هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از اینکه دهم نخوندم
نه اینکه کلا نخونم ولی بد خوندم متاسفم برای خودم !
فکرش خیلی آزارم میده خیلی ..
احساس می کنم از خیلی ها عقبم و خب درست هم هست همینه
از همین حالا فکر دو سال پشت کنکور موندن رو دارم می کنم:) -
ولی اون جمله هیچ وقت یادم نمیره ،شاید یه دلیل برای ادامه دادن
-
این تابستون تنها کاری که می تونم انجام بدم اینه که منبع های دوم یازدهمم رو بزنم و دوازدهم رو پیش خوانی کنم
نمی دونم شاید ریاضی دهم رو هم باید بخونم.. -
از اینکه دهم نخوندم
نه اینکه کلا نخونم ولی بد خوندم متاسفم برای خودم !
فکرش خیلی آزارم میده خیلی ..
احساس می کنم از خیلی ها عقبم و خب درست هم هست همینه
از همین حالا فکر دو سال پشت کنکور موندن رو دارم می کنم:)پرستو بابایی اصلا همچین فکری رو نکن
منم دهمو خوب نخوندم و یازدهم هم در حد مدرسه خوندم نه در حد کنکور ولی الان تنها دغدغه ام اینه که میترسم پزشکی بیارم ولی دندون پزشکی نه
️
-
این تابستون تنها کاری که می تونم انجام بدم اینه که منبع های دوم یازدهمم رو بزنم و دوازدهم رو پیش خوانی کنم
نمی دونم شاید ریاضی دهم رو هم باید بخونم..پرستو بابایی ایول بابا
-
پرستو بابایی اصلا همچین فکری رو نکن
منم دهمو خوب نخوندم و یازدهم هم در حد مدرسه خوندم نه در حد کنکور ولی الان تنها دغدغه ام اینه که میترسم پزشکی بیارم ولی دندون پزشکی نه
️
I_Fatemeh_l
فاطمه من خیلی تباه بودم ،هنوزم که بهش فکر می کنم فکرش خیلی عذاب اوره ..
اینکه من چرا سال نهم آزمون شرکت نکردم ،شابد اگه یه مدرسه دیگه بودم اوضاع بهتر بود ..
من دهم تو مدرسمون شاگرد اول بودم ولی چی شد ؟! هیچی ..چون سطح همه پایین بوددلخوش بودم
به خودم مغرور شدم
ولی آخرش ... -
پرستو بابایی ایول بابا
I_Fatemeh_l
ولی از من به تو نصیحت هر چند تجربم بیشتر نیست ولی فقط می خواهم بهت یاد آوری کنم این تابستون رو واقعا بخون ،صد خودتو بزار ،باشه ؟
️
-
I_Fatemeh_l
راستی سلامت کوجیس دختر ؟
صبحتم بخیر عزیزم -
I_Fatemeh_l
اینکه من چرا سال نهم آزمون شرکت نکردم ،شابد اگه یه مدرسه دیگه بودم اوضاع بهتر بود ..
من دهم تو مدرسمون شاگرد اول بودم ولی چی شد ؟! هیچی ..چون سطح همه پایین بوددلخوش بودم
به خودم مغرور شدم
ولی آخرش ...پرستو بابایی منم نهم هم برا تیزهوشان پیش ثبت نام کردم هم نمونه ولی هیچ کدومو حتی نرفتم کارتشو بگیرم یا آزمون بدم چون گفتم اگر برم مدرسه سطح بالا فقط دارم با روان خودم بازی میکنم خودمو اذیت میکنم و اصلا دلم نمیخواد یه دانش آموز پر استرس و عصبی باشم
این شد که رفتم مدرسه عادی ولی همین عادی هم دانش آموز نمونه زیاد داره
من دهم رو در عصر جاهلیت به سر میبردم با 2 تا از دوستام افتادیم پای هم تنبل شدیم درست نخوندیم
ولی یازدهمو خدایی خیلی خوب خوندم
و بخاطرشم پشیمون نیستم به هر حال یه تجربه اس دیگه و باعث شده که سال کنکورو سفت بچسبم
پس بخاطرش خودتو سرزنش نکن شک نکن که اینجوری به نفعمون بوده -
I_Fatemeh_l
ولی از من به تو نصیحت هر چند تجربم بیشتر نیست ولی فقط می خواهم بهت یاد آوری کنم این تابستون رو واقعا بخون ،صد خودتو بزار ،باشه ؟
️
پرستو بابایی بله بله صد در صد باید همین کارو کنم
-
I_Fatemeh_l
راستی سلامت کوجیس دختر ؟
صبحتم بخیر عزیزمپرستو بابایی سلام سلام صبح بخیر
-
-
دندون پزشکی زیاد جالب نیست برام
-
I_Fatemeh_l
به خودم مغرور شدم
ولی آخرش ...پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به خودم مغرور شدم
همین جا خراب کردی هرچی بوده رو...
چه تو مدرسه ایی که رقابت هست چه تو مدرسه ایی ک رقابت نیست رسیدن به مرحله غرور ادمو زمین میزنه
مگر اینکه چقدر قدر باشی که غرورم هم نزنه تورو زمین -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به خودم مغرور شدم
همین جا خراب کردی هرچی بوده رو...
چه تو مدرسه ایی که رقابت هست چه تو مدرسه ایی ک رقابت نیست رسیدن به مرحله غرور ادمو زمین میزنه
مگر اینکه چقدر قدر باشی که غرورم هم نزنه تورو زمین -
چقدر ماشاالله امسال یازدهمیای تودلی زیادن
منم دهم بودم جو همینجوری بود توی تودلی
موفق باشید همگی