هر کی یه گزاره

-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
آها مرسی چون c هم داره باعث میشه یه زنجیره واحد باشه که یه سرش آمینه یکی کربوکسیل ولی فعالش دیگه چون c رو نداره دو تا. البته فکر کنم اگر سوال بگه انسولین و حرفی از فعال یا غیر فعال نزنه فعالشو در نظر گرفته نه؟ -
Rahman Aa
آها مرسی چون c هم داره باعث میشه یه زنجیره واحد باشه که یه سرش آمینه یکی کربوکسیل ولی فعالش دیگه چون c رو نداره دو تا. البته فکر کنم اگر سوال بگه انسولین و حرفی از فعال یا غیر فعال نزنه فعالشو در نظر گرفته نه؟ -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط _Reza_ انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاقا یک بار برایی همیشه زجاجیه فاقد رگ خونیه مگ نه ؟ بعضیا میگن هست بعضیا میگن نیست مبگن تو شکل این جور افتاده ر واقع اون رگا وارد رجاجیه نشدن بین زجاجیه وشبیکه هستن
-
عاقا یک بار برایی همیشه زجاجیه فاقد رگ خونیه مگ نه ؟ بعضیا میگن هست بعضیا میگن نیست مبگن تو شکل این جور افتاده ر واقع اون رگا وارد رجاجیه نشدن بین زجاجیه وشبیکه هستن
-
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط _Reza_ انجام شده
-
_Reza_
گ2 نمیشه؟ -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
gg ... آفرین -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
_Reza_
فقط یچیزیو نفهمیدم من گزینه 3 چهار نوع ژنوتیپ مگه میشه نوشت برا ی فنوتیپ؟
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa آره میشه نوشت :
مثلا فونتیپ A+ براش میشه ۴ حالت نوشت ... یا مثلا B+ -
_Reza_
اهان خب جدا جدا نوشتم من -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
_Reza_
متوجه شدم
ممنون -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa خواهش
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_Reza_
همون قبلی نیس؟