هر کی یه گزاره

-
_Reza_
سلام ببخشید یسوالی الان برای من پیش اومده
الان با توجه به این جمله قبل از جدا شدن اکتین و میوزین ATP مصرف میشه؟!
(قاطی کردم) -
Ainoor با سلام .... بعد از جدا شدن به میوزین atp داده میشه که دیگ متصل نشه و یون های کلسیم با انتقال فعال برمیگردن ...
-
Ainoor مطمئن نیستم اما به نظر همینطور منطقی تره
... برای همین قبل و بعد ننتوشتم برای قسمت دوم -
گزاره
- طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
- در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
-
گزاره
- طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
- در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
غلط
چون گفتین طی ورود اصن زیرواحد بزرگ ریبوزوم نیست که وارد جایگاه pبشه
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
درسته چه بخواد بین دوغشا میتوکندری وارد بشه چه وارد ماتریکس بشه انرژی فراهم میشه چون گلیکولیز رو داریم
️(ولی این گزاره رو شک دارم)
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
طی ورود trna حاوی اولین آمینواسید زنجیره به جایگاه p ریبوزوم به طورحتم جایگاه های دیگر خالی از نوعی مولکول تاخورده هستند :))
غلط
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
در زنجیره انتقال الکترون موجود در غشایی از نوعی اندامک که حاوی فسفولیپید های بیشتری است ، طی ورود +H انرژی لازم برای تشکیل نوعی مولکول رایج در سلول فراهم میشود :))
درسته چه بخواد بین دوغشا میتوکندری وارد بشه چه وارد ماتریکس بشه انرژی فراهم میشه چون گلیکولیز رو داریم
@fatemeh-jk در هر کی یه گزاره
گفته است:
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط
آفریننن_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط چون این قسمت اصلا جزو زنجیره نیست اینو خیلی میندازن -
گفته است:
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط
گفته است:
غلط چون این قسمت اصلا جزو زنجیره نیست اینو خیلی میندازن_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط چون این قسمت اصلا جزو زنجیره نیست اینو خیلی میندازن
عوا خاک عالم
چرا منننن
️
چرا اینو هی يادم میره چرا چرا چرا -
گفته است:
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط
گفته است:
غلط چون این قسمت اصلا جزو زنجیره نیست اینو خیلی میندازن -
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلط چون این قسمت اصلا جزو زنجیره نیست اینو خیلی میندازن
عوا خاک عالم
چرا منننن
️
چرا اینو هی يادم میره چرا چرا چرا -
_Reza_
آها
️
مرسی -
گزاره
درباره عصاره استخراج شده از باکتری زنده در آزماش های گریفیت میتوان گفت، در آزمایش دوم برخلاف سوم پدیده ترنس فرماسیون در ظروف کمتری رخ داد@Shima-Romiani
غلطه در مرحله دوم و سوم آزمایش گیرفیت که انتقال ژن رخ نداد -
گزاره
درباره عصاره استخراج شده از باکتری زنده در آزماش های گریفیت میتوان گفت، در آزمایش دوم برخلاف سوم پدیده ترنس فرماسیون در ظروف کمتری رخ داد -
_Reza_
درسته فحشه ولی اینجا یه فحش بی ربطه:/
چون انتقال ژن فقط در مرحله چهارم آزمایش گیریفیت اتفاق می افتد
احتمالا منظورشون آزمایش های جناب ایوری و همکاران بوده .. -
اصلن در آزمایش های گیریفیت عصاره ای استخراج نشد:[
-
گزاره1 : در تمامی مراحل آزمایش گریفیت ، پرتوئینی Y شکل علیه آنتی ژن های بیگانه تولید شد
-
گزاره 2 :در مرحله دوم آزمایش گریفیت می توانیم شاهد ترشح پرفورین و آنزیم مرگ برنامه ریزی شده از نوعی لنفوسیت و در نتیجه مقابله دستگاه ایمنی با باکتری های بدون کپسول باشیم
-
گزاره1 : در تمامی مراحل آزمایش گریفیت ، پرتوئینی Y شکل علیه آنتی ژن های بیگانه تولید شد
-
Ainoor
بله درست:]
در تمام مراحل آنتی ژن از لنفوسیت های B ترشح میشه حالا یه جا مقاومت میکنن مث مرحله دوم یه جا هم میبازن مثل 1 و 4