تست
-
چند مورد از گزینه های زیر به درستی بیان شده است؟
۱.شاخه حسی اصلی ترین عصب محیطی درگیر در عصب دهی اندام های حفره شکمی ممکن نیست از ماهیچه ذوزنقه ای پیام دریافت کند.
۲.سطحی ترین گیرنده ی حس لمس همانند سطحی ترین گیرنده درد ممکن است به لایه ی اپی درم نفوذ کند.
۳.یاخته چربی موجود در پانکراس ممکن نیست همانند مغز زرد استخوان ران توسط مویرگ های پیوسته تغذیه شود.
۴.پیام عصبی مربوط به حضور آمینو اسید گلوتامات می تواند توسط یک اندام درون حفره شکمی و از طریق بخش پادهم حس دستگاه عصبی خودمختار به دستگاه لیمبیک ارسال شود. -
Z Zzzz marked this topic as a question on
-
چند مورد از گزینه های زیر به درستی بیان شده است؟
۱.شاخه حسی اصلی ترین عصب محیطی درگیر در عصب دهی اندام های حفره شکمی ممکن نیست از ماهیچه ذوزنقه ای پیام دریافت کند.
۲.سطحی ترین گیرنده ی حس لمس همانند سطحی ترین گیرنده درد ممکن است به لایه ی اپی درم نفوذ کند.
۳.یاخته چربی موجود در پانکراس ممکن نیست همانند مغز زرد استخوان ران توسط مویرگ های پیوسته تغذیه شود.
۴.پیام عصبی مربوط به حضور آمینو اسید گلوتامات می تواند توسط یک اندام درون حفره شکمی و از طریق بخش پادهم حس دستگاه عصبی خودمختار به دستگاه لیمبیک ارسال شود.@Ph-MV
گزینه اول درسته
گزینه دوم درسته
گزینه ی سوم غلطه
گزینه ی آخر درسته
سوال خوبیه. -
Z Zzzz has marked this topic as solved on
-
@Ph-MV سوال آسوونیه فک نمی کنم نیازی به تحلیلش باشه. فقط قیافه ش کمی ترسناکه. میشه لطف کنید و چتتون رو باز کنید.
-
@Ph-MV سوال آسوونیه فک نمی کنم نیازی به تحلیلش باشه. فقط قیافه ش کمی ترسناکه. میشه لطف کنید و چتتون رو باز کنید.
-
Aito احساس می کنم قبلا سوال رو دیده بودید این طور نیست؟ چت رو نمی تونم باز کنم لطفا درک کنید. اگه سوالی دارید همینجا جواب می دم.
@Ph-MV بله دیده بودم البته کمی متفاوت تر سوالمم همین بود می خواستم بدونم از کجا نقل کردین یا متعلق به خودتونه؟
-
@Ph-MV بله دیده بودم البته کمی متفاوت تر سوالمم همین بود می خواستم بدونم از کجا نقل کردین یا متعلق به خودتونه؟
-
@Ph-MV می دونم دارم جسارت می کنم ولی امکانش هست جزوه رو برام بفرستین؟
-
Aito مگه می دونید به قلم کیه؟ در ضمن باید اول از صاحب اثر اجازه بگیرم. و فکر نمی کنم ایشون راضی باشه من جزوه ش رو در اختیار کسی بذارم.
@Ph-MV بله می دونم. اگه امکانش هست ازشون بپرسین. هر هزینه ای هم که داشته باشه تقبل می کنم
-
Aito مگه می دونید به قلم کیه؟ در ضمن باید اول از صاحب اثر اجازه بگیرم. و فکر نمی کنم ایشون راضی باشه من جزوه ش رو در اختیار کسی بذارم.
@Ph-MV سلام خوبی من منشنتو دیر دیدم ولی این سوال در مورد قسمت اول ما نمیتونیم اینو جواب بدیم(اینو از شکل در اورده ولی این بیان ما بلد نیستیم ) دوم شکل کتاب مراجعه کنی درمیابی اینو سومی از کتاب حذف شدده ولی چربی / مغز /نخاع/شش پیوستسمویرگش پس اینم مطرح نخواهد شد تو کنکور /
-
@Ph-MV سلام خوبی من منشنتو دیر دیدم ولی این سوال در مورد قسمت اول ما نمیتونیم اینو جواب بدیم(اینو از شکل در اورده ولی این بیان ما بلد نیستیم ) دوم شکل کتاب مراجعه کنی درمیابی اینو سومی از کتاب حذف شدده ولی چربی / مغز /نخاع/شش پیوستسمویرگش پس اینم مطرح نخواهد شد تو کنکور /
-
-
اما این سوال مطرح شده توسط خودمو جواب بدید هم خوب میشد
چند مورد درسته ؟
: هرعاملی که میتواند درون خود دانه داشته باشد و در انعقاد خون نقش دارد در خون نیز می توان ان را مشاهده کرد
️:هر عملی که پروترو مبیناز درون ان میتوان دید در هنگام زخم های شدید میتوانند با شکستن آخرین پیوند بین فسفات ها آن را در انعقاد خون بکار گیرند
:هر عاملی که دارای دانه های درون خود میباشند و در ایمنی نقش دارند قطعا توانایی خروج از شکاف بین مویرگ های خونی را دارا میباشند

️:در اولین ماه از بارداریی با استفاده از پروتیی که با استفاده از ان میتوان تمام اجزایی متنوع ترین گروه آلی را شناسایی کرد میتوان جنسیت جنین را تعیین کرد -
@Ph-MV نه داش خب توشکل کتاب دوتاش معاومه اون اولیم خدای شکل کتاب هست ولی با این تفسیر من بودم میگفتم درسته حتما درسته طراح پیاز داغشو زیاد کرده

Rahman Aa سلامم ببخشید جسارت می کنم و جواب می دم ولی
گزینه اول از شکل طرح نشده ماهیچه ی ذوزنقه ای یه ماهیچه ی اسکلتی ه و اصلی ترین عصب محیطی موثر در عصب دهی اندام های درون حفره ی شکمی یه عصب متعلق به دستگاه عصبی خودمختاره.
در گیرنده های پوست سه نوع گیرنده حس لمس در داخل شکل وجود داره که یکیش به اپی درم نفوذ کرده -
Rahman Aa سلامم ببخشید جسارت می کنم و جواب می دم ولی
گزینه اول از شکل طرح نشده ماهیچه ی ذوزنقه ای یه ماهیچه ی اسکلتی ه و اصلی ترین عصب محیطی موثر در عصب دهی اندام های درون حفره ی شکمی یه عصب متعلق به دستگاه عصبی خودمختاره.
در گیرنده های پوست سه نوع گیرنده حس لمس در داخل شکل وجود داره که یکیش به اپی درم نفوذ کرده -
اما این سوال مطرح شده توسط خودمو جواب بدید هم خوب میشد
چند مورد درسته ؟
: هرعاملی که میتواند درون خود دانه داشته باشد و در انعقاد خون نقش دارد در خون نیز می توان ان را مشاهده کرد
️:هر عملی که پروترو مبیناز درون ان میتوان دید در هنگام زخم های شدید میتوانند با شکستن آخرین پیوند بین فسفات ها آن را در انعقاد خون بکار گیرند
:هر عاملی که دارای دانه های درون خود میباشند و در ایمنی نقش دارند قطعا توانایی خروج از شکاف بین مویرگ های خونی را دارا میباشند

️:در اولین ماه از بارداریی با استفاده از پروتیی که با استفاده از ان میتوان تمام اجزایی متنوع ترین گروه آلی را شناسایی کرد میتوان جنسیت جنین را تعیین کرد