قرائت قرآن
-
به نام خدا
سلام وقت بخیر.
با توجه به فضیلت ها و فواید قرآن و قرائتش در صدد براومدیم تا هر روز چند صفحه از آیات قرآن رو با اجازه استارتر تاپیک اینجا قرار بدیم اما از اونجایی که اطلاع ندارم چند جزء رو می تونیم بزاریم؛ پس تا هر جا که تونستیم قرار میدیم و تعداد جزء تعیین نمی کنیم
[روزی ۲ الی ۳ صفحه قرار میگیره]
و در آخر تشکر می کنم از Ainoor که همراهی می کنه بنده رو در این امر.@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا@Matrix
خرسندم که این تاپیک دوباره روح تازه گرفته
خدا اجرتون بده -
بسمه تعالی
خدا هست، کاش بعضی وقتا بجای دویدن دنبال بنده هاش که بقیه کارمونو راه بندازن یه نگاه هم به خدا بندازیم، خداست که کارسازه هرچیزه..
صفحات ۳۸و ۳۹ -
سلام.رور بخیر
-
سلام.وقت بخیر.مشغله داشتم صبح تا ظهر بعدشم فراموش کردم.ببخشید
-
تشکر از همراهیتون تا این روز
-
سلام روز خوش.
-
و اگر امیدی در تو بمیرد
خدا امیدهای فراوان دیگری را درونت زنده میکند 🤍 -
سلام وقت بخیر
️
۳ جز تکمیل شد.
اگر استارتر تمایل دارن روزانه ادامه صفحات رو بزارن.... -
سپاسگزارم از همراهیتون تو این مسیر خدا اجرتون بده
️
-
عندما لاتعرف أين تذهب، إتجه نحوي
-
آنقدرها هم که سختش میکنند ، نیست !
امشب را با خدا رفیق باش
خدا پشت تمام آرزوهای تو ایستاده
حرف هایت را
آرزوهایت را
با زبان خودت ، بی پرده به او بگو
شاید در " تقدیرت " نوشته باشد
هر چه خودش بخواهد ...متشکرم از تک تک عزیزان که این تاپیک رو نزاشتن خاک بخوره
انشالله اگر کسی میخواد دوباره شرکت کنه از جز سی دو صفحه دو صفحه میریم جلو اما چون ایام امتحانات هست
فعلا صفحه ها رو نمیزارم اما شروع میکنیم از فردا هر کس مایل بود میتونه همراهی کنه
و یه درخواست دیگه دارم اگر حالا فعلا ایام امتحانات نمیتونید یه صفحه هم کلی آرامش میده و یادتون نره اگر هم امکانش نیست ۱۴ تا صلوات برای سلامتی همه مریضان و سلامتی خودتون و سلامتی امام زمان بفرستین و انشالله بعد کنکور همراهی کنید از هر جا که هستیم خدا اجرتون بده -
بحق یس و القرآن الکریم
بحق طه و القرآن العظیم
یا مَن یَقدِرُ الحوائِج السائلین
-
«همین که گرفتاریاش را بَرطرف کنیم، میرود پشتِ سرش را هم نگاه نمیکند، انگار نه انگار که مارا برایِ رَنجی که دچارَش شده بود صِدا زد .»
سوره یونس/ آیه ۱۲