هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina اومد؟
-
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
انشالله حالت بهتر شه و روبراه باشی
کاری از دست من برمیاد؟به به
سلام برادر صباحی
حالتون چطوره؟@Zahra-HD
سلام خانوم همرنگ
الحمدالله ما خوبیم
حال شما خوبه؟
امتحانات پزشکی شروع شده یا هنوز کلاس هاتون دایره؟ -
@0yasin-sh0
و تویی که هیچ وقت فرمولش رو بهم نگفتیپرستو بابایی دیگه دیگه بهم گفتن نگم بهت
-
@Zahra-HD می
-
@Zahra-HD
سلام خانوم همرنگ
الحمدالله ما خوبیم
حال شما خوبه؟
امتحانات پزشکی شروع شده یا هنوز کلاس هاتون دایره؟@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
سلام خانوم همرنگ
الحمدالله ما خوبیمشکر
حال شما خوبه؟
نفسی میآید و میرود🥲
امتحانات پزشکی شروع شده یا هنوز کلاس هاتون دایره؟
نه هنو تیر شروع میشه
کلاسم که بعله هست به سرعت برق و باد دارن درس میدن که تموم بشه
شما چطور؟ -
@ABR_DJ
شروع کن از جایی کهِ شکستی
شروع کن از جایی کهِ بُریدی
شروع کن از نقطه یِ انتها
شروع کن از لحظه یِ آخر
شروع کن از جایی که ایستادی -
@Zahra-HD
سلام خانوم همرنگ
الحمدالله ما خوبیمشکر
حال شما خوبه؟
نفسی میآید و میرود🥲
امتحانات پزشکی شروع شده یا هنوز کلاس هاتون دایره؟
نه هنو تیر شروع میشه
کلاسم که بعله هست به سرعت برق و باد دارن درس میدن که تموم بشه
شما چطور؟@Zahra-HD
چون این هفته دو تا تعطیلی هست این هفته کلاسمون مجازی هست و بعدش انشالله میریم فرجه تا تیر امتحاناتم شروع بشه
در رابطه با دانشگاه هم نظر من اینه واقعیتش همونطور که از اسمش پیداست دانشجو هستیم و خودمون باید یاد بگیریم خودمون تجربه کنیم چه مسائل زندگی چه مباحث علمی وگرنه کمتر استادی پیدا میشه رفع تکلیف نکنه و واقعا به فکر آموزش به دانشجویان باشه -
پرستو بابایی دیگه دیگه بهم گفتن نگم بهت
@0yasin-sh0
ع اینطوریه ؟
باشهههه -
@Zahra-HD
چون این هفته دو تا تعطیلی هست این هفته کلاسمون مجازی هست و بعدش انشالله میریم فرجه تا تیر امتحاناتم شروع بشه
در رابطه با دانشگاه هم نظر من اینه واقعیتش همونطور که از اسمش پیداست دانشجو هستیم و خودمون باید یاد بگیریم خودمون تجربه کنیم چه مسائل زندگی چه مباحث علمی وگرنه کمتر استادی پیدا میشه رفع تکلیف نکنه و واقعا به فکر آموزش به دانشجویان باشه@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
چون این هفته دو تا تعطیلی هست این هفته کلاسمون مجازی هست و بعدش انشالله میریم فرجه تا تیر امتحاناتم شروع بشهاها
نه خداروشکر ما مجازی نداریمدر رابطه با دانشگاه هم نظر من اینه واقعیتش همونطور که از اسمش پیداست دانشجو هستیم و خودمون باید یاد بگیریم خودمون تجربه کنیم چه مسائل زندگی چه مباحث علمی وگرنه کمتر استادی پیدا میشه رفع تکلیف نکنه و واقعا به فکر آموزش به دانشجویان باشه
اوهوم درسته.
آخه اونام به فکر آموزش باشن ما سر کلاس نمی آموزیم
تا یه چیزی رو خودم نخونم یاد نمیگیرم -
@ABR_DJ
شروع کن از جایی کهِ شکستی
شروع کن از جایی کهِ بُریدی
شروع کن از نقطه یِ انتها
شروع کن از لحظه یِ آخر
شروع کن از جایی که ایستادی -
@M-Tina اومد؟
-
@Zahra-HD
چون این هفته دو تا تعطیلی هست این هفته کلاسمون مجازی هست و بعدش انشالله میریم فرجه تا تیر امتحاناتم شروع بشهاها
نه خداروشکر ما مجازی نداریمدر رابطه با دانشگاه هم نظر من اینه واقعیتش همونطور که از اسمش پیداست دانشجو هستیم و خودمون باید یاد بگیریم خودمون تجربه کنیم چه مسائل زندگی چه مباحث علمی وگرنه کمتر استادی پیدا میشه رفع تکلیف نکنه و واقعا به فکر آموزش به دانشجویان باشه
اوهوم درسته.
آخه اونام به فکر آموزش باشن ما سر کلاس نمی آموزیم
تا یه چیزی رو خودم نخونم یاد نمیگیرم@Zahra-HD
امتحانات که کشوری نیست؟ -
-
@Alba
البته به نوع درسشم ربط داره.
ولی من برای "تصویر بزرگ" (big picture) معمولا خیلی عجله به خرج میدمReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
البته به نوع درسشم ربط داره.
ولی من برای "تصویر بزرگ" (big picture) معمولا خیلی عجله به خرج میدممتوجه منظورتون نشدم یعنی چی تصویر بزرگ؟