رفع ابهام
-
تست ۶۱ گزینه ۲ چی میگع؟ 😐😂

دانش-آموزان-آلاء -
تست ۶۱ گزینه ۲ چی میگع؟ 😐😂

دانش-آموزان-آلاءMahdieh te سلام
به طور حتم به دنبال رونویسی از گروهی از ژن ها
mRNA تولید شده در میتوکندری با هسته فرق داره به این دقت کنید.
از طرفی هم نوع RNA پلیمراز دخیل هم فرق داره. -
Mahdieh te سلام
از طرفی هم نوع RNA پلیمراز دخیل هم فرق داره.@Ph-MV جدی فرق داره؟ نمیدونستم ممنون
-
@Ph-MV جدی فرق داره؟ نمیدونستم ممنون
Mahdieh te خواهش می کنم.
البته گزینه دو رو میشه با گروهی از ژن ها هم رد کرد mRNA لزوما چند ژنی نیست. -
Mahdieh te خواهش می کنم.
البته گزینه دو رو میشه با گروهی از ژن ها هم رد کرد mRNA لزوما چند ژنی نیست.@Ph-MV یعنی میتونیم رنایی داشته باشیم که چند ژنی نباشه؟ یعنی چطوری میشه؟
بعد یه چیزی ما این گزینه ۲ رو به خاطر این رد کردیم که هر آنزیمی که منجر به تولید رنا میشه قطعا توی هسته نبوده و ممکنه مال پروکاریوت باشه درست برداشت کردم؟
-
Mahdieh te سلام
از طرفی هم نوع RNA پلیمراز دخیل هم فرق داره.@Ph-MV بعد یه سوال دیگه هم داشتم
مگه هورمون های تی ۳ و تی ۴ باعث کاهش قند خون نمیشن؟ پس چرا کاهش این ۲ تا هورمون باعث بیحالی میشه؟خب وقتی تی ۳ و تی ۴ نباشه قتد خون میره بالا و آدم خیلیم پر انرژی میشه 😶😂
-
@Ph-MV یعنی میتونیم رنایی داشته باشیم که چند ژنی نباشه؟ یعنی چطوری میشه؟
بعد یه چیزی ما این گزینه ۲ رو به خاطر این رد کردیم که هر آنزیمی که منجر به تولید رنا میشه قطعا توی هسته نبوده و ممکنه مال پروکاریوت باشه درست برداشت کردم؟
Mahdieh te میتوکندری پروکاریوت نیست. ولی بله آنزیم دخیل در رونویسی mRNA در هسته با میتوکندری متفاوته. در خصوص mRNA های چند ژنی یا تک ژنی بی خیال شو. مطمئن نیستم داخل کتاب بهش پرداخته باشه از طرفی هم مطمئن نیستم رنابسپاراز تک ژنی داریم یا نه!
-
دوست عزیز دقت کنید آر ان آ ها در یوکاریوت فرقی نداد در هرجای سلول قطعا تکزنی هستند طبق کتاب خارج کتاب کار نداریم ذهنوتون درگیر اونا نکنید دوم دیدی رنایی که چند ژنی هست قطعا پروکاریوته مثل تنظیم مثبت ومنفیی در باکتری ها که میبینیم از سه زن رونویسی میشه وسلام ✨✨🎇🎈🎈
-
@Ph-MV بعد یه سوال دیگه هم داشتم
مگه هورمون های تی ۳ و تی ۴ باعث کاهش قند خون نمیشن؟ پس چرا کاهش این ۲ تا هورمون باعث بیحالی میشه؟خب وقتی تی ۳ و تی ۴ نباشه قتد خون میره بالا و آدم خیلیم پر انرژی میشه 😶😂
Mahdieh te واکنش های داخل بدن یک طرفه نیستند یعنی وقتی در مورد t3 و t4 صحبت می کنیم نمیشه گفت این هورمون ها فقط قند خون رو کاهش می دن چون از طرفی هم با تحریک یاخته های ذخیره کننده گلیکوژن و انواع دیگری از یاخته ها تولید گلوکز رو هم تحریک می کنند. مثلا یاخته های کبد می تونن گالاکتوز رو به گلوکز تبدیل کنند و تحت تاثیر هورمون های تیروئیدی قرار می گیرن. میزان قند خون تعیین کننده پر انرژی بودن شخص نیست مثلا در فردی مبتلا به دیابت که اتفاقا میزان قند خون بالایی هم داره آیا پر انرژیه؟!
-
Mahdieh te بیشتر mRNA های یوکاریوتی تک ژنی هستند و بیشتر mRNA های پروکاریوتی چند ژنی
-
Mahdieh te بیشتر mRNA های یوکاریوتی تک ژنی هستند و بیشتر mRNA های پروکاریوتی چند ژنی
-
Mahdieh te ببینید دلیل اینکه دست گذاشتم روی این موضوع اینکه متاسفانه بعضا طراحان عزیز گزاره های غلطی طرح می کنن که بیش از یک دلیل برای اشتباه بودنش وجود داره حالا وقتی دانش آموز میاد پاسخنامه رو می خونه میگه آهان پس اگه این ایرادی که توی پاسخنامه اومده مرتفع بشه میشه جمله درست درحالی که این طور نیست و گزاره همچنان غلطه. در واقع به این موضوع اشاره کردم تا متوجه این موضوع بشید. وگرنه فکر نمی کنم کتاب به mRNA های مونو یا پلی سیسترونیک پرداخته باشه.
-
Mahdieh te ببینید دلیل اینکه دست گذاشتم روی این موضوع اینکه متاسفانه بعضا طراحان عزیز گزاره های غلطی طرح می کنن که بیش از یک دلیل برای اشتباه بودنش وجود داره حالا وقتی دانش آموز میاد پاسخنامه رو می خونه میگه آهان پس اگه این ایرادی که توی پاسخنامه اومده مرتفع بشه میشه جمله درست درحالی که این طور نیست و گزاره همچنان غلطه. در واقع به این موضوع اشاره کردم تا متوجه این موضوع بشید. وگرنه فکر نمی کنم کتاب به mRNA های مونو یا پلی سیسترونیک پرداخته باشه.
@Ph-MV افرین دقیقا همنه حرفت درستو متین این اشتباه متداول تو تستای کنکورم هست امسالم بود تو سوالات ولی چه کنیم که کنکور نمیشه کاریش کرد حالا این رنا های که گفتی تو کتاب اسم رنام زور اومده😂😂😂 اگر اینقدر مطالعاتت خوبه ماشالله باید کنکور 80 بزنیی ایشالله موفق باشیی🎇🎇✨ من با این اطلاعات ناقصم کنکور دی تقریبابالا 80 زدم فک کنم تو بالاتر زدیی ایشالله بتونی همینجور کمک کنیی به بچه هایی اینجا واقعا اطلاعاتت وبه دمت گرمم 🎆🎆🎆
-
@Ph-MV افرین دقیقا همنه حرفت درستو متین این اشتباه متداول تو تستای کنکورم هست امسالم بود تو سوالات ولی چه کنیم که کنکور نمیشه کاریش کرد حالا این رنا های که گفتی تو کتاب اسم رنام زور اومده😂😂😂 اگر اینقدر مطالعاتت خوبه ماشالله باید کنکور 80 بزنیی ایشالله موفق باشیی🎇🎇✨ من با این اطلاعات ناقصم کنکور دی تقریبابالا 80 زدم فک کنم تو بالاتر زدیی ایشالله بتونی همینجور کمک کنیی به بچه هایی اینجا واقعا اطلاعاتت وبه دمت گرمم 🎆🎆🎆
Rahman Aa سلام آقا رحمان گل
من دانشجو و ورودی ۹۸ ام یه دروغ مصلحتی گفتم تا محیط رو بسنجم.
روش من که برای خودم جواب داده بقیه رو نمی دونم.
من درست مطلب رو یاد می گیرم و اگرم به قول شما سوال غلط بود یا هر چی بین بد و بدتر انتخاب می کنم. اگه اشتباه نکنم ۹۰ و خرده ای درصد زده بودم. به هر حال امیدوارم درصد بالاتری بزنید.👌 -
Rahman Aa سلام آقا رحمان گل
من دانشجو و ورودی ۹۸ ام یه دروغ مصلحتی گفتم تا محیط رو بسنجم.
روش من که برای خودم جواب داده بقیه رو نمی دونم.
من درست مطلب رو یاد می گیرم و اگرم به قول شما سوال غلط بود یا هر چی بین بد و بدتر انتخاب می کنم. اگه اشتباه نکنم ۹۰ و خرده ای درصد زده بودم. به هر حال امیدوارم درصد بالاتری بزنید.👌