تحلیل شکل از 16 خرداد
-
رحمان _رضا
-
خب فرزام نیستش فعلا ولی طبق ارا الان منو رضایم گزینش گر ها دوستان انشاله رعایت کنید از هرچیزی مهم تر رعایت نظم هست دقت شود گزینشم شه تو گروه قرار میگره دوستان که زحمت کشیدن بخونن برا همین اکیدا دوستان راضی نیستن نکات به دست افراد دیگری بیفته پس شرعا به حکم آیت الله فرزام کرجیی این عمل حرام است ومصداق یک عمل مشرکانه و کافرا نه میباشد /اجر کمن الله
(گروه دیگه ای داریم که اونجا قرارش میدیم . نگران نباشید نظم کار بالاست )
-
دووستان امروز فصل یک از گفتار دو و کل فصل دو بجز گفتاری که حذف شده (همون ملخ اینا ) تحلیل شکل داریم فقط یک نکته برای هرفصل که شکلاش معلومه زیرش شماره شکل مشخص شده اونم بگید مثلا شکل 1:نکات بگید ) دقت شود نمیخواد اسم فصلو ذکر کنید فقط شماره شکلو بگید چون مشخصه از کدوم فصلان /لطفا ساعت 11 تا 11/20 دقیقه نکات شکلیتون رو بگید اماده باشه به ترتیب صدا میکنیم بدین نکاتتون رو تا برسییی شه و بقیه دقت کنن نکته ای تکراری نوشتن حذفش کنن /
-
بنا بر شناختی که دارم پرنیا میاد میگه منو رضا ولی الان که این پیام دادم بعدش میاد میگه نه اینا نیستن از سر لج
Rahman Aa ن اینا نیستن
من هیچکدومتونو قبول ندارم فقط خودم
حالا خیلی اصرار ک میکنی با اکراه همون ک گفتی -
دووستان امروز فصل یک از گفتار دو و کل فصل دو بجز گفتاری که حذف شده (همون ملخ اینا ) تحلیل شکل داریم فقط یک نکته برای هرفصل که شکلاش معلومه زیرش شماره شکل مشخص شده اونم بگید مثلا شکل 1:نکات بگید ) دقت شود نمیخواد اسم فصلو ذکر کنید فقط شماره شکلو بگید چون مشخصه از کدوم فصلان /لطفا ساعت 11 تا 11/20 دقیقه نکات شکلیتون رو بگید اماده باشه به ترتیب صدا میکنیم بدین نکاتتون رو تا برسییی شه و بقیه دقت کنن نکته ای تکراری نوشتن حذفش کنن /