هر کی یه گزاره

-
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
شما مراحلش مشخص کنید نکات جالبی دستگیرتون میشه
هر مرحله از میتوز که :
سانتریول ها از یکیدیگر دور میشوند : انافاز + پروفاز
طول رشته های دوک افزایش پیدا میکند : انافاز + پروفاز + پرومتافاز
رشته های دوک تخریب و تجزیه میشوند : تلوفاز فقط
رشته های دوک کوتاه میشوند : پرومتافاز + انافاز + تلوفاز
سلول بیضوی شکل میشود : انافاز
فشرده ترین حالت کروموزم دیده میشود :انافاز + متافاز
گزاره رحمان »»» پرومتافاز + انافاز
هرکدوم متوجه نشدید بگید دلیل بگم -
سلام صبح همگی بخیر
بچه ها سوال اولم اینه که این عبارت درسته ؟- در میوز سیتوکینز از تلوفاز ۱ شروع و تا متافاز ۲ ادامه داره
سوال دوم
- در انافاز ۱ نمی تونیم بگوئیم برخی رشته های دوک طویل می شوند
سوال بعدی
- اینکه توی انافاز میوز کشیده شدن ساخته رو نداریم !!
نمی دونم اینا رو میشه بر مبنای شماتیک بودن شکل کتاب در نظر نگرفت یا نه
-
_Reza_ رضا /تو / من/ سعید / فرزام/ مبین/پرستو/مایک/مهشید/سونیا / اینا هستیم 9 نفرر ساعت 12 بیاید بگین ببینم کی گزینش گر باشه 2 فر گزینش گر باشن اوکیه که فردا شروع کنیم وقت تنگه
-
سلام صبح همگی بخیر
بچه ها سوال اولم اینه که این عبارت درسته ؟- در میوز سیتوکینز از تلوفاز ۱ شروع و تا متافاز ۲ ادامه داره
سوال دوم
سوال بعدی
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
سلام صبح همگی بخیر
بچه ها سوال اولم اینه که این عبارت درسته ؟-
در میوز سیتوکینز از تلوفاز ۱ شروع و تا متافاز ۲ ادامه داره
پروفاز دو بگی درست میشه
سوال دوم -
در انافاز ۱ نمی تونیم بگوئیم برخی رشته های دوک طویل می شوند
ببین این که برخیا میگن تو شکل کتاب میوز نشون نداده رشته های دوک رو که به کروموزم وصل نیستن حرفی بس مفتس کتاب یه چیزو یک بار نشون میده مگه میشه بگیم نیستن اون رشته های دوک نخیر این اشتباه البت من ارمان دیدم که اینجا رو گفته بود کتاب مبهم حرف زده اینا نمیدونیم حرف ارمانم مفته مبهم چی دا همه چی روشنه این شماتیکه مبنا قرارش نده شک اصلی همونیه که برا میتوز کشیده
سوال بعدی
-
سلام صبح همگی بخیر
سوال دوم
سوال بعدی
پرستو بابایی درکل انافازها این رو داریم چه میتوز چه میوز
-
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
سلام صبح همگی بخیر
بچه ها سوال اولم اینه که این عبارت درسته ؟-
در میوز سیتوکینز از تلوفاز ۱ شروع و تا متافاز ۲ ادامه داره
پروفاز دو بگی درست میشه
سوال دوم -
در انافاز ۱ نمی تونیم بگوئیم برخی رشته های دوک طویل می شوند
ببین این که برخیا میگن تو شکل کتاب میوز نشون نداده رشته های دوک رو که به کروموزم وصل نیستن حرفی بس مفتس کتاب یه چیزو یک بار نشون میده مگه میشه بگیم نیستن اون رشته های دوک نخیر این اشتباه البت من ارمان دیدم که اینجا رو گفته بود کتاب مبهم حرف زده اینا نمیدونیم حرف ارمانم مفته مبهم چی دا همه چی روشنه این شماتیکه مبنا قرارش نده شک اصلی همونیه که برا میتوز کشیده
سوال بعدی
Rahman Aa
لطف کردی نیم ساعته دارم سر این از این سایت به اون سایت میرم -
-
Rahman Aa
لطف کردی نیم ساعته دارم سر این از این سایت به اون سایت میرم -
هر توالی سه تایی از نوکلدوتید های دنا بیانگر نوعی امینواسید است
پ.ن: خب خود این گزاره میدونم خیلی ماالیم نیس ولیی مشکلم اینجاس ک این جمله تو نمونه سوالی ک دارم کار میکنم ی جا بصورت صحیح غلط اومده و میشد غلط و یجا دیگ هم بصورت جاخالی اومده :|| خب من ک میدونم این غلطه ولی.. ای خدا چجوری بگم... الان این جمله مث همون جمله تو فصل هشتم دوازدهمه ک میگف نمد در همه افراد گونه رفتار اساس یکسانی داره؟ ینی یجوریه ک میشه مو لا درزش گذاشت ولی خیلیم اشکال نداره؟
-
هر توالی سه تایی از نوکلدوتید های دنا بیانگر نوعی امینواسید است
پ.ن: خب خود این گزاره میدونم خیلی ماالیم نیس ولیی مشکلم اینجاس ک این جمله تو نمونه سوالی ک دارم کار میکنم ی جا بصورت صحیح غلط اومده و میشد غلط و یجا دیگ هم بصورت جاخالی اومده :|| خب من ک میدونم این غلطه ولی.. ای خدا چجوری بگم... الان این جمله مث همون جمله تو فصل هشتم دوازدهمه ک میگف نمد در همه افراد گونه رفتار اساس یکسانی داره؟ ینی یجوریه ک میشه مو لا درزش گذاشت ولی خیلیم اشکال نداره؟
Michael Vey
آره دقیقا میدونی واسه جاخالی انگار طراح صرفا قصدش بوده کلمه رمزرو بگی(البته نمیدونم ج خ اش این بود یا نه) اما تو صحیح غلط باید دقیق تر بررسی بشه که توی دنا مثلا بعضی از این رمزا بعدا میرن تو رنا میشه کدون پایان و اینا.بستگی به خواندن ذهن طراح داره متاسفانه:| -
گزاره
درصورت وجود نوعی بیماری با علائم مشابه کم کاری غدد پاراتیروئید در مردی بالغ استفاده از نوعی داروی پروتئینی میتواند به تشدید علائم بیماری منجر شود.پ.ن:گزاره قشنگیه بنظرم دوست داشتید روش فکر کنین
-
گزاره
درصورت وجود نوعی بیماری با علائم مشابه کم کاری غدد پاراتیروئید در مردی بالغ استفاده از نوعی داروی پروتئینی میتواند به تشدید علائم بیماری منجر شود.پ.ن:گزاره قشنگیه بنظرم دوست داشتید روش فکر کنین
Mehrsa 14
درسته ؟ -
گزاره
Mehrsa 14
سلام درسته
ام اس رو داره میگه که علائمش مشابه کم کاری غده پاراتیروئید ( اختلال در اعمال ماهیچه ها اسکلتی و حرکت است) که با مصرف داروهایی که کورتیزول دارند علائم ام اس تشدید میشه -
Mehrsa 14
دارو هم درسته مثلا داروهای کورتونی هم کورتیزول دارند -
Mehrsa 14
سلام درسته
ام اس رو داره میگه که علائمش مشابه کم کاری غده پاراتیروئید ( اختلال در اعمال ماهیچه ها اسکلتی و حرکت است) که با مصرف داروهایی که کورتیزول دارند علائم ام اس تشدید میشه -
Mehrsa 14
سلام درسته
Mehrsa 14
درسته ؟پرستو بابایی
آره میشه تحلیلشم بگی بیزحمت -
@erfan-f
البته ببخشید یه سوال مصرف کورتیزول باعث ضعف سیستم ایمنی میشه اینجوری که علائم ام اس کمتر میشه چون خودایمنیه. اینطور نیست؟Mehrsa 14
آره دقیقا ، اشتباه شد : باعث تضعیف سیستم ایمنی میشه و دیگه نمیتونن به میلین ها حمله کنن و تشدید ام اس بشن ، پس غلطه