راه ابریشم دو شوخی یا جدی ؟
-
@M-an
-
Amin Oveici مگه قراره بسازن؟
@kian-jr تو تلگرام گفتن قراره تا پنج روزه دیگ بیاد
-
ای بابا همین تابستون پیش راه ابریشم پرو رو فروختن هعی..... کاش برای راه ابریشمیا پولی نبود
احتمالش زیاده پولی باشه و بجاش ۵۰ درصد تخفیف بدن -
ای بابا همین تابستون پیش راه ابریشم پرو رو فروختن هعی..... کاش برای راه ابریشمیا پولی نبود
احتمالش زیاده پولی باشه و بجاش ۵۰ درصد تخفیف بدنحسین کاظمی 0 إيناس که بده
بابا تازه یه برگه دادن بودن رو جزوه ها به من که فلان چیز رایگانه.. بعد پولی شد زنگ زدن بهم بفروشن بعد میان محصول جدید رایگان بدن؟ -
احتمالش زیاده پولی باشه و بجاش ۵۰ درصد تخفیف بدنحسین کاظمی 0 چی بگم والا
آلا باید واسه ما یه تسهیلاتی قاعل بشه چون دوباره اینقدر هزینه کردن واقعا برامون سخته -
@kian-jr قطعا تغییر کرده ، اساتیدی که مطمنم یکی آقای پویان نظر که دیگ شیمی نیست و فیزیک هم آقای طلوعی و کازرانیان به احتمال زیاد نیستن
-
حسین کاظمی 0 إيناس که بده
بابا تازه یه برگه دادن بودن رو جزوه ها به من که فلان چیز رایگانه.. بعد پولی شد زنگ زدن بهم بفروشن بعد میان محصول جدید رایگان بدن؟مارشمالو بعد تازه هر فصل یه دوره جدید میاد که میگی کاش اینم میداشتم
الان من راه ابریشم دو رو کجای دلم بزارم ، اصلا من چطوری شبا با فکر و خیال خوابم ببره -
A Amin Oveici marked this topic as a question on
-
مارشمالو بعد تازه هر فصل یه دوره جدید میاد که میگی کاش اینم میداشتم
الان من راه ابریشم دو رو کجای دلم بزارم ، اصلا من چطوری شبا با فکر و خیال خوابم ببرهAmin Oveici والا من که دیگه نمیدونم چی بگم
اصلا احساس میکنم از بس تعریف الارو همه جا کردم اینجوری شد امسالوگرنه هر سال که پاک شدن و این چیزا نبود من زیر آبی تایپیک هارو میخوندم
-
@kian-jr قطعا تغییر کرده ، اساتیدی که مطمنم یکی آقای پویان نظر که دیگ شیمی نیست و فیزیک هم آقای طلوعی و کازرانیان به احتمال زیاد نیستن
Amin Oveici pain
-
J JuDi has marked this topic as solved on