Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. تست
زیست شناسی جزوه
0
تورو هدا میشه جزوه دوازدهم دست‌نویس جلال‌موقاری و بفرستید برام توروخدامتن پررنگ تورو خدااا خاهش میکنم واقعا نیازمه️️️، دوازدهم تجربی.
زیست شناسی
تست سنگین ژنتیک قلمچی
Amir ali NikfardA
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار اول فصل اول زیست۲ ناقلین عصبی
B
سلام به همگی یه سوال برام پیش اومد ما میگیم که یه سری آنزیم ها باعث تخریب ناقلین عصبی باقی مانده توی فضای سیناپسی میشن سوالی که دارم اینه اونا آنزیم های مترشحه توسط چه چیزی هستن؟
زیست شناسی
عدم یا توانایی تقسیم گویچه های سفید
عطیه 1ع
سلام ایا گویچه های سفید تقسیم میشوند؟مثلا بازوفیل یا ائوزینوفیل یا نوتروفیل لنفوسیت BوT رو میدونم تقسیم میشن مونوسیت ک تراگذری میکنه و ب یاخته های دندریتی یا ماکروفاژ تبدیل میشه یعنی تمایز پیدا میکنه درسته؟
زیست شناسی
عدم یا وجود رناتن در هسته
عطیه 1ع
سلام طبق متن کتاب زیست ۳ رناتن ها در هسته یوکاریوت ها وجود ندارد اما من ی جایی خوندم ک در هسته رناتن فعال وجود ندارد من استدلالم اینه ک رناتن در هسته وجود داره ولی فعال نیس ک بخواد در پروتئین سازی شرکت کنه اما از طرفی تو ی بخش دیگ کتاب میگه ب طور کلی پروتئین سازی در بخشی از یاخته ک رناتن ها حضور داشته باشند می تونه انجام بشه(البته گفته میتونه ن قطعا) ب نظر شما بالاخره در هسته رناتن وجود داره یا نه؟
زیست شناسی
بکرزایی مار
M
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مگه از همه ضخامتش کمتر نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
غشای باکتریه استرپتوکوکوس نومونیا
Infinitie. AI
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مجدد همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
یاخته‌های پوششی زبان
A
سلام خسته نباشید ایا توسط یاخته‌های پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
هر کی یه گزاره😁😁
Matin Mousavi 1M
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون. گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست @تجربی @تجربیا
زیست شناسی
دریافت ماده ی وراثتی از محیط خارجی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز
آ
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز را چه بافتی تشکیل میدهد؟
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی
تجربی ها بهم جواب بدن
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
زیست شناسی

تست

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
22 دیدگاه‌ها 3 کاربران 275 بازدیدها 3 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Z آفلاین
    Z آفلاین
    Zzzz
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zzzz انجام شده

چند مورد از گزینه های زیر به درستی بیان شده است؟

۱.شاخه حسی اصلی ترین عصب محیطی درگیر در عصب دهی اندام های حفره شکمی ممکن نیست از ماهیچه ذوزنقه ای پیام دریافت کند.
    ۲.سطحی ترین گیرنده ی حس لمس همانند سطحی ترین گیرنده درد ممکن است به لایه ی اپی درم نفوذ کند.
    ۳.یاخته چربی موجود در پانکراس ممکن نیست همانند مغز زرد استخوان ران توسط مویرگ های پیوسته تغذیه شود.
    ۴.پیام عصبی مربوط به حضور آمینو اسید گلوتامات می تواند توسط یک اندام درون حفره شکمی و از طریق بخش پادهم حس دستگاه عصبی خودمختار به دستگاه لیمبیک ارسال شود.

هر کس که نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند.

AitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Z آفلاین
      Z آفلاین
      Zzzz
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Rahman Aa پوست می کنه نه؟🤣

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Z Zzzz marked this topic as a question on
      • Z Zzzz

چند مورد از گزینه های زیر به درستی بیان شده است؟

۱.شاخه حسی اصلی ترین عصب محیطی درگیر در عصب دهی اندام های حفره شکمی ممکن نیست از ماهیچه ذوزنقه ای پیام دریافت کند.
        ۲.سطحی ترین گیرنده ی حس لمس همانند سطحی ترین گیرنده درد ممکن است به لایه ی اپی درم نفوذ کند.
        ۳.یاخته چربی موجود در پانکراس ممکن نیست همانند مغز زرد استخوان ران توسط مویرگ های پیوسته تغذیه شود.
        ۴.پیام عصبی مربوط به حضور آمینو اسید گلوتامات می تواند توسط یک اندام درون حفره شکمی و از طریق بخش پادهم حس دستگاه عصبی خودمختار به دستگاه لیمبیک ارسال شود.

AitoA آفلاین
        AitoA آفلاین
        Aito
        دانش آموزان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Aito انجام شده

@Ph-MV
        گزینه اول درسته
        گزینه دوم درسته
        گزینه ی سوم غلطه
        گزینه ی آخر درسته
        سوال خوبیه.

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • AitoA Aito

@Ph-MV
          گزینه اول درسته
          گزینه دوم درسته
          گزینه ی سوم غلطه
          گزینه ی آخر درسته
          سوال خوبیه.

Z آفلاین
          Z آفلاین
          Zzzz

Aito بله درسته اگه دوست داشتین تحلیل کنید تا بقیه هم استفاده کنن دوست نداشتید هم فدای سرتون.

AitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Z Zzzz has marked this topic as solved on
          • Z Zzzz

Aito بله درسته اگه دوست داشتین تحلیل کنید تا بقیه هم استفاده کنن دوست نداشتید هم فدای سرتون.

AitoA آفلاین
            AitoA آفلاین
            Aito
            دانش آموزان آلاء

@Ph-MV سوال آسوونیه فک نمی کنم نیازی به تحلیلش باشه. فقط قیافه ش کمی ترسناکه. میشه لطف کنید و چتتون رو باز کنید.

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • AitoA Aito

@Ph-MV سوال آسوونیه فک نمی کنم نیازی به تحلیلش باشه. فقط قیافه ش کمی ترسناکه. میشه لطف کنید و چتتون رو باز کنید.

Z آفلاین
              Z آفلاین
              Zzzz

Aito احساس می کنم قبلا سوال رو دیده‌ بودید این طور نیست؟ چت رو نمی تونم باز کنم لطفا درک کنید. اگه سوالی دارید همینجا جواب می دم.

AitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Z Zzzz

Aito احساس می کنم قبلا سوال رو دیده‌ بودید این طور نیست؟ چت رو نمی تونم باز کنم لطفا درک کنید. اگه سوالی دارید همینجا جواب می دم.

AitoA آفلاین
                AitoA آفلاین
                Aito
                دانش آموزان آلاء

@Ph-MV بله دیده‌ بودم البته کمی متفاوت تر سوالمم همین بود می خواستم بدونم از کجا نقل کردین یا متعلق به خودتونه؟

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • AitoA Aito

@Ph-MV بله دیده‌ بودم البته کمی متفاوت تر سوالمم همین بود می خواستم بدونم از کجا نقل کردین یا متعلق به خودتونه؟

Z آفلاین
                  Z آفلاین
                  Zzzz

Aito خیر مال من نیست از جزوه ی بزرگواری نقل کردم.

AitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Z Zzzz

Aito خیر مال من نیست از جزوه ی بزرگواری نقل کردم.

AitoA آفلاین
                    AitoA آفلاین
                    Aito
                    دانش آموزان آلاء

@Ph-MV می دونم دارم جسارت می کنم ولی امکانش هست جزوه رو برام بفرستین؟

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • AitoA Aito

@Ph-MV می دونم دارم جسارت می کنم ولی امکانش هست جزوه رو برام بفرستین؟

Z آفلاین
                      Z آفلاین
                      Zzzz

Aito مگه می دونید به قلم کیه؟ در ضمن باید اول از صاحب اثر اجازه بگیرم. و فکر نمی کنم ایشون راضی باشه من جزوه ش رو در اختیار کسی بذارم.

AitoA R 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Z Zzzz

Aito مگه می دونید به قلم کیه؟ در ضمن باید اول از صاحب اثر اجازه بگیرم. و فکر نمی کنم ایشون راضی باشه من جزوه ش رو در اختیار کسی بذارم.

AitoA آفلاین
                        AitoA آفلاین
                        Aito
                        دانش آموزان آلاء

@Ph-MV بله می دونم. اگه امکانش هست ازشون بپرسین. هر هزینه ای هم که داشته باشه تقبل می کنم

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Z Zzzz

R آفلاین
                          R آفلاین
                          Rahman Aa

@Ph-MV سلام خوبی من منشنتو دیر دیدم ولی این سوال در مورد قسمت اول ما نمیتونیم اینو جواب بدیم(اینو از شکل در اورده ولی این بیان ما بلد نیستیم ) دوم شکل کتاب مراجعه کنی درمیابی اینو سومی از کتاب حذف شدده ولی چربی / مغز /نخاع/شش پیوستسمویرگش پس اینم مطرح نخواهد شد تو کنکور /

بترسید از آنچه نمیترسید( همین و بس) 🏴‍☠️🔱👑

Z 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • AitoA Aito

@Ph-MV بله می دونم. اگه امکانش هست ازشون بپرسین. هر هزینه ای هم که داشته باشه تقبل می کنم

Z آفلاین
                            Z آفلاین
                            Zzzz

Aito چشم می پرسم بهتون اطلاع می دم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • R Rahman Aa

@Ph-MV سلام خوبی من منشنتو دیر دیدم ولی این سوال در مورد قسمت اول ما نمیتونیم اینو جواب بدیم(اینو از شکل در اورده ولی این بیان ما بلد نیستیم ) دوم شکل کتاب مراجعه کنی درمیابی اینو سومی از کتاب حذف شدده ولی چربی / مغز /نخاع/شش پیوستسمویرگش پس اینم مطرح نخواهد شد تو کنکور /

Z آفلاین
                              Z آفلاین
                              Zzzz

Rahman Aa می خوای مجبورم کنی خودم تحلیل کنم نه؟😂

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • R Rahman Aa

Z آفلاین
                                Z آفلاین
                                Zzzz

Rahman Aa تحلیل نمی کنم فقط کلید واژه های حل تست رو می گم
                                ۱.دستگاه عصبی خودمختار
                                ۲.گیرنده های پوست
                                ۳.یاخته چربی نه بافت چربی
                                ۴.انعکاس استفراغ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • R آفلاین
                                  R آفلاین
                                  Rahman Aa

اما این سوال مطرح شده توسط خودمو جواب بدید هم خوب میشد
                                  چند مورد درسته ؟
                                  🔱: هرعاملی که میتواند درون خود دانه داشته باشد و در انعقاد خون نقش دارد در خون نیز می توان ان را مشاهده کرد
                                  🏴‍☠️:هر عملی که پروترو مبیناز درون ان میتوان دید در هنگام زخم های شدید میتوانند با شکستن آخرین پیوند بین فسفات ها آن را در انعقاد خون بکار گیرند
                                  👑:هر عاملی که دارای دانه های درون خود میباشند و در ایمنی نقش دارند قطعا توانایی خروج از شکاف بین مویرگ های خونی را دارا میباشند
                                  🔱🏴‍☠️:در اولین ماه از بارداریی با استفاده از پروتیی که با استفاده از ان میتوان تمام اجزایی متنوع ترین گروه آلی را شناسایی کرد میتوان جنسیت جنین را تعیین کرد

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Z Zzzz

Rahman Aa می خوای مجبورم کنی خودم تحلیل کنم نه؟😂

R آفلاین
                                    R آفلاین
                                    Rahman Aa

@Ph-MV نه داش خب توشکل کتاب دوتاش معاومه اون اولیم خدای شکل کتاب هست ولی با این تفسیر من بودم میگفتم درسته حتما درسته طراح پیاز داغشو زیاد کرده 😂😂

AitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • R Rahman Aa

@Ph-MV نه داش خب توشکل کتاب دوتاش معاومه اون اولیم خدای شکل کتاب هست ولی با این تفسیر من بودم میگفتم درسته حتما درسته طراح پیاز داغشو زیاد کرده 😂😂

AitoA آفلاین
                                      AitoA آفلاین
                                      Aito
                                      دانش آموزان آلاء

Rahman Aa سلامم ببخشید جسارت می کنم و جواب می دم ولی
                                      گزینه اول از شکل طرح نشده ماهیچه ی ذوزنقه ای یه ماهیچه ی اسکلتی ه و اصلی ترین عصب محیطی موثر در عصب دهی اندام های درون حفره ی شکمی یه عصب متعلق به دستگاه عصبی خودمختاره.
                                      در گیرنده های پوست سه نوع گیرنده حس لمس در داخل شکل وجود داره که یکیش به اپی درم نفوذ کرده

R Z 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • AitoA Aito

Rahman Aa سلامم ببخشید جسارت می کنم و جواب می دم ولی
                                        گزینه اول از شکل طرح نشده ماهیچه ی ذوزنقه ای یه ماهیچه ی اسکلتی ه و اصلی ترین عصب محیطی موثر در عصب دهی اندام های درون حفره ی شکمی یه عصب متعلق به دستگاه عصبی خودمختاره.
                                        در گیرنده های پوست سه نوع گیرنده حس لمس در داخل شکل وجود داره که یکیش به اپی درم نفوذ کرده

R آفلاین
                                        R آفلاین
                                        Rahman Aa

Aito اره خب اینارو میدونم ولی کجای کتاب این هست من نمیدونم اون عصب دهی میگم با بقیه کاری ندارم اون که مشخصه تو شکل کتاب دوجا م مخصه یکی فصل 5 گفتار یک یکی قصل دو گتار یک این اوکیه داش اون مورد اولی نمیدونم دانش اموز ازکجا باید میدونست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • R Rahman Aa

اما این سوال مطرح شده توسط خودمو جواب بدید هم خوب میشد
                                          چند مورد درسته ؟
                                          🔱: هرعاملی که میتواند درون خود دانه داشته باشد و در انعقاد خون نقش دارد در خون نیز می توان ان را مشاهده کرد
                                          🏴‍☠️:هر عملی که پروترو مبیناز درون ان میتوان دید در هنگام زخم های شدید میتوانند با شکستن آخرین پیوند بین فسفات ها آن را در انعقاد خون بکار گیرند
                                          👑:هر عاملی که دارای دانه های درون خود میباشند و در ایمنی نقش دارند قطعا توانایی خروج از شکاف بین مویرگ های خونی را دارا میباشند
                                          🔱🏴‍☠️:در اولین ماه از بارداریی با استفاده از پروتیی که با استفاده از ان میتوان تمام اجزایی متنوع ترین گروه آلی را شناسایی کرد میتوان جنسیت جنین را تعیین کرد

R آفلاین
                                          R آفلاین
                                          Rahman Aa

Rahman Aa این گم نشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه