بیا کمکککککک بدو آفرین💀
-
Kourosh Mousavi دیدیم کورش تو رو چه حسابیی سرعت ماکس رو تقسیم بر سرعت اون مکان کردی ضرب در امگا تا اینا کردییی؟
Rahman Aa
ها؟ داش فرمول های سرعت ماکس و سرعت در اون مکان رو بر هم تقسیم کردم کاره عجیبی نکردم -
@M-an
ببخشید استادی در دسترس هست بیاد این سوال منو جواب بده؟ یه رفع اشکال ریز بکنن ممنون می شم -
Rahman Aa
ها؟ داش فرمول های سرعت ماکس و سرعت در اون مکان رو بر هم تقسیم کردم کاره عجیبی نکردمKourosh Mousavi در بیا کمکککککک بدو آفرین💀 گفته است:
Rahman Aa
ها؟ داش فرمول های سرعت ماکس و سرعت در اون مکان رو بر هم تقسیم کردم کاره عجیبی نکردمخب اول کوروش اون فرمول انرژی پتانسیل که نوشتیی اون تو کتاب نیست اصلا یعنی با این بری نمره بهت نمیده البته برا تجربیا نیست شاید براریاضیا باشه برا همین من نظری ندارم ولی اون دوتا فرمول که من نوشتم اثباتشم کردم برات با اونام میشد رفت این روش تو رو چون فرمول تو کتاب نیست متوجه نمیشم
-
Kourosh Mousavi در بیا کمکککککک بدو آفرین💀 گفته است:
Rahman Aa
ها؟ داش فرمول های سرعت ماکس و سرعت در اون مکان رو بر هم تقسیم کردم کاره عجیبی نکردمخب اول کوروش اون فرمول انرژی پتانسیل که نوشتیی اون تو کتاب نیست اصلا یعنی با این بری نمره بهت نمیده البته برا تجربیا نیست شاید براریاضیا باشه برا همین من نظری ندارم ولی اون دوتا فرمول که من نوشتم اثباتشم کردم برات با اونام میشد رفت این روش تو رو چون فرمول تو کتاب نیست متوجه نمیشم
Rahman Aa
آره نمی گم روش دوم غلطه
می گم چرا روش اول غلطه -
Rahman Aa
آره نمی گم روش دوم غلطه
می گم چرا روش اول غلطه -
Rahman Aa
وای روش دو ویدیو اول -
Rahman Aa
وای روش دو ویدیو اولKourosh Mousavi کوروش غلطعه دیدم تمام ویدیو ها رو هر 3شو سوالی دارم تو موقع ای که داشتی مینوشتیی وی ماکس به وی اوممدی از پاینن که نوشته بودی یک دوم امگا دو ..... گفتی امگا ها یکسانه میره جرمام میره میشه آ دو به ایکس دو سوال من اینه تو چطوری اینو گفتی ایم غلطه الان گفتی امگا ها یکسانه این حرف برای وی ماکس درسته که فرمولش میشه یک دوم امم وی ماکس به توان دو برای دومی از این نمیشه رفت اصلا که تو اومدی نسبت بستی بین اینا
-
@M-an
ببخشید استادی در دسترس هست بیاد این سوال منو جواب بده؟ یه رفع اشکال ریز بکنن ممنون می شم -
Kourosh Mousavi کوروش غلطعه دیدم تمام ویدیو ها رو هر 3شو سوالی دارم تو موقع ای که داشتی مینوشتیی وی ماکس به وی اوممدی از پاینن که نوشته بودی یک دوم امگا دو ..... گفتی امگا ها یکسانه میره جرمام میره میشه آ دو به ایکس دو سوال من اینه تو چطوری اینو گفتی ایم غلطه الان گفتی امگا ها یکسانه این حرف برای وی ماکس درسته که فرمولش میشه یک دوم امم وی ماکس به توان دو برای دومی از این نمیشه رفت اصلا که تو اومدی نسبت بستی بین اینا
Rahman Aa
می شه رفت استاد -
@PHys
نسبت دادم -
@PHys
V = اومگا در x
V max = اومگا در Aحالا تقسیمش کن
-
@PHys
نسبت دادمKourosh Mousavi
روش سوم درسته.مکان-زمان نوسانگر میشه x(t)=Asin(ωt-δ)
از این نسبت به زمان مشتق بگیرید به معادله سرعت زمان میرسید.
(ωt-δ)v=Aωcos
پس معادله سرعت زمان شما (V = اومگا در x) غلطه. (مگر اینکه بگید چطور بهش رسیدید!) -
@PHys
V = اومگا در x
V max = اومگا در Aحالا تقسیمش کن
@PHys
V = اومگا در x
این فرمول رو ریاضیا میخونن؟ چون هیچ جا ندیدم...
نمیدونم فک نکنم اصلا درست باشه این :// -
@PHys
V = اومگا در x
این فرمول رو ریاضیا میخونن؟ چون هیچ جا ندیدم...
نمیدونم فک نکنم اصلا درست باشه این :// -
Kourosh Mousavi
روش سوم درسته.مکان-زمان نوسانگر میشه x(t)=Asin(ωt-δ)
از این نسبت به زمان مشتق بگیرید به معادله سرعت زمان میرسید.
(ωt-δ)v=Aωcos
پس معادله سرعت زمان شما (V = اومگا در x) غلطه. (مگر اینکه بگید چطور بهش رسیدید!)