هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa
ممنون
نکته اینجاست که قلم چی فقط اون شبکه مویرگی کلافک رو گرفته و اون شبکه دیگه رو در نظر نگرفته و میگه فقط در این قسمت تراوش صورت میگیره.Reza-H
بله منم دیدم قلمچی در نظر نمیگیره ولی هم اشکان هاشمی هم اقای موقاری ب این موضوع اشاره کردن -
Rahman Aa
چراو؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa این از نظر من اشتباه اینو خودم نمیگم تستا میگن و همچنین از نظر علمی هم این اشتباه(فک کنم) شبکه دوم در کل لوله هنله و دوره لوله ای ها هست که قسمت سیاهرگی آن در قسمت هنلس اون کلا جزو شبکه موییرگیی دوره لوله ای هست نمیشه به عنوان یک شبکه جدا در نظر گرفت
-
Reza-H چون منطقی هست اون خودش کلا جزو شبکه دوره لوله ای هست نمیتونی اونا جدا فرض کنی متن کتاب بخون چیمیگه
Rahman Aa
پس اگه اینطور باشه داری میگی تو یک شبکه مویرگی ممکنه سرخرگ دیده بشه ! -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبارم دیدم سر این بحث شده بود متاسفانه اون موقع هم مث من طراح گرفته بود بحث کرده بودین من دیر رسیدم ایو بگم خوب شد اینجا باز مطرح شد
-
Reza-H چون منطقی هست اون خودش کلا جزو شبکه دوره لوله ای هست نمیتونی اونا جدا فرض کنی متن کتاب بخون چیمیگه
Rahman Aa
آره. تو متن کلا دو شبکه در نظر گرفته.
اما تو شکل دیده میشه که شبکه غیر هنله دوباره میریزه به وابران بعدش وابران دوباره یه شبکه دیگه برای هنله تشکیل میده -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa نه میگم اون خودش کلا یه شبکس رو هم یه شبکه در نظر گرفته میشه که سمت سرخرگی اون تمام وره لوله ایی ها و هنله رو فرا گرفته و سمت سیارهگی ان در سمت هنله هست (دقت کنید سوال شاید بشه براتون پس مواد در اون دور لوله ای چجور میاد تو سیاهرگ خب جواب این از طریق فضا بین یاخته ایی این کارو میکنه همونطور که اون لوله جمع کنند با این که هیچ شبکه ای اطرافش نیست ولی اونم مواد جذب و ترشح شده خودش رو از طریق فضا بین سولولی وارد مویرگ میکنه
-
@Soniaaa نه میگم اون خودش کلا یه شبکس رو هم یه شبکه در نظر گرفته میشه که سمت سرخرگی اون تمام وره لوله ایی ها و هنله رو فرا گرفته و سمت سیارهگی ان در سمت هنله هست (دقت کنید سوال شاید بشه براتون پس مواد در اون دور لوله ای چجور میاد تو سیاهرگ خب جواب این از طریق فضا بین یاخته ایی این کارو میکنه همونطور که اون لوله جمع کنند با این که هیچ شبکه ای اطرافش نیست ولی اونم مواد جذب و ترشح شده خودش رو از طریق فضا بین سولولی وارد مویرگ میکنه
-
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa عا منظورت رو اینه ولی خب کلا اون یه شبکه درنظر گفتن آزمون دیگه ایی تا الان اینو درنظر گرفته آیا ؟قلمچیی نگرفته مابقیی چیی؟
-
@Soniaaa عا منظورت رو اینه ولی خب کلا اون یه شبکه درنظر گفتن آزمون دیگه ایی تا الان اینو درنظر گرفته آیا ؟قلمچیی نگرفته مابقیی چیی؟
Rahman Aa
اشکان در نظر گرفته
در واقع متن فقط راجب یکیش حرف نزده نگفته که نیس -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa خب پس وایسیم تو 26 خرداد آرش که انلاینه اونجا میپرسیم مطمعن ترشیم فعلا دست نگه داریم ولی سونیا منم با رضا و تو موافق بودم قبلا ولیی تستا اینو درنظر نگرفت دیگه گفتم برداشتم اشتباه بوده ولیی خب ایراد بزگریه حالا میپرسیم پیدا میکنیم جوابشو
-
Rahman Aa خب پس وایسیم تو 26 خرداد آرش که انلاینه اونجا میپرسیم مطمعن ترشیم فعلا دست نگه داریم ولی سونیا منم با رضا و تو موافق بودم قبلا ولیی تستا اینو درنظر نگرفت دیگه گفتم برداشتم اشتباه بوده ولیی خب ایراد بزگریه حالا میپرسیم پیدا میکنیم جوابشو
-
Rahman Aa
اگر اشتباه نکنم می گفت شکل اشتباهه اصلا خون به وابران بر نمی گرده -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
خبب دوستاننن دقت کنید شکل کتاب ایراد علمی داره و ایراد بسیار بزرگیم هست قلمچیی درست میگه اونا از نظر علمیی رو این نظر میدن یعنی باز اون همه طراح قلمچی معتقده این شکل کتاب خیلی غلطه و طراح کنکورم یحتمل اینو میدونه ولیییی از نظر کتابیی دقت کنید دوره لوله ای دومدل هست یکیی بین سرخ رگ وابران وابران یکی بین وابران وسیاهرگ دقت کنید ببیند تست شمارشی هست ویا گزینه یاب طبق این تستو بزنید بعدا تو تست میبیندی که طراح کدومشو درنظر میخواسته بگیره علمیش یا کتابیشش دقیقا این شکل کتاب به اتدازه همون لکه زرد یازدهم غلطه و طراح ها هیچ جا از اون لکه زرد طبق اون شکل تستی ندادن و همیشه درستشو گرفتن ولیی شمام به حکم حاج فرزام دس به عصا شید
-
Reza-H
رضا این شکل برداشت شده از رفرنساست
همون جوری که میبینم از همون اول وابران منشعب رسم شده
ولی شکل کتابو گوشه جیب داشته باش
ب قول اقا موقاری کتاب هر چی گفت باید بگی چشم
خیلی ازین قلمچی و اینا هم قبلش ارد میدن که نه علمی فلانه و اینا بعد که کنکور برگزار میشه هی میان میگن طبق نظر کنکور مثلا 1401 که علمی نیس ولی اینو یاد بگیرید
اینجا دیگه خودت باید تصمیم بگیری
موفق باشی
پ ن : خدا شاهده بگی صحیح زندت نمیزارم(شوخی)
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولیی نامرد طراحییه که از این یدونه تست بده ولیی دمش گرم اونیی که اگر تستم داد تو گزینه ها یه جوری بفهمونه کدوم رو گرفته علمی یا کتابییی