️
️
️
️
-
Rahman Aa
گزینه 1 میشه؟ -
-
پرستو بابایی کدوم گزینه رو درست گرفتی؟
-
پرستو بابایی کدوم گزینه رو درست گرفتی؟
Rahman Aa
فکر کنم ب باشه
-
Rahman Aa
فکر کنم ب باشه
پرستو بابایی چرا درسته ؟
-
پرستو بابایی چرا درسته ؟
Rahman Aa
حالا درست هست یا نه ؟ -
Rahman Aa
حالا درست هست یا نه ؟پرستو بابایی خب طراح هم درست گرفتتشش ولی خب من میگم هر چار مورد غلطه خصوصا ب
-
Rahman Aa
من هر 4 مورد رو غ گرفتم چون تو گزینه صفر نبود گفتم یک -
@Soniaaa افرین تست غلط بود برا همین دادم نشون بدم طراح با اینکه تو گزینه های 3و4 از نکته انر زی زیستی و جنبشی استفاده کرده ولی تو ب رد داده بدبخت (چاه مکن بهر کسی)
Rahman Aa
هوم بله -
پرستو بابایی خب طراح هم درست گرفتتشش ولی خب من میگم هر چار مورد غلطه خصوصا ب
Rahman Aa
خب راستش رو بخوای دیدم همش غلطه فقط به مورد ب شک کردم ، (سر اون یکی ها قسم حضرت عباس می خوریم )شاید انتقال فعال رو هم در نظر گرفته -
پس انرژی زیستی بوده منظورشششش
-
@Soniaaa سونیا یک نکته بسیار مهم دقت کنید که اگزو و اندو جزو حرکت مواد از عرض غشا نیست اینو اشکانم تاکید داشت بعد اشکان گفتش کنکور دی اینو گرفته که اینام جزو عرض غشان ولیی من باهاش مخالف بودم با اشکان با اول حرفش موافقم اما کنکورم اینو درنظر نگرفته که از عرض غشا هستن بلکه کنکور دی رو این گیر بود که اگزو واندو اصلا ربطی به شیب وخلاف شیب ندارن دقیقا همونی که تو نوشتی برای گزینه اول / اشکان میگفت که میتونیم برای اگزو و اندو بگیم که میتونن درجهت شیب یا خلافش برن اما نکته اینه اصلا برای اگزو و اندو شیب تعرف نمیشه که تو بخوای خلافش و درجهتش رو برای این دومورد بگیریی اینو گفتم که اشتب نکنی اون دوتا اگزو واندو کاندید مورد الف نیستن
-
@Soniaaa سونیا یک نکته بسیار مهم دقت کنید که اگزو و اندو جزو حرکت مواد از عرض غشا نیست اینو اشکانم تاکید داشت بعد اشکان گفتش کنکور دی اینو گرفته که اینام جزو عرض غشان ولیی من باهاش مخالف بودم با اشکان با اول حرفش موافقم اما کنکورم اینو درنظر نگرفته که از عرض غشا هستن بلکه کنکور دی رو این گیر بود که اگزو واندو اصلا ربطی به شیب وخلاف شیب ندارن دقیقا همونی که تو نوشتی برای گزینه اول / اشکان میگفت که میتونیم برای اگزو و اندو بگیم که میتونن درجهت شیب یا خلافش برن اما نکته اینه اصلا برای اگزو و اندو شیب تعرف نمیشه که تو بخوای خلافش و درجهتش رو برای این دومورد بگیریی اینو گفتم که اشتب نکنی اون دوتا اگزو واندو کاندید مورد الف نیستن