب همونه:///////
توخالی بودن و نوع اوندارو گرفته -
@Matrix @Sevilay
آوندچوبی با اشکال متفاوتی لیگنین رو رسوب میدن و باتوجه به شکل تراکمش در تراکیید بیشتره ... من خواستم از این شکل استنباط کنیم ولی نکته ای که شما گفتین هم بی تاثیر نیست_Reza_ درسته
ممنون -
Ainoor اها
میتونستی تقدیمش کنی به من -
Ainoor اها
_Reza_ ممنون
-
_Reza_ ممنون
-
Ainoor اها
سلام
چه جای باحالیه چه نکات قشنگی
منم بگم️ گزاره
فضای بین دوغشای میتوکندری در نوروگلیا میلین ساز همانند چهارسر ران همواره دارای نوعی مولکول ۳ کربنه است که طی انتقال فعال با مصرف نوعی انرژی وارد شده است ... -
سلام روز بخیر.
-
بلافاصله پس از جدا شدن سر میوزین از اکتین مرحله ای رخ می دهد که فشار اسمزی در تارچه کاهش می یابد.
-
بعد از پتانسیل عمل در مجاورت سطح درونی غشای نورون مقدار آب کاهش خواهد یافت.
تحلیلتون برای این دو گزاره؟
-
-
سلام روز بخیر.
-
بلافاصله پس از جدا شدن سر میوزین از اکتین مرحله ای رخ می دهد که فشار اسمزی در تارچه کاهش می یابد.
-
@Matrix در هر کی یه گزاره
گفته است:
- بعد از پتانسیل عمل در مجاورت سطح درونی غشای نورون مقدار آب کاهش خواهد یافت.
- با سلام ... با افزایش فعالیت آنزیمی پمپ سدیم پتاسیم ( هیدرولیز ا ت پ ) و به دنبال آن مصرف آب در سطح درونی غشا افزایش پیدا میکنه درنتیجه درسته
-
-
سلام روز بخیر.
-
-
-
-
@Shima-Romiani سلام و درود
غلطه ... علتشم اینه که ماهیچه ای برخلاف نوروگلیا تخمیر میتونه انجام بده که در این صورت دیگه بعد گلیکولیز پیروواتی به این فضا ارسال نخواهد شد و تخمیر در سیتوپلاسم انجام میشه ... -
@Matrix
- قسمت اول یکم ناقصه بنظرم ... جدا شدن سر میوزین از اکتین همیشه پایان انقباض نیست ...
_Reza_ فرهمندنیا گفت
گزاره ایشونه -
@Matrix
- قسمت اول یکم ناقصه بنظرم ... جدا شدن سر میوزین از اکتین همیشه پایان انقباض نیست ...
-
Ainoor شما تحلیل کن اگه میدونی
-
سلام روز بخیر.
-
-
@Matrix در هر کی یه گزاره
گفته است:
وقتی سر میوزین به اکتین وصل میشه ATPمصرف میشه و چون پیوند کووالانسی شکسته میشه یعنی هیدرولیز،اینجا فشار اسمزی میاد کاهش پیدا میکنه
**ولی گزاره گفته جداشدن نه وصل شدن پس غلطه **@Matrix در هر کی یه گزاره
گفته است:
بعد از پتانسیل عمل در مجاورت سطح درونی غشای نورون مقدار آب کاهش خواهد یافت
این بنظرم درسته چون گفته بعد پتانسیل عمل، ما توی پتانسیل آرامش وقتی اختلاف پتانسیل مثل قبل شد( منفی 70) اون موقع برای رسیدن حالت غلظت یون ها پمپ بیشتر فعالیت میکنه و چون ATP رو به ADPتبدیل میکنه اینجا مصرف آب داریم و مقدار آب کاهش پیدا میکنه
-