هر کی یه گزاره

-
پرستو بابایی گفتم دیگه تحلیل کن نکته دار بود
https://forum.alaatv.com/post/3081360@eel
مرسی واقعا -
Rahman Aa
خب اینجاست که دیگه حالت صفر صفرم پیش میاد ،رفع ابهام باید بشه
جنگ چی؟ -
@Shima-Romiani ببخشید ولی بعید میدونم بچه ها در جستجوی گزاره باشن
همه دارن نهایی دینی میخونن -
گزاره / اولین یاخته میوز دهنده در زنان قطعا به طور کامل توسط لایه ای احاطه میشود که جنس ورنگی شبیه زجاجیه دارد
دوم/ پرده ای که فقط با یک لایه زاینده درتماس است قطعا به طور طبیعیی اطراف جنین را احاطه میکند
سوم/به طور طبیعی هرزمانی از میوز یک در سلول دو ان مساوی با 46 پوشش هسته تخریب میشود رشته های دوک به کروموزوم ها متصل میشود چهارم / هنگامی که هورمونیی میتواند از بزرگ ترین غده برون ریز دستگا گوارش ترشح شود قطعا جنسیت جنین قابل تعین میباشد -
@Shima-Romiani
بهتره صبر کنید هر وقت یه گزاره دادن اونوقت تحلیل کنید .. -
@Shima-Romiani ببخشید ولی بعید میدونم بچه ها در جستجوی گزاره باشن
همه دارن نهایی دینی میخونن -
این پست پاک شده!
-
گزاره / اولین یاخته میوز دهنده در زنان قطعا به طور کامل توسط لایه ای احاطه میشود که جنس ورنگی شبیه زجاجیه دارد
دوم/ پرده ای که فقط با یک لایه زاینده درتماس است قطعا به طور طبیعیی اطراف جنین را احاطه میکند
سوم/به طور طبیعی هرزمانی از میوز یک در سلول دو ان مساوی با 46 پوشش هسته تخریب میشود رشته های دوک به کروموزوم ها متصل میشود چهارم / هنگامی که هورمونیی میتواند از بزرگ ترین غده برون ریز دستگا گوارش ترشح شود قطعا جنسیت جنین قابل تعین میباشد -
سوم/به طور طبیعی هرزمانی از میوز یک در سلول دو ان مساوی با 46 پوشش هسته تخریب میشود رشته های دوک به کروموزوم ها متصل میشود چهارم / هنگامی که هورمونیی میتواند از بزرگ ترین غده برون ریز دستگا گوارش ترشح شود قطعا جنسیت جنین قابل تعین میباشدRahman Aa
به به عجب گزاره هایی
@Shima-Romiani -
Rahman Aa
به به عجب گزاره هایی
@Shima-Romianiپرستو بابایی از خودتم مایه بزار پرستو خانم :))
گفتم رفته زیرورو کرده میگین نه -
پرستو بابایی از خودتم مایه بزار پرستو خانم :))
گفتم رفته زیرورو کرده میگین نهاین پست پاک شده! -
زجاجیه سفید نیست ؟
-
پرستو بابایی از خودتم مایه بزار پرستو خانم :))
گفتم رفته زیرورو کرده میگین نه@Shima-Romiani دوست عزیز کتاب زیر و رو که نباید کرد باید جوید اما اینجا گزاه میزاریم و بچه ها جواب میدن چه بسا گزاره ه ساده باشن یا سخت خطای دیدی باشن یا دقتیی مهم تحلیله اوناس یعی کنید تحلیل کنید و استفاده کنید همه اینجا یک خونوادن و کار خونواده کمک کردن به همه . موفق باشید
-
@Shima-Romiani دوست عزیز کتاب زیر و رو که نباید کرد باید جوید اما اینجا گزاه میزاریم و بچه ها جواب میدن چه بسا گزاره ه ساده باشن یا سخت خطای دیدی باشن یا دقتیی مهم تحلیله اوناس یعی کنید تحلیل کنید و استفاده کنید همه اینجا یک خونوادن و کار خونواده کمک کردن به همه . موفق باشید