راه ابریشم دو شوخی یا جدی ؟
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
کسی می دونه که این راه ابریشم دو تا کی آماده میشه
و اگر آماده شد برای راه ابریشمی های قدیم تخفیف یا کدی قرار میدن که اونو هم بتونیم تهیه کنیم یا چی ؟
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی -
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
کسی می دونه که این راه ابریشم دو تا کی آماده میشه
و اگر آماده شد برای راه ابریشمی های قدیم تخفیف یا کدی قرار میدن که اونو هم بتونیم تهیه کنیم یا چی ؟
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربینوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici مگه قراره بسازن؟
-
@M-an
-
Amin Oveici مگه قراره بسازن؟
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kian-jr تو تلگرام گفتن قراره تا پنج روزه دیگ بیاد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط حسین کاظمی 0 انجام شده
ای بابا همین تابستون پیش راه ابریشم پرو رو فروختن هعی..... کاش برای راه ابریشمیا پولی نبود
احتمالش زیاده پولی باشه و بجاش ۵۰ درصد تخفیف بدن -
ای بابا همین تابستون پیش راه ابریشم پرو رو فروختن هعی..... کاش برای راه ابریشمیا پولی نبود
احتمالش زیاده پولی باشه و بجاش ۵۰ درصد تخفیف بدندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط مارشمالو انجام شدهحسین کاظمی 0 إيناس که بده
بابا تازه یه برگه دادن بودن رو جزوه ها به من که فلان چیز رایگانه.. بعد پولی شد زنگ زدن بهم بفروشن بعد میان محصول جدید رایگان بدن؟ -
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای موقاری که رفت ولی ترکیب استادای دیگه راه ابریشم قبلی رو عوض نکنین
-
احتمالش زیاده پولی باشه و بجاش ۵۰ درصد تخفیف بدننوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین کاظمی 0 چی بگم والا
آلا باید واسه ما یه تسهیلاتی قاعل بشه چون دوباره اینقدر هزینه کردن واقعا برامون سخته -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kian-jr قطعا تغییر کرده ، اساتیدی که مطمنم یکی آقای پویان نظر که دیگ شیمی نیست و فیزیک هم آقای طلوعی و کازرانیان به احتمال زیاد نیستن
-
حسین کاظمی 0 إيناس که بده
بابا تازه یه برگه دادن بودن رو جزوه ها به من که فلان چیز رایگانه.. بعد پولی شد زنگ زدن بهم بفروشن بعد میان محصول جدید رایگان بدن؟نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمارشمالو بعد تازه هر فصل یه دوره جدید میاد که میگی کاش اینم میداشتم
الان من راه ابریشم دو رو کجای دلم بزارم ، اصلا من چطوری شبا با فکر و خیال خوابم ببره -
A Amin Oveici marked this topic as a question on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۵
-
مارشمالو بعد تازه هر فصل یه دوره جدید میاد که میگی کاش اینم میداشتم
الان من راه ابریشم دو رو کجای دلم بزارم ، اصلا من چطوری شبا با فکر و خیال خوابم ببرهAmin Oveici والا من که دیگه نمیدونم چی بگم
اصلا احساس میکنم از بس تعریف الارو همه جا کردم اینجوری شد امسالوگرنه هر سال که پاک شدن و این چیزا نبود من زیر آبی تایپیک هارو میخوندم
-
@kian-jr قطعا تغییر کرده ، اساتیدی که مطمنم یکی آقای پویان نظر که دیگ شیمی نیست و فیزیک هم آقای طلوعی و کازرانیان به احتمال زیاد نیستن
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Oveici pain
-
J JuDi has marked this topic as solved on ۱۴ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۰۴