هر کی یه گزاره

-
خبب دوستاننن دقت کنید شکل کتاب ایراد علمی داره و ایراد بسیار بزرگیم هست قلمچیی درست میگه اونا از نظر علمیی رو این نظر میدن یعنی باز اون همه طراح قلمچی معتقده این شکل کتاب خیلی غلطه و طراح کنکورم یحتمل اینو میدونه ولیییی از نظر کتابیی دقت کنید دوره لوله ای دومدل هست یکیی بین سرخ رگ وابران وابران یکی بین وابران وسیاهرگ دقت کنید ببیند تست شمارشی هست ویا گزینه یاب طبق این تستو بزنید بعدا تو تست میبیندی که طراح کدومشو درنظر میخواسته بگیره علمیش یا کتابیشش دقیقا این شکل کتاب به اتدازه همون لکه زرد یازدهم غلطه و طراح ها هیچ جا از اون لکه زرد طبق اون شکل تستی ندادن و همیشه درستشو گرفتن ولیی شمام به حکم حاج فرزام دس به عصا شید
-
Reza-H
رضا این شکل برداشت شده از رفرنساست
همون جوری که میبینم از همون اول وابران منشعب رسم شده
ولی شکل کتابو گوشه جیب داشته باش
ب قول اقا موقاری کتاب هر چی گفت باید بگی چشم
خیلی ازین قلمچی و اینا هم قبلش ارد میدن که نه علمی فلانه و اینا بعد که کنکور برگزار میشه هی میان میگن طبق نظر کنکور مثلا 1401 که علمی نیس ولی اینو یاد بگیرید
اینجا دیگه خودت باید تصمیم بگیری
موفق باشی
پ ن : خدا شاهده بگی صحیح زندت نمیزارم(شوخی)
-
Reza-H
خیلی ازین قلمچی و اینا هم قبلش ارد میدن که نه علمی فلانه و اینا بعد که کنکور برگزار میشه هی میان میگن طبق نظر کنکور مثلا 1401 که علمی نیس ولی اینو یاد بگیرید
موفق باشی
@Soniaaa
آها. آره. عمو جلالم همینو میگفت تقریبا
دستت درد نکنه️
صحیح -
Reza-H ولی همون جور که گفتم رضا ببین تست یه جوریی بهت میفهمونه کدوم رو درنظر گرفته اگر گزینه ییاب بود که هیچی روهوا میزنیی شمارشیم دس یه عصا شو بین چه جوریه ریسکیه
-
Reza-H
موفق باشی
@Soniaaa
راستی یه نکته ای اینجا دیدم و اون اینه که هنله رو تو این تصویر قرینه نسبت به کتاب کشیده.
کسی نظری نداره؟ -
کمتر از یکماه مونده! بجنبید بچهها
کم نیارید ماشاالله
یه مثالی از استاد موقاری یادم مونده. میگفتن که کنکور مثل یه مسابقه دو میدانی هست که چراغا خاموشه و کسی جایی رو نمیبینه و فقط داری میدویی! خیلیا خسته میشن و میگن نمیرسیم به آخر و جا میزنن ولی وقتی سوت پایان بازی زده میشه میبینن چند گام تا آخر فاصله داشتن! نذارید حسرت بخورید در آخر!
تمام تلاشتونو بکنید که وقتی برگه رو دادید به مراقب و اومدین بیرون، پیش خودتون سربلند باشید و بگید تمام زور و تلاش من این بود! چیزی کم نذاشتم! بقیهاش با خدا! مطمئن باشید چیزی که به صلاحتونه و بهترینه رو میزاره جلو راهتون!
زیادی گفتم ببخشید که اسپم شد
-
کمتر از یکماه مونده! بجنبید بچهها
کم نیارید ماشاالله
یه مثالی از استاد موقاری یادم مونده. میگفتن که کنکور مثل یه مسابقه دو میدانی هست که چراغا خاموشه و کسی جایی رو نمیبینه و فقط داری میدویی! خیلیا خسته میشن و میگن نمیرسیم به آخر و جا میزنن ولی وقتی سوت پایان بازی زده میشه میبینن چند گام تا آخر فاصله داشتن! نذارید حسرت بخورید در آخر!
تمام تلاشتونو بکنید که وقتی برگه رو دادید به مراقب و اومدین بیرون، پیش خودتون سربلند باشید و بگید تمام زور و تلاش من این بود! چیزی کم نذاشتم! بقیهاش با خدا! مطمئن باشید چیزی که به صلاحتونه و بهترینه رو میزاره جلو راهتون!
زیادی گفتم ببخشید که اسپم شد
-
گزاره
در صورت مشاهده مرگ برنامه ریزی شده در بخشی از لوله گوارش یک فرد می توان نتیجه گرفت ممکن است در اثر بخورد دست وی با جسم داغ دیرتر به این وضعیت واکنش نشان دهد.Mehrsa 14 بنظر من درست میتونه باشه
اگه فرض کنیم فرد الکلیسم ( مصرف کننده الکل ) است در این صورت هم ۱_ احتمال سرطان و دیده شدن آپوپتوز در لوله گوارش وجود دارد و هم ۲_ الکل زمان واکنش فرد نسبت به محرک محیطی را افزایش میدهد و این میتونه دلیلی بر واکنش دیرتر فرد نسبت به جسم داغ باشد ... -
Mehrsa 14 بنظر من درست میتونه باشه
اگه فرض کنیم فرد الکلیسم ( مصرف کننده الکل ) است در این صورت هم ۱_ احتمال سرطان و دیده شدن آپوپتوز در لوله گوارش وجود دارد و هم ۲_ الکل زمان واکنش فرد نسبت به محرک محیطی را افزایش میدهد و این میتونه دلیلی بر واکنش دیرتر فرد نسبت به جسم داغ باشد ...@__Silent__
عقب کشیدن دست یه انعکاس نخاعیه. یعنی مغز توش دخالتی نداره. برای افراد فلج و حتی نوزادایی که ارتباط بین مغز و نخاعشون کامل نشده هم میتونه اتفاق بیفته در واقع به نظر خودم نمیدونم تا چه حد درسته اما ما از آسیب الکل و اعتیاد به مغز حرف زدیم نه نخاع. پس به نظرتون نمیشه گفت چون این نخاعیه تغییری هم نمیکنه. البته که حرکات خود فرد رو کند میکنه.
الان یه سوال برام پیش اومد نوزادا که ارتباط مغز و نخاع ناقصه چجوری پس دست وپاشونو تکون میدن؟ آها چون نمیگیم ندارن کلا ما میگیم کامل نشده.