هر کی یه گزاره

-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هنوز ایمان نیاوردین به رحمان
واقعا که -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
@0farzam0
آفرین ازفرزام یکم یاد بگیرید
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0farzam0 ف به ایی رحمانکم تکذبان
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0farzam0 حاجیام چی شدن
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شده
گزاره
در واکنش های وابسته به نور همزمان با تولید آب فشار اسمزی فضای درون تیلاکوئیدها افزایش میابد. -
گزاره
در واکنش های وابسته به نور همزمان با تولید آب فشار اسمزی فضای درون تیلاکوئیدها افزایش میابد.Mehrsa 14
سلام مهرسا
غلطه؟
چون داخل تیلاکوئید اب تجزیه میشه بیرونش ساخته میشه یجورایی تغییری تو فشار اسمزی ایجاد نمیشه؟ -
گزاره
در واکنش های وابسته به نور همزمان با تولید آب فشار اسمزی فضای درون تیلاکوئیدها افزایش میابد.دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهMehrsa 14
وای چی گفتم درونش تجزیه میشه بیرونش ساخته میشه خو فشار اسمزی میره بالا دیگه داخلش
قاطی کردم ی لحظه -
Mehrsa 14
سلام مهرسا
غلطه؟
چون داخل تیلاکوئید اب تجزیه میشه بیرونش ساخته میشه یجورایی تغییری تو فشار اسمزی ایجاد نمیشه؟نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
سلاام🥰
دقیقا هدفم این بود که حواسمون به اون ساخته شدن آب بیرونش باشه. ولی درست میشه فکر کنم(میگم فک کنم چون خودم گفتم)میدونی چونکه وقتی از حجم آب داخل تیلکوئید هی کم میشه و بیرون هی ساخته میشه فشار اسمزی داخل زیاد و بیرون کمتر میشه این اختلافه آبه بیشتر میشه بنظرم
-
Mehrsa 14
وای چی گفتم درونش تجزیه میشه بیرونش ساخته میشه خو فشار اسمزی میره بالا دیگه داخلش
قاطی کردم ی لحظهنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
نه بابا اوکیه الان آخراشه دیگه